Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 628 159
  • 2 585
  •   2
Отговори
# 1 770
Аз съм ходила при Иванова за тестове за себе си. Тя ги прави в своя кабинет.
Става въпрос за тези, при които се надрасква ръката с игла и се капват разл. видове алергени и после според реакцията на кожата се разчита резултатът.
Ако има друг вид тестове, за тях не знам.

# 1 771
Има и кръвни тестове, но дотук се изчерпва и моята компетентност Crazy.

# 1 772
  • Бургас
Да тестовете се правят в отделна стая към кабинета на Иванова. В същия кабинет в обратна смяна работи и друг алерголог. От информацията, която съм събрала се оказа, че в града са само тези две лекарки, като препоръките са за Иванова.
Има и друг вид тестове за алергии освен този който е описала Лилита. Подкожно се инжектира малко количество алерген и се измерва колко голямо е станало след 20-тина минути. Не е болезнено, чувството е неприятно като да траеш комар да те хапе и да не можеш да го размажеш Wink

# 1 773
Шушоната, и аз това установих.В града само тези две лекарки правят тестове, като за Цонева няма добри отзиви. Установих че в началото на месеца една част от часовете за преглед се дават от Иванова, а каквото остане се дава на регистратура.Казаха ми че за втората част на месеца трябва да се обадя на 14.10 в 7.30 часа и ако д-р Иванова не ги е раздала ще имам шанса да се класирам за преглед. Ако проблема е спешен, направо можеш да си умреш докато се класираш за преглед.

# 1 774
  • Burgas, Bulgaria
на мен като ми правиха тестовете за упойки от 13 проби към 11 бях алергична.... същото нещо в София-само една положителна.....
това Цончева

# 1 775
  • До морето :)
За ортопеда - записах си час за д-р Христов. Кабинета му е до пицария Зорница, в кооперацията, в коята е Бамболино  Grinning На първия етаж.
А имам въпрос - д-р Василева и д-р Попова от 3-та поликлиника една и съща лекарка ли е?  newsm78

# 1 776
  • Бургас
Елка Попова и Василева са различни педиатри.

# 1 777
Аааа, мерси, мислех си, че докротката е Василева - Попова или обратното  newsm78 Вкъщи имаме направление пише, че е от д-р Виделина Попова, а печата е от Виделина Василева  newsm78 Сигурно е съвпадение на фамилиите и просто Василева се представя с фамилията Василева  Mr. Green Ама и аз един размисъл му ударих  Rolling Eyes

# 1 778
някакви отзиви за доктор таня димитрова от 1-ва поликлиника?

# 1 779

Сина ми е записан при нея. Аз лично съм много доволна, добър диагностик е, не е любител на антибиотиците, дава направления когато е необходимо. Против е излишното ваксиниране. Винаги е провеждала консултациите както трябва, освен мерене и теглене, винаги преслушва гърдите и гърба, проверява и ушите и т.нат. , винаги е отговаряла търпеливо на въпросите ми.Има още какво да се желае по отношение съветите и за захранването, но аз си спазвах моя си схема на захранване и тя нямаше нищо против това, и въпреки всичко тя е против ранното захранване със сок и жълтък.
Има и един минус, има страшно много пациенти и винаги се чака по много.

# 1 780

Сина ми е записан при нея. Аз лично съм много доволна, добър диагностик е, не е любител на антибиотиците, дава направления когато е необходимо. Против е излишното ваксиниране. Винаги е провеждала консултациите както трябва, освен мерене и теглене, винаги преслушва гърдите и гърба, проверява и ушите и т.нат. , винаги е отговаряла търпеливо на въпросите ми.Има още какво да се желае по отношение съветите и за захранването, но аз си спазвах моя си схема на захранване и тя нямаше нищо против това, и въпреки всичко тя е против ранното захранване със сок и жълтък.

много ти благодаря!това че има много пациенти мисля че е добър знак Simple Smile

# 1 781
Днес водихме малката на ортопед, профилактично след 4-тия месец. При д-р Христов. Слава Богу, всичко е наред, а доктора е много добър и много внимателен. Препоръчвам  го на всички  Peace

# 1 782
  • Across the Multiverse
Изключително полезна тема. Все още не мога да се включа с информация за конкретен лекар, но ще следя и ще трупам впечатления засега.

# 1 783
Здравейте:)

Мога ли да попитам някоя майка от вас дали може да ми препоръча добър педиатър в Славейков или поликлиниката тук в Славейков, а ако няма такива като краен вариант в Първа поликлиника може ( МБАЛ)

Благодаря ви предварително за отговорите

# 1 784
  • На морето!

много ти благодаря!това че има много пациенти мисля че е добър знак Simple Smile
и има подход към децата, не ги плаши или да опитва да респектира.

Общи условия

Активация на акаунт