ЛюБИМАта куХНЯ преОБразИ и на МЪжа чеРПака Ти врЪЧи

• 46 752
  • 321
  •   1
Отговори
# 90
Значи, последно, за мелницата за отпадъци няма изискване за големината на изходната тръба, така ли?

# 91
  • Варна
Esscape ,страхотна кухня.От моя отбор си. Peace
Аз не се престраших за MDF,защото децата са ощ малки и само щях да се ядосвам.
Ние бавно лека полека сглобяваме кухнята. Wink

# 92
Много се радвам че ви е хареса кухнята. Качих още няколко снимки.   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226430
лято! - на мен микрото ми е удобна там горе , но тя и в старата ми кухня беше там така че аз съм свикнала.
змейковица - цвета май се води венге , но ако се наложи мога да звънна да попитам по точно.
tedata - фирмата е от русе - ник дизайн, едва ли ти говори нещо а за цената ще излъжа, май към 2500.
eli_dechkin - размера е 2.30 на стената където е мивката, 1.60 където са котлоните и 1.80 на бара.
Дано съм ви била полезна

# 93
Suzi_a ,от какъв материал я поръчахте?

# 94
  • Варна
ЛПДЧ  Peace

# 95
  • Пловдив

змейковица - цвета май се води венге , но ако се наложи мога да звънна да попитам по точно.

А, не е възможно да е венге  Wink Аз питам за работния плот - гледам е светъл като шкафчетата - избелен дъб ли е или нещо друго   bouquet Страшно ми харесва кухнята ти

# 96
po-pi ,искам да те попитам за столовете-от къде са и каква е цената?

# 97
  • Русе
Esscape, страхотна кухня.Останаха ми очите в нея.

И ние се спряхме на бяло и червено за кухнята и секцията в хола.

po-pi, на цялата стена искам дължината + там където е масата.

# 98

И ние се спряхме на бяло и червено за кухнята и секцията в хола.

Сигурна ли си за бяло и червено в хола,няма ли да стане прекалено бяло и червено.Нека поне в хола е само бяло. Peace

# 99
  • Русе
Деси, така го виждам в главата си.  Laughing
И понеже никак ме няма по темата за цветовете, ще ни направят проект.
Така е по-сигурно.

# 100
Esscape, готина кухня - харесва ми Peace
Първоначално и аз исках лак, но после ме разубедиха Confused Със здраве да си готвиш (да ти готвят Wink) в  нея Laughing

# 101
тити, знаеш ли колко горе-долу ще ти струва червеният гранитен плот?

# 102
не знам, кларис, но маринова по-нагоре беше направила реална разбивка. Изрязването на отвор го смятат 50 лв, заоблянето на фронта отделно, самото изрязване отделно, 170 лв е метърът, абе не е малко, но си струва. За Булгранит говоря, там гледах - влизаш във фоайето и зяпаш камъни, останаха ми очите там.

# 103
Здравейте! Захванала съм да проектирам кухня, но съм пред чуденка - как оползотворявате ъгъла, там, където няма комин? Като например това http://images24.snimka.bg/005325742.jpg (поздравления за rosiel Simple Smile) - всъщност тук горния шкаф е под ъгъл, но имам предвид като долния. Знам, че има механизми разни за използване на това пространство, но незнам кои от тях са наистина удачни, колко е добре да се отварят вратичките от двете страни, за да може да се използват, и такива разни други въпроси. Моля, споделете как е при вас!
  bouquet
И аз да кажа, че кухнята на Esscape много ме кефи, като гледам и тя е с такъв ъгъл... Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 14:26 от Синята фея

# 104
  • Countryside
Може ли и аз да се похваля с постигнатото?
Тук
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226864
има снимки от кухнята(обзаведена) и детската(без мебели все още) заедно.
Очаквам коментар и критика Simple Smile
И аз съм избрала същия цвят кухня, цвета се води мока. И стените ще са в зелено, но леко по-ярко и леко в по-млечната гама(ох, ама обясних  Mr. Green ) Много ми харесва. Само се чудя за гръбчето и плота, дали да са в един цвят или долния плот да е тъмен венге(бокса е отворен към хола там мебелите ще са венге, вклю и масата за хранене) и горния светъл или и двата да са светли(и плот и гръб) Идеи?  Tired

Общи условия

Активация на акаунт