Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 628 063
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 740
  • До морето :)
Аз д-р Коларова съм я виждала само веднъж. Като ни изписваха от Родилното. Отношението й беше доста грубо. Скара ми се, че съм преносила.  ooooh! Но като специалист може и да е добра, не знам  Simple Smile

# 1 741
Здравейте, пише ви майката на момченце на 1,4м /Мартин/ и искам да споделя с вас моята история. Аз не сам сигурна в  кой списък трябва да пиша в белия или в черния. На 16,09,2011 детенцето ми се разболя от стомашно чревна инфекция. След мъчително дом. лекуване от детски педиатър в частна клиника, на 20,09 детето ми беше прието по спешност в МБАЛ Б-с /реанимация/. Първите 4 часа след приемането му сърчицето му спира 4 пъти. После изпадна в кома. Усложненията продължиха и после, получи белодробен отток, после мозъчен.Нямаше орган който да не беше засегнат.Според повечето лекари, професори и национални консултанти , които го преглеждаха шанс нямаше никакъв! Всички казваха "трябва да се случи чудо , за да оцелее детето ви!На седмия ден в ОАИЛ чудото се случи, детенцето ни се събуди и с всеки изминал час състоянието му се подобряваше!ГОСПОД чу молитвите ни и сега той е с нас! Тук е мястото  да благодаря на всички лекари, сестри и санитари от МБАЛ Б-с , по точно от ОАИЛ , които вярват в чудеса! Само те повярваха и направиха невъзможното да спасят детенцето ми! БЛАГОДАРЯ ВИ!!! Дано господ пази всички и семействата им! Дано чудесата ги съпътстват и за на пред! Ще се моля винаги за тях и никога няма да забравя стореното от тях. А що се отнася до докторката която ни причини това , да знае че съм намерила сили  в душата си да и простя, нека и господ да и прости!

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 14:35 от marti_poli

# 1 742
  • в джунглата
Пожелавам Ви много здраве от тук нататък и само щастливи моменти. Разбирам че си простила на въпросната "лекарка " това говори че си с много голямо сърце, но би било добре да напишеш името и тук да имаме едно наум за нея. Да не би да е Праматарова /ако не е моля за извинение/, че това ми се върти из главата?

# 1 743
Благодарй ти, не не е Праматарова а д-р Домушчиева.

# 1 744
Аз от д-р Коларова не съм доволна. Изобщо.

Ненавиждам я тази жена.Дори немога да кажа ,че е доктор.

# 1 745
Здравейте! Знаете ли дали този номер 0888261176 на д-р Стилияна Томова е актуален?

# 1 746
  • Бургас
Здравейте! Знаете ли дали този номер 0888261176 на д-р Стилияна Томова е актуален?

Аз не знам. Тя в Бс ли е вече?

# 1 747

В Бургас е. Номерът е този, свързах се вече с нея.

# 1 748
  • До морето :)
Здравейте! Може ли да ми препоръчате някой ортопед, на който да заведа малката? Звънях в кабинета на д-р Христов, но за утре и вдруги ден няма свободни часове и сестрата ми затвори. Не благоволи повече да ми вдигне телефона, за да си запиша час за друг ден  Mr. Green

# 1 749
  • Бургас

В Бургас е. Номерът е този, свързах се вече с нея.

Много се радвам, един от малкото свестни детски лекари в Бс е.
Вече няма ли да ходи повече в Сф?
Знаете ли в болницата ли ще работи пак? Частен кабинет има ли и ако има, може ли адрес?
Благодаря.

# 1 750
  • Бургас
Здравейте! Може ли да ми препоръчате някой ортопед, на който да заведа малката? Звънях в кабинета на д-р Христов, но за утре и вдруги ден няма свободни часове и сестрата ми затвори. Не благоволи повече да ми вдигне телефона, за да си запиша час за друг ден  Mr. Green

За детски ортопед в Бс, аз съм доволна само от него /за д-р Стоян Христов става дума, нали?/ Peace
Ако не е спешно, изчакай и звънни пак.

# 1 751
  • Бургас
Момичета, какво е работното време на кабинета на д-р Димитрова?
Това ли са актуалните и координати:0888 65 01 45, 83 28 83?

# 1 752
  • Бургас
Няма работно време. Работи сутрин или следобед, в зависимост от това каква смяна е в болницата. Обикновено в началото на всяка седмица пред кабинета й е изнесен график.
Телефоните са тези, най-добре е да си запазиш час, защото иначе се чака много.  Peace

# 1 753
  • Бургас
На кой номер се записва за преглед по ЗК при д-р Христов? И къде всъщност приема?

# 1 754
  • Бургас
ОК. Благодаря ти много, LaDiDa !  Hug
bradata , искаше ми се да ти дам телефона на д-р Христов, но  съм го изтрила  Confused Иначе преди три години сина ми го прегледа в един кабинет в медицинския център отстрани до ОРБ, но въпреки че беше по ЗК пак имаше някаква такса... Не знам сега дали има промяна.

Общи условия

Активация на акаунт