Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 527
  • 2 585
  •   2
Отговори
# 2 145
  • Бургас
Ние с баткото бяхме при д-р Филипова в 3-та поликлиника. Миналия юни се преместихме при д-р Димитрова в областната болница, вече и с бебето.
В момента баткото кара варицела със скарлатина, с вероятност за вирусна пневмония заради стрептококи. Д-р Димитрова дори не го прегледа, а изпрати сестрата защото "Имала много работа". Не, че ние с него не си чакахме реда отвън повече от 40 минути.

Предложете ни GP-та, живеем в Лазур до стадиона.

# 2 146
  • До морето :)
При Василева разбрах за асансьора чак като махнахме количката. Simple Smile Но все се намираше някой да ми помага. В приземието не съм ходила. Иначе до сега никога не е бъркала диагноза на детето. Няколко пъти съм й звъняла извън работно време и все ми е вдигала. Дори за пълни глупости съм я притеснявала жената и винаги е била търпелива и обяснява.
Не знам дали има диплома за хомеопатия, но доста често ходи на преквалификации. И въпреки, че е възрастна използва съвременни методи, било за кърмене, било за захранване и т.н. Дори от пътя съм я връщала. Бяхме отишли след края на работното време, видяхме я в коридора и се върна жената. Незаменима ми е Simple Smile

# 2 147
Момичета, препоръчайте ми педиатър, по възможност да е в близост до Славейков.
Благодаря!!
Пощата ти е пълна и не мога да ти отговоря

# 2 148
# 2 149
д-р Веселин Ангелов - акушер- гинеколог в Дева Мария. Препоръчвам при раждане, а доколкото разбрах вече и който си води бременността при него, се освобождава от таксата за раждане 200 лв и 750 за секцио( за секцио оставала май 250).
д-р Генчев УНГ  Peace

# 2 150
Здравейте на всички мами!Може ли някой да ме насочи към общопрактикуващ лекар в Меден Рудник,от който без проблем да мога да си взимам направления за малкия ми сладур.

# 2 151
Здравейте и от мен, някой да ми препоръча добър педиатър, който да е общо практикуващ(джи пи) в района на Лазур,Братя Миладинови,Зорница?Предстои ми раждане, а още не съм се насочила към педиатър.И някой знае ли д-р Ралева дали е джи пи или само специалист, защото има хубави отзиви за нея, но незнам дали записва при нея или само с направление?
Блгодаря Ви предварително!

# 2 152
момичета, предстои ми вадене на сливици на близнаци. Ще помогнете ли с малко информация че вече се обърках. личната каза че не било по каса, а днес при преглед при УНГ специалист ми беше казано че ще ми даде направление с което в болницата в м. рудник само се доплащало.
И ламбов и Аврамов май са там. На всякаква информация включително ценова ще съм безкрайно благодарна.
Клеопатра, ние цялото семейство сме при Костадинова в Трета от миналата година. много е отзивчива и любезна. За първи път случвам на личен лекар-педиатър който сам да дава направления за специалисти и за изследвания без да бъде едва ли не иднудван.

# 2 153
  • Burgas, Bulgaria
сливиците на племенника ми ги извади д-р Генчев в Маджуров преди 2-3 месеца , платиха 100лв. ,стояха една вечер или две ще те излъжа .... Много са доволни родителите му .. Приеха ги предната вечер преди интервенцията ,направили са му изследвания и консултация с педиатър, на следващият ден са му дали да изпие една ампула деазепам и .... след 40минути е бил готов ....

# 2 154
Момичета, препоръчайте ми педиатър, по възможност да е в близост до Славейков.
Благодаря!!
Ние сме при д-р Иванова от  поликлиниката в Славейков. Доволна съм от нея внимателна е, обяснява и си вдига телефона след работно време, а ако пропусне връща обаждането.

# 2 155
Ние сме при Апостолова в Трета.Вече близо 10 години.И малко записах при нея нищо,че от години вече се преместихме в Сарафово,пак си останахме при нея.Изглежда малко разсеяна но й имам голямо доверие.Доколкото знам за деца няма ограничение в направленията така че при никой педиатър не би трябвало да имате проблем с даването на такива,поне аз никога не съм имала.

# 2 156
  • Бургас
момичета, предстои ми вадене на сливици на близнаци. Ще помогнете ли с малко информация че вече се обърках. личната каза че не било по каса, а днес при преглед при УНГ специалист ми беше казано че ще ми даде направление с което в болницата в м. рудник само се доплащало.
И ламбов и Аврамов май са там. На всякаква информация включително ценова ще съм безкрайно благодарна.
Клеопатра, ние цялото семейство сме при Костадинова в Трета от миналата година. много е отзивчива и любезна. За първи път случвам на личен лекар-педиатър който сам да дава направления за специалисти и за изследвания без да бъде едва ли не иднудван.

Преди 3 седмици д-р Аврамов извади третата сливица на сина ми в МБАЛ "Черноморска"! Личната ми даде направление за хоспитализация по клинична пътека, която опериращия лекар ми каза /120 в нашия случай/! Приеха ни предния ден в отделението, всички изследвания ни направиха там- кръвни, снимка на бял дроб, консултация с педиатър и анестизиолог! На другия ден беше операцията, още една нощувка и ни изписаха! Платих 150лв. за две нощувки!

# 2 157
много ти благодаря. Значи направлението може да се даде и от личната, не е нужно да е от УНГ-специалист? С лазер или по стария метод?

# 2 158
  • Бургас
много ти благодаря. Значи направлението може да се даде и от личната, не е нужно да е от УНГ-специалист? С лазер или по стария метод?

На нас ЛЛ ни издаде направлението, но аз проблеми в това отношение нямам и не знам, как е по- редно!
Самото отстраняване е по стария метод, а после се обработва мястото на операция за по- бързо заздравяване!

3 часа след операция изяде една вафла, без последици! По принцип, не е желателно, но той беше много крив и Аврамов му разреши, след внимателно сдъвкване Simple Smile

# 2 159
  • Бургас

Ние с баткото бяхме при д-р Филипова в 3-та поликлиника. Миналия юни се преместихме при д-р Димитрова в областната болница, вече и с бебето.
В момента баткото кара варицела със скарлатина, с вероятност за вирусна пневмония заради стрептококи. Д-р Димитрова дори не го прегледа, а изпрати сестрата защото "Имала много работа". Не, че ние с него не си чакахме реда отвън повече от 40 минути.

Предложете ни GP-та, живеем в Лазур до стадиона.
При коя Д-р Димитрова?Таня ,или Мария Димитрова? Таня  Димитрова  винаги има много работа,много деца.Аз чакам  дълго при нея,но винаги обръща внимание .Не знам защо така ти е отговорила.

Общи условия

Активация на акаунт