Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 044
  • 2 585
  •   2
Отговори
# 90
 Ехооо, темата е за детски лекари все пак, за гинеколози има друга!

# 91

mimi mimi аз не съм от Бургас но  ти препоръчвам Д-р Мърмърова , много съм доволна от нея познавам я от 2-3год. някъде случайно попаднах на нея и останах много доволна. Тя ми следеше цялата бременност от самото начало. Когато отидох при нея може би бях в 1 седмица на ехографа не се виждаше още нищо но тя ме  гледа пипа много внимателно и каза че смята че съм бременна защото стените на матката ми били удебелени и след 1-2 седмици пак да отида да ми каже със сигурност.И наситена като отидох след това на ехографа се виждаше вече плода.Д-р Мърмърова е много внимателна, отговорна,добра просто няма такива  думи за да вие представя такава каквато е всъщност.Аз лично съм и много благодарна за всичко което направи за мен. Жалко че не ме израждаше тя.

# 92
Първо здрасти на всички майки в този форум.Много се извинявам че направих такава гадна грешка  doh но съм още нова тука и нещо съм натиснала съжалявам много за невниманието от своя страна.Моля да бъда извинена. newsm17

# 93
Здравейте!
Искам да попитам има ли някой записан при д-р Джендова - Св. София - т.е. мнение като педиатър???
Тя ми е личен лекар и не ми се е случвало да я търся за сериозни неща /чукам на дърво/, а след като се прибера в Бургас мисля да е лекар и на малкия...
Много ще съм благодарна ако споделите впечатления!!!   bouquet

# 94
МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧА ДОБЪР ЛОГОПЕД В БУРГАС . БЛАГОДАРЯ !

# 95
Зравейте!
Може ли някой да ми препоръча добър хомеопат?

# 96
здравей !
относно хомеопата аз бях при Корнел но  се отказах.Чуала съм добри отзиви за Ферфериева.

# 97
Здравейте!
Искам да попитам има ли някой записан при д-р Джендова - Св. София - т.е. мнение като педиатър???

Ние сме при Ангелова, тя е в същия кабинет. Ми и при двете май има много деца записани. Нямам някакви сериозни оплаквания от Ангелова специално, и всеки път като ми ни се наложи нещо за малкия (то все събота или неделя се случва) си вдига телефона и ни опътва какво да правим.

# 98
С ДВЕ РЪЦЕ ГЛАСУВАМ ЗА Д-р ФЕРФЕРИЕВА.Изключителен специалист в областта на Хомеопатията  :bouquet,невероятно внимателна.  bouquet bowuu

# 99
  • вкъщи
и аз подкрепям мнението за д-р ферфериева.нямам думи просто да и изкажа благодарността си.личната не сме я виждали месеци,но иначе и нея мога да похваля,д-р стоянова от 4 поликлиника.

# 100
  • Бургас
Kakvo shte kajete za Popova v treta poliklinika?Smqtam da zapisvam sina si tam poneje  Dimitrova mi q preporucha.Vie chuvali li ste neshto za neq? newsm78

# 101
Ние сме при Попова. Като цяло съм доволна. Не отказва направление, съмнява ли се , изписва рентгени и каквото там трябва. Но изписва антибиотици, не рискува, особено ако се прото4и боледуването. Внимателна е, обяснява. Вдига си мобилния телефон. Ние с мъжа ми също се записахме при нея, защото ми е много близо. На мен също не ми е отказвала направление. Минуса е , 4е има много пациенти. Не се записва час. Отиваш и 4акаш. Но и при часовете има минус, 4е понякога ти се налага спешно и пак си без час,...така че всеки си преценя.

# 102
Зравейте!
Може ли някой да ми препоръча добър хомеопат?

Препоръчвам ти д-р Вълков! Много сме доволни, аз и децата ходим при него от половин година. Боледуваме по-рядко и всичко протича бързо и леко, само хрема и зачервено гърло.  Peace Телефон за записване на часове от пон. до петък м/у 10-12ч. - 0888 302 023.
Няма да работи две седмици, но от 7 май е пак на линия.
Съжалявам само, че по-рано не съм се ориентирала към ХОМЕОПАТИЯТА!!!
От половин година сме посетили веднъж само личната лекарка за едно мерене и теглене!

# 103
Здравейте всички.Искам да препоръчам 2 лекарки от които съм изключително доволна а не видях имената им до сега.Д-р Люба Праматарова педиатър кабинета и е на "Калоян" 15-а. Не работи със здравната каса но е много добра. Никога до сега не е бъркала диагноза на малкия.Изписва антибиотици само ако наистина се налага
  И д-р Ана Спасова педиатър-хомеопат.Работи предимно в Несебър но следобед приема и в кабинет в Изгрев бл.66 .Изключително добър специалист а децата я обожават.

# 104
здравейте  мами,
ние ходим  при д-р Колева,но тя работи малко по симпатия тъкачи нея препоръчвам защото със всички се държи различно.

Общи условия

Активация на акаунт