Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 837
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 260
Кои от изброените специалисти по УНГ са най - добри в лечението и отстранявянето, ако се наложи на третата сливица на дете?

# 1 261
 Не бих могла да кажа кой е най-добър, но аз бих избрала Аврамов  Peace

# 1 262
  • Бургас
и аз съм "За" д-р Аврамов Peace

# 1 263
Цитат
Кои от изброените специалисти по УНГ са най - добри в лечението и отстранявянето, ако се наложи на третата сливица на дете?
За този проблем-д-р Аврамов и д-р Ламбов.Аз лично и от двамата съм доволна.

# 1 264
Д-р Парунов също е добър УНГ специалист Peace

# 1 265
За УНГ и аз съм за д-р Аврамов и д-р Ламбов.Преди години те ми махнаха сливиците и съм много доволна, за операции по принцип работят в екип.Иначе кабинета им е в поликлиниката срещу хотел Космос, поне преди единият беше 1ва смяна, другият 2ра.Скоро ходих там при друг лекар, но пред техният кабинет пак си имаше голяма опашка.
Кабинета е на втори етаж, вляво в дънато на коридора, май 8ми номер беше.
Само ще добавя, че ми беше препоръчан от личната.
В деня на операцията ми помня, че имаше няколко малки дечица на които махнаха 3та сливица, ставаше много бързо и децата след това изглеждаха много добре(в сравнение с мен, след операцията).Преди оперираха в Оксиком, ако има значение

# 1 266
Препоръчайте ми добър кожен лекар и също алерголог - за малката ми дъщеря. Искам да я види специалист, защото от ваксините, които се биеха в мускулите на ръцете на една годинка и после пак - двете й ръце са с твърди подкожни участъци, чеше се като луда и до днес, а вече минаха повече от две години.

# 1 267
  • Бургас
Много добър алерголог е д-р  Галина Иванова.Преглежда в първа поликлиника. Peace

# 1 268
Препоръчайте ми добър кожен лекар и също алерголог - за малката ми дъщеря. Искам да я види специалист, защото от ваксините, които се биеха в мускулите на ръцете на една годинка и после пак - двете й ръце са с твърди подкожни участъци, чеше се като луда и до днес, а вече минаха повече от две години.

д-р Орешкова е кожна и алерголог, аз съм доволна от нея

# 1 269
Здравейте!
Нуждая се от добър логопед за сина ми /6г./, моля Ви да ми препоръчате някой!

От известно време насам го забелязахме, че когато започва да разказва нещо, започва да повтаря в бързината някои думи без да се усеща /напр.: ...и тогава той, той, той ми донесе играчката..../. Не заеква, но много често се случва приказвайки така да повтаря разни думички, моля го да говори по-бавно и да се стреми да не повтаря, но като се наеме да говори не се усеща и пак започва...И това става винаги, когато бърза нещо да разкаже!
Та може би ще ни е нужен логопед!?
Из интернет се рових и попаднах на 2 имена в Бургас - Дафинка Видева и Янка Матева, но информацията и коментарите за тях са от отдавна....
Ще съм Ви много благодарна, ако ми препоръчате някой, а също и някакви координати!!!! 

# 1 270
bibi-t Елена Кортезова. Кабинетът й е в "Славейков", бл. 55

Напоследък често й споменавам името  Embarassed моля да не се разбира погрешно, нищо общо нямам с нея, просто останах очарована от отношението и професионализма й  Laughing

# 1 271
  • Бургас
Янка Матева е тук до нас на Самуил, обаче разбрах че часовете й са за след няколко месеца напред  Crazy

И ние с баткото имахме такъв проблем, но с времето и с непрекъснато напомняне нещата се оправиха.

# 1 272
дами препорачайте ми добър педиатър в меден рудник
благодаря предварително Simple Smile

# 1 273
Ние сме при д-р Гунчева, кабинета й е до кметството в бл.20, бивш педиатър, от много години вече е джи пи, но си има и дечица доста.Много рядко съм чакала повече от 10мин, а ако се обадя предварително винаги се уговаряме кога да отида и дори и да има чакащи си ни приема, един вид все едно сме с час.Не бърза с антибиотици и подобни, направление не ми е отказвала досега, за късното захранване е, обяснява много и много съвети дава, но напоследък само ако я попиташ, днешното поколение нали си знае много и избягва да се натрапва.Налагало ми се е една година всеки месец да ми дава направление за инфекционист, сега и на малката също ми даде два поредни месеца направление за кожен.

В тези 2-3 страници има и други отговори за педиатри в М.Рудник.

# 1 274
Ние сме при д-р Гунчева, кабинета й е до кметството в бл.20, бивш педиатър, от много години вече е джи пи, но си има и дечица доста.Много рядко съм чакала повече от 10мин, а ако се обадя предварително винаги се уговаряме кога да отида и дори и да има чакащи си ни приема, един вид все едно сме с час.Не бърза с антибиотици и подобни, направление не ми е отказвала досега, за късното захранване е, обяснява много и много съвети дава, но напоследък само ако я попиташ, днешното поколение нали си знае много и избягва да се натрапва.Налагало ми се е една година всеки месец да ми дава направление за инфекционист, сега и на малката също ми даде два поредни месеца направление за кожен.

В тези 2-3 страници има и други отговори за педиатри в М.Рудник.
а може ли неин тел  Hug

Общи условия

Активация на акаунт