Илияна на двама, понеже знам за СВДС и затова се притеснявам, и бях с него през цялото време, ама явно му е удобно , но все пак ще избягвам...
Ние мерим температурата с дигитален под мишничката за 1 мин., гътам го настраничка и го занимавам с нещо и така...трудничко е ама се получава.
Усмивка, не мисля, че съм лоша майка, ама ако Мариян не сучеше, отдавна да съм го оставила на наште за 1-2, дни просто някой път съм била толкова уморена, че направо не знам как съм го отгледала...Пожелавам ви приятна и пълноценна вечер и почивка!Ние още не сме излизали вечер от както малкия се е родил.
Той тези два дни е ангел, открил си е пеещата играчка и такова ритане и смях пада, направо се чудя кога ще свърши тази идилия...после си заспива сам, а преди по цял ден се кокореше и аз полудавях, а вчера и днес свърших сума ти работи, чистих, готвих , къпах се , оправях си косата, правих упражнения, че даже и ми беше скучно по едно време, и това сама, че мъжът ми тръгна на работа.
И мен по-голямата ми сестра като съм била бебе ме е "захранила" с голямо парце ябълка, щото съм плакала 
Супер съм се обездвижила покрай този възпален нерв, който мена вече де .. Липсва ми това движение, което имах преди да родя, а немога да отделя 30-40мин през деня да играя гимнастика вкъщи. Затова намерих решение - слагам я в кенгуруто и започвам да гладя
от друскането тя заспива. После започвам упражнения така както съм с нея 

В чудо се виждам. Задреме, спра ли някъде и се почва. А о като нямаме режим на хранене познайте за колко излизаме. Тъкмо се отпуснем навън и той нададе глас. 
Нямам търпение да се прибера в България! Сега пък започнах да се притеснявам как ще пътувам сама в самолета и с това прикачване в Прага
Реших че най-добре ще е Даная да я взема в кенгуро през целият път.
. Много несериозно от ваша страна , момичета