ЛюБИМАта куХНЯ преОБразИ и на МЪжа чеРПака Ти врЪЧи

• 46 761
  • 321
  •   1
Отговори
# 105
Синята фея,и твоята кухня много ми харесва.Моят ъгъл е неизползваем.Не ми харесва,когато има много неща в кухнята,но нашата още не е довършена,търпи промени,така,че и аз мога да мисля по този въпрос.

# 106
  • София
Момичета помогнете със съвет:
1. Мивката - мат, гланц или лен - кое сте ползвали и кое е по практично???? Кръгла или правоъгълна, с отцедник или не  - харесах няколко в Бланко и не мога да реша коя искам  newsm78
2. Някой има ли изтеглящ се абсорбатор и ако - да с каква мощност е и с два мотора или с турбина???
Харесах един инокс на Франке и се чудя  newsm78
Помогнете ми да реша???

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 16:11 от dioni

# 107
Esscape, тази кухня не е моя, а на Росиел, използвах я за нагледен материал, дано не ми се сърди Simple Smile. Аз също много я харесах Peace!

# 108
1. Мивката - мат, гланц или лен - кое сте ползвали и кое е по практично???? Кръгла или правоъгълна, с отцедник или не  - харесах няколко в Бланко и не мога да реша коя искам  newsm78
2. Някой има ли изтеглящ се абсорбатор и ако - да с каква мощност е и с два мотора или с турбина???
Помогнете ми да реша???
Мивка:
Мат,правоъгълна,без отцедник

# 109
диони ние имаме изтеглящ се абсорбатор, но не мога да ти кажа данни, иначе е на 3 степени и е доста мощен, много сме доволни!

Escape кухнята ти е страхотна, аз също ще си правя кухня, засега идеята е горе черен гланц, а долу имитация на дърво с черен гранитен плот! Молял те кажи коя фирма плозва и доволна ли си, колко се забавиха?
А къде е Булгранит да ходя да видя гранитните плотове, много искам такъв!

# 110

А къде е Булгранит да ходя да видя гранитните плотове, много искам такъв!

http://www.bulgranit.com/index.php?lang=bg&mode=findus
картата не е много ясна, но това е в самото начало на индустриалната зона, отдясно се пада. Ако идвате от Дружбите, кръстовището под моста - завой надясно.

# 111
Esscape, тази кухня не е моя, а на Росиел, използвах я за нагледен материал, дано не ми се сърди Simple Smile. Аз също много я харесах Peace!

Разбирам,чела съм през ред. Embarassed

...Молял те кажи коя фирма плозва и доволна ли си, колко се забавиха?...

Фирмата се казва Credo.
Кухнята е правена по наш проект.Аз казвам,че е лак,но мъжът ми казва,че е гланц.Имало разлика в технологията при обработката на горния пласт.
Забавиха се около 2 месеца.Все имаха някакви извинения,че барът ги бави.Ние държахме да не си личи мястото,където са сглобявани двете му плоскости,и това ги затрудни.
Иначе изпълнението е много качествено.
Но,сигурно си прочела по-горе,че искахме горни бели шкафове,а долни червени.А когато я донесоха,тя беше цялата червена!!!
И барът беше с различни размери от уговорените.Не ми се чакаше още време за нови горни шкафове,затова ги оставихме такива,но бара го върнахме.
При сглобяването на кухнята мъжът ми постоянно беше край тях и им напомняше за това,онова.Той твърди,че ако не ги е наблюдавал из късо,нямало да стане толкова добре.
Ако мога да бъда полезна с още нещо пиши, без притеснения
.

# 112
  • София
Помогнете ми да реша???
Мивка:
Мат,правоъгълна,без отцедник
На коя фирма ??? Доволна ли си???

# 113
Синята фея,и твоята кухня много ми харесва.Моят ъгъл е неизползваем.Не ми харесва,когато има много неща в кухнята,но нашата още не е довършена,търпи промени,така,че и аз мога да мисля по този въпрос.

Оф,и тук ме разбрахте,че съм хипер разсеяна.
Ми използваем ми е ъгъла,как да не е използваем.Горният ъглов шкаф се отваря/не знам как го наричат професионалистите/като хармоника.Само с една вратичка е,която се издърпва напред и след себе си води другата страна.Но точно там съхранявам нещата,които не използвам често.
През цялото време си мислех,че говориш за ъгъла на плота,където аз съм поставила само една ваза. Embarassed

# 114
Esscape, а долния ъглов как го оползотвори?

# 115
Ох, явно днес наистина ми е разсеяно. Горният и долният ъглов шкаф са с двойно разгъващи се врати. Удобни са, на всяка има по 3 панти (усилени, общо 6 за двойка вратички) и за 1 г. не сме забелязали разлики или дефекти в качеството им на затваряне или отваряне. Лично ние предпочетохме този вариант.

# 116
На коя фирма ??? Доволна ли си???
Моята е Бланко.Доволна съм.

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 18:31 от ДесиХ2

# 117
И аз си мислех за такъв вид отваряне на двете ъглови вратички едновременно, съединени с панти, макар че не съм го виждала наживо. Това означава, че вратичките не трябва да са много широки, за да не тежат на пантите. Може би другият вариант е да се отварят в различни посоки, т.е. дръжките им да са към ъгъла...
А вътре в този шкаф няма ли вертикални прегради? Нещо не мога да си го представя как се държи само на страните си и гърба.

# 118

Ето така може да изглежда отвътре,няма вертикални прегради.

Може и да са широки вратичките,това не пречи на окачването.Долният ни ъгъл е доста широк.Вртатичката е закрепена на 3 броя усилени панти.
Ако искаш,ще ти пратя снимка на лични,че не мога да го обясня.

# 119
Супер, много ще ми е от полза, thanks!  Party

Общи условия

Активация на акаунт