Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 066
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте на всички.Препоръчвам ви д-р Радостина Ганчева.Семеен лекар ни е от  4  години и съм  много  доволна  Peace

# 106
Очарована съм от Калудова!

# 107
здравейте  мами,
ние ходим  при д-р Колева,но тя работи малко по симпатия тъкачи нея препоръчвам защото със всички се държи различно.
Ако става въпрос за Тонка Колева-аз съм писала за нея в черния списък

# 108
Момичета, моля ви да ми препоръчате педиатър, който работи по здравна каса!Държа на това да дава направления  без много мрънкане от моя страна, болничен когато се налага и всичко което един педиатър НЕ работещ по здравна каса няма правомощие да издаде.Не държа чак толкова на това да е кадърен...имам на кого да разчитам.

# 109
Д-р Ралева .Детски лекар.
Много всеотдайна жена.Лекар ,който на истина си разбира от работата.
Прегледа ми детето в приемен консултативен  център в съботен ден.
Обърна голямо внимание на малкия.Прегледа го както трябва.Назначи му лечение.
Останах много доволна и очарована от нея.

# 110

Относно лечението мога да поспоря малко. Simple Smile

# 111

Относно лечението мога да поспоря малко. Simple Smile
Да разбрах ,че не си останала доволна от нея за лекарствата които е изписала.
За което много съжелявам.
То е ясно ,че едни пациенти са доволни от един лекар ...а други не.

# 112
  • България
Здравейте , някой може ли да ми даде мнение за Д-р Таня Димитрова или някой добър педиатър от 1-ва поликлиника или Военна болница??? Може и от 3-та поликлиника , ако си заслужава.
Благодаря предварително   bouquet

# 113
  • България
Да побутна темата ,, че нещо никой не ми отговаря Simple Smile, а май започна да ми пада тапата  Laughing

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 10:25 от Тина78

# 114
Добър е малко общо казано, но ако искаш може да посетиш др.Бъчварова, тя има частен кабинет, но иначе си работи в "Детско Терапевтично отделение" и ако не дай си Боже ти се наложи да влезеш в болницата ти обръща особено внимание, като нейни пациенти а също прави консултации в болницата, когато е на смяна.
Но също, мога да ти предложа да отидеш и при др.Стоев, който пък е завеждаш "Детско Терапевтично" в кабинета му в самата болница, защото той няма частен.

# 115
Ехо мили момичета,

Скоро ще раждам и ми предстои избор на педиатър... newsm78 някой може ли да ми каже нещо з д-р Дюлгерова от 3-та поликлиника, те е май GP но записва и за детска консултация...
Благодаря предварително  Hug

# 116
Добавям към белия списък д-р Динева, педиатър, а също и специалист детска кардиология.Кабинетът и е в Първа Поликлиника, на четвъртия етаж.Работи със Здравната каса.Препоръчвам я на всички, които търсят добър и съвестен лекар!

И аз съм много доволна от д-р Динева - прекрасен човек и много добър специалист! Hug Hug Hug  bouquet

# 117
Момичета, моля ви да ми препоръчате педиатър, който работи по здравна каса!Държа на това да дава направления  без много мрънкане от моя страна, болничен когато се налага и всичко което един педиатър НЕ работещ по здравна каса няма правомощие да издаде.Не държа чак толкова на това да е кадърен...имам на кого да разчитам.

Д-р Р.Дюлгерова  - 3 -та поликлиника.
И аз съм много доволна от Д-р Калудова - тя издаваше болнични  миналата година.

# 118
  • Бургас
Здравейте на всички.Препоръчвам ви д-р Радостина Ганчева.Семеен лекар ни е от  4  години и съм  много  доволна  Peace
Аз лично я "вкарвам" с 2 ръце в черния списък #Cussing out!!! Мисли, че е "специалист"  #Crazy по всичко и отказва направления за наистина такива лекари, което съответно води до много и наистина ужасни усложнения, но не за нея разбира се, а за милите дечица, чийто родители не са отишли на своя глава на платен прием при специалист!!!! #2gunfire

# 119
  • Бургас
Nie sme pri Diulgerova i ne sum dovolna vuobshte sega shte q smenqm no ne moga da sum pri drugo pedi v treta zashtoto ne e kolegialno da si vzimat pacientite i mi otkazaha.Sega tursq dobra pediaturka raboteshta sus zdravnata po vuzmojnost v raiona (jiveem v centura do internata).Molq vi pishete che ne ostana do iuni  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт