Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 628 090
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 755
здравейте!скоро очаквам първото си дете и съм изправена пред проблема з а избор на добър педиатър в бургас.тъй като от скоро живея тук не съм на ясно с лекарите.ще се радвам ако можете да ми помогнете. Simple Smile
имам информация от познати само за доктор георгиева от мбал бургас,но странно защо в нета няма инфо за нея newsm78

# 1 756
Ако става въпрос за д-р Димитрина Георгиева, не мисля, че някой от Бургас би ти я препоръчал... Мога само лоши неща да кажа за нея...

# 1 757
  • Бургас
На кой номер се записва за преглед по ЗК при д-р Христов? И къде всъщност приема?
0888921016
Кабинетът му е в медицинския център над пицария Зорница.
Искай 2 направления от личния лекар за преглед при него. В противен случай, ще те накара да платиш 30 или 40 лв (не помня точно) за ехографа.  Peace

# 1 758
  • Бургас
Благодаря ти  bouquet Направления си имам двечки Wink

# 1 759
Хайде и тук да попитам, трябва ми лекар алерголог или пулмолог за 10 годишно дете.

# 1 760
  • Бургас
Алерголог има в бившата Първа поликлиника - д-р Иванова. Става с предварително записване на час, обаче не мога да ти кажа последно каква е организацията. Преди часа се даваше от регистратурата, посве въведоха някаква странна схема половината от листчето с час от лекарката, другата половина от регистратурата  Joy

# 1 761
Все още се чудя дали да звъня, имам тел на регистратурата, преди пред кабинета на Иванова беше митинг. Искам да направя тестове на детето за алергии.Само при Иванова ли може или и другаде правят тези тестове?

# 1 762
Кашпичка, ти сама ли реши или някой ти препоръча да направиш такива тестове? Малко е детето, раничко е още.

# 1 763
Не знам на кой лекар да се доверя в Бургас, в чуденка съм.Детето го лекува хомеопат, но ефект не виждам.При хрема след 3 дни инфекцията слиза в гърдите , и дори най-лека настинка провокира бронхит.Ако не е с бронхит, носа му тече по месец, това ме кара да си мисля че има алергия.Т.е никой лекар до сега, не ни е изпратил за такива изследвания.Мисля си че с определена диета бих могла да му помогна.

# 1 764
Не се наемам да ти препоръчам лекар, защото нямам много впечатления. Малката изкара пневмония, когато беше на около 2 годинки и тогава ми препоръчаха и ходихме при Иванова, но вече не помня нито какво сме говорили, нито какво е изписала. Детето се оправи.
Възможно е да сте с алергия, но доколкото знам, за да са достоверни такива изследвания се правят след четвъртата - петата годинка.
Обади се и пробвай - нищо не губиш.

# 1 765
Само при д-р Иванова ли се правят тестове за алергия?

# 1 766
  • на морския бряг
Aз бих препоръчала от опит д-р Петришка(Варна),тя е точно детски алерголог.Ако желаеш координати,пиши!

# 1 767
Кашпичка, тестовете би трябвало да се правят в лаборатория и не вярвам при Иванова да се правят. По-скоро тя ги назначава, но би могъл да ги назначи и друг лекар. Детето ти е малко,  не хуквай на своя глава да искаш изследвания - каквото и да покажат, след 2 години резултатът ще е друг, само излишно ще се тревожиш и объркваш. Намери лекар, на когото да вярваш и следвай неговите съвети. Аз не мога да ти препоръчам и спирам да спамя, дано да се включат по-осведомени.

# 1 768
Ще питам при Иванова и ще реша.Детето е на 10 години и няколко месеца, не е толкова малко според мен.
Благодаря ти Lib   bouquet

# 1 769
О, извини ме! Реших, че става въпрос за това в подписа ти, без да видя, че не е детето... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт