Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 633 150
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 240
Много ви моля, мами, помогнете ми с избора на педиатър. Търся педиатър в кв.Възраждане,който да работи със Здр.каса. В момента съм при Ангелов, но ми се иска лекарят да ми е наблизо. Живея до Краснодар. Отскоро живея в Бургас и не знам кои педиатри са добри специалисти, дали работят с касата и т.н. Ще се радвам да ми отговорите.

# 241
д-р Караджова, лекарска къща Възраждане, намира се на ул.Левски м/у ул. Дебелт и ул.Калоян. Телефона и е 0887191079

# 242
здравейте на всички мами. Имам въпроси към Вас. понеже сега е месеца за смяна на личните лекари аз имеммо това смятам да направя за децата си. Искам да намеря добър детски лекар който и да е джи пи. Препоръчаха ми д-р Караджова и д.р Жатен Байкова. За първата прочетох няколко мнения но за мтората все още нищо не съм чувала. Моля Ви помогнете ми.Няма време

# 243
Моля кажете ми добър очен лекар работещ със здравната каса.
Благодаря предварително!!!

# 244
silvalinka, аз съм много доволна от д-р Хрелева. Работи в клиника Оксиком при това със здравната каса. Не съм на 100 % сигурна, но съм останала с впечатлението, че е детски офталмолог. Малко е трудно с часовете при нея, защото напливът е голям. Телефонът на Оксиким е 860210, за да си запазиш час. Успех!

# 245
silvalinka, аз съм много доволна от д-р Хрелева. Работи в клиника Оксиком при това със здравната каса. Не съм на 100 % сигурна, но съм останала с впечатлението, че е детски офталмолог. Малко е трудно с часовете при нея, защото напливът е голям. Телефонът на Оксиким е 860210, за да си запазиш час. Успех!

Peace д-р Марина Хрелева детски офталмолог в Оксиком. И аз съм доволна от нея.

# 246
Благодаря за бързите отговори момичета със сигурност ще я посетя.

# 247
някой знае ли д-р Ралева в блока на Вардар дали работи и като лична лекарка или само на частно newsm78

# 248
някой знае ли д-р Ралева в блока на Вардар дали работи и като лична лекарка или само на частно newsm78

само на частно.

# 249
някои знае ли добър лекар по кожни болести,става въпрос за дете newsm78

# 250
  • Бургас
Мога да ти препоръчам д-р Йотова в Кожния диспансер  .  Ето ти координати, ако си заинтересувана:
служ. 056/816 350; GSM: 0878/832 309. Но е по-добре да си уговорите предварително час, за да не чакате много!!!  Peace

# 251
Мога да ти препоръчам д-р Йотова в Кожния диспансер  .  Ето ти координати, ако си заинтересувана:
служ. 056/816 350; GSM: 0878/832 309. Но е по-добре да си уговорите предварително час, за да не чакате много!!!  Peace

д-р Невяна Йотова   Peace  много е добра и като специалист и като човек . Горещо ти я препоръчвам и аз.

# 252
д-р Караджова, лекарска къща Възраждане, намира се на ул.Левски м/у ул. Дебелт и ул.Калоян. Телефона и е 0887191079
Тя ни е лична лекарка и засега съм доволна!

# 253
  • Бургас

Най-добрия избор е д-р Йотова .Много добър специалист!

# 254
privet na vsi4ki mami ot burgas.neznam dali ste pro4eli minaloto mi pismo,za tova s risk da se povtorq, 6te nanovo mnenieto si za nai-dobar pediatar.za men tova e d-r Filka Stoqnova ot 2 MC v kompleks Slaveikov.tq e kato 4len na sem-voto ni.s men e ot parviq den na rajdaneto na da6terq mi Aleksandra.blagodarq na sadbata,4e uspqhme da se zapi6em pri neq,tyi kato ima star6no mnogo pacienti,za6toto e i pediatar i djipi,a sega specializira i homeopatiq.bez neinata vseotdainost neznam kak 6tqh da se spravq-minahme prez hranitelni alergii,anemii,laringiti i mng drugi ne6ta.v edin moment se izpla6ih ot mnogoto babi6ki saveti i stra6ni istoriiki na "otziv4ivi"blizki-sprqh da slu6am vsi4ki i se doverih izcqlo na d-r Stoqnova.tq me nau4i kak da se vsu6vam v mai4inskiq si instinkt i da razpoznavam systoqnieto na deteto si.izumena sam kak uspqva pri tolkov mnogo pacienti,da obra6ta vnimanie na vsi4ki i da si spomnq minalite im anamnezii.na na6e razpolojenie e denono6tno,bez da e polu4ila ili poiskala nqkakvi pari ot nqkogo.imalo e slu4ai da i zvanim,az ili saprugat mi po3-4 pati na den,po praznici,posred no6tite,do sega se sparavq pove4e ot dobre s vsi4ki zabolqvaniq na Alq,bez da izpolzvame antibiotik i bez da se e otnesla nqkoga s prenebrejenie ili prismeh na nqkoi ot na6ite ponqkoga naistina neseriozni oplakvaniq-kato koliki ili hrema Grinning.moga samo da i pojelaq da si ostane vse takava-za6toto tq naistina izpitva udovletvorenie da vijda zdravi pacientite si i saprejivqva s nas vsi4kite ni nevoli.

Общи условия

Активация на акаунт