Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 632 987
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 150
Кажете си мнението за
Д-р Татяна Джокло и Д-р Ирена Миразчийска
ирена мираз4ииска става само за болни4ни

# 151
Някой знае ли при др Градев-поликлиниката в ''М.рудник'' има една лекарка,която е детска как се казва и дали е добра?Или ми препоръчайте някой добър лекар за бебенцето ни,което скоро трябва да записваме вече.

# 152
аз не съм доволна от д-р Бербенлиева 2 месеца изобщо не ни е гледала чурката дали е добре ,за ортопед не е споменавала нищо а сме на 6 месеца,всеки път е крива,взима ми пари за консултацията а за бебета не се плаща

# 153
Разбира се че не се плаща.Ти защо и плащаш?

# 154
Ние гласуваме с 2 ръце за др.Димитрова,завеждащ детската неонтология.
Много е добричка и винаги те изслушва и е много добър специалист,за съжаление работи само срещу заплащане.

Да е жива и здрава и да лекува още много бебковци!  bouquet

# 155
  • Бургас
Ние гласуваме с 2 ръце за др.Димитрова,завеждащ детската неонтология.
Много е добричка и винаги те изслушва и е много добър специалист,за съжаление работи само срещу заплащане.
Е, то е нормално, че работи срещу заплащане! Кой работи без пари в днешно време! Mr. Green
Само, че работи и със Здравната Каса.  Peace

# 156
Ами не знам,дали работи със здравната каса,защото ние я попитахме и тя ни каза,че не работи.Но може,защото аз четох нещо на вратата на кабинета и че има някакви безплатни прегледи,ама чесно казано не разбрах какви точно и кога са.
А  в МБАЛ Бургас 100 % работи безплатно.

# 157
  • Бургас
Твърдя го, защото повече от година я посещаваме кажи речи всеки месец с направление от личния лекар на дъщеря ми и не плащам и стотинка за прегледите.  Peace

# 158
  • UK
 И аз не съм доволна от д-р Джендова... когато бях бременна заради едно обикновенно обезводняване ме пращаше да раждам и ме убеждаваше колко съм била зле  Close
 После на първата консултация с малкия само сестрата ни обърна внимание а тя си оправяше клюките с едни жени и дори не стана от стола да го погледне и да го прегледа  Naughty

# 159
уважаеми "лекари", как не ви е срам сами да си пишете похвали или чрез подставени лица!! А като стана въпрос за лекарите, какво общо имат тук шарлатаните-хомеопати???

# 160
уважаеми "лекари", как не ви е срам сами да си пишете похвали или чрез подставени лица!! А като стана въпрос за лекарите, какво общо имат тук шарлатаните-хомеопати???

Не че се заяждам, но шарлатани и хомеопати са 2 различни понятия. Хомеопатите са И лекари и много хора са доволни от начина им на лечение и на много хора са помогнали. Всеки сам за себе си решава дали да се довери или не. А тук е място за споделяне на опит и впечатления и всички имат право да ги споделят  Simple Smile 
           Аз лично съм повече от доволна и очарована от д-р Спасова - педиатър и хомеопат  Peace

# 161
  • На морето!
Аз съм при д-р Бербенлиева и съм доволна защото:
1во.Никога не отказва да ми даде направление-сега си взех за ортопед.Таничка,може би ако беше поискала направление щеше да ти даде.99% от педиатрите наблюдават децата и ако има проблем или съмнение тогава пращат при ортопед
2ро и най-важното /поне за мен/ е,че не лекува хрема,кашлица,грип или температура с АБ!Мноооого рядко се случва да даде АБ на дете!!!Аз съм мн против тази често срещана практика!
3то Не бърза да слага страшни,гръмки диагнози и не всява излишна паника
4то Винаги оставя правото на избор на родителите.Не е от тези,които казват "Сега започвате да давате сокчета,другия месец пюрета.."Тя винаги пита"Имаш ли избрана схема на захранване?" или ти обяснява най-разпространените схеми и пак оставя на теб правото на избор
5то Винаги спазва дадените часове и не се налага да чакам по 1/2ч пред кабинета
6то Не ме занимава с глупости,а говори по същество.Отговаря на въпросите ми ясно и изчерпателно
Преди майка ми работеше с нея и я познавам добре.Затова мога да кажа,че не е в лошо настроение,просто не се лигави с родителите,сериозна е каквато трябва да бъде.Все пак отивам на лекар,за да разреша някакъв проблем,а не за да пия кафе или да си правим комплименти. Peace

# 162
Др.Димитрова, определено работи със здравната каса, преди да влезем в болницата декември миналата година, ходих с направление при нея.
Вчера, изпратих свеки да заведе малката на преглед при др.Джендова, обаче не останах доволна от това, което им е казала.
И сега съм изправена пред една дилема на кой детски лекар в Бургас да повярвам и да си водя детето на преглед. newsm78

# 163
Здравейте, момичета! Аз лично съм много доволна от д-р Пейчев. Не изписва антибиотици, освен ако не е крайно наложително! Не работи със здравната каса. Освен, че е педиатър се занимава и с хомеопатия.

# 164
Аз съм при д-р Бербенлиева и съм доволна защото:

Къде й е кабинета?

Да е е случайно във втора поликлиника? В една малка сграда до втора поликлиника по точно. Ние ходихме там при една докторка, която ми направи впечатление, но и забравих името.

Общи условия

Активация на акаунт