Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 609
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • Откъм Варната
KikiNiki честита рожба, много е сладка, благодаря че сподели със нас  Hug

# 76
  • Някъде в Европа...
КикиНики , плаках като разглеждах снимките - от радост за теб, след всичко, което ти се случи. Малката мишчица е много красиво момиченце. Да ти е много здравичка!
Са, чудесни новини! Как съм се затъжила за вас....

За храненето - при анс няма грешка... чак се плаша от количеството храна, което яде. Ето ни едно дневно меню - сутрин - овесено ядки или попара, около 200-300 гр; на обед - манджата от кухнята--200гр и кислео мляко около100-200 гр; следобед - кема от кухнята 200гр+1 плод; вечер - супата и кисело мляко, общо около 300-400гр. Между храненията - бисквити, вафли, солети, малки кроасанчета....Заспиваме с кърмене и цяла нощ на всяко събужадне сучим. И пак си е дребос ....

Хайде на чата пак Simple Smile
Лека вечер!

# 77
Кики Ники,малкото ти зайче е голямa сладyрана!Много сте хyбави и двечките и изглеждате много щастливи,дано е все така и занапред!
Са,радвам се заедно с теб за страхотната новина!Наслаждавай се на бременеенето и на Али и мисли само положително!
Днес нашата кака е по добре и аз се поyспокоих малко,че се бях ошашавила.Дaно бързо се оправя,а и всички болнички,че е много кофти като ти е болно детенце.
Хайде лека и от мен! Hug

# 78
  • Варна
Са една голяма прегръдка от нас! Дано всичко оттук нататък е наред и никакви притеснения повече!
КикиНики да ти е жива и здрава щерката!Много е хубава пупупу! Heart Eyes

# 79
Хайде и аз да се отчета...
Първо - КикиНики, разтопих се от кеф като гледах снимките! Бъдете все така щастливи! Малката Белослава е много сладко бебе! Как й казвате на галено?  bouquet  bouquet  bouquet
Са, хайде и тук - честито за резултата от амниоцентезата и повече никакви притеснения! Погали тумбата от мен (вече ми липсват ритничетата). Hug
Всички болнички бързо да оздравяват!
Ма4о, кога си в София, да спретнем срещичка?
Благун е още леко хремав, но се оправя. За сметка на това татито се разболя и вчера и той замина при свекърва ми, в нас стана женско царство.
Маги расте и дебелее, сутринта ми повърна доста, но може да е от преяждане, дано само не е лепнала и тя някой вирус. Последните 3 нощи ми прави пауза от 5-6 часа, дано така да си остане, че имах нужда от сън.
В събота ни е погачката, а аз покрай тези болести нямам настроение.
Много  Hug!

# 80
Здравейте момичета  bouquet!
Sa, много се радвам за положителните резултати и че бебка е добре!
KikiNiki, бъдете живи и здрави!
Ох, момичета нямам думи за това моето животинче!Сега е 00:00, а той си играе с една кутийка.Преди малко се беше качил на раклата и с мокра кърпа бършеше тапетите ooooh!  ooooh!!

# 81
  • София
Кики Ники, да сте живи и здрави и двечките. Страхотно име сте избрали за малката чаровница  Heart Eyes. Бъдете много, много щастливи.

# 82
  • София
Мила, няма страшно. По- добре е да я види специалист и дано не се окаже вярно предположението ти. Мисля, че не е това, но там ще ти кажат най- добре. Успех  Flowers Four Leaf Clover!
Са, радвам се за хубавата новина  Hug. Вече ще си по- спокойна. Леко доизносване и без повече притеснения  Heart Eyes.
Херка, питай на лични, че не можем да се засечем нещо.

# 83
  • София
Lovi -   bouquet

KikiNiki - малката е много сладка, да ви радва винаги!

evelinar - 5, 6 часа е чудесен сън!  Laughing
Дано да спинка все по-продължително!

# 84
Здравейте, момичета!
Нямах нет няколко дни и сега, като виждам с колко положителни новини е темичката ни и страшно се зарадвах  Laughing
КикиНики, малката е невероятно красива! Ти също! СНимката ви на двете в бликъз план е изумително красива - и честно да си призная и на мен ми застана нещо на гърлото, докато ги разглеждах! Да сте здрави и щастливи!
Са, айде и тук ЧЕСТИТО! Много се радвам!
Ася, домъчня ми за вас вече! Стига е спала Вяра по два пъти и да се виждаме по разходките - Марти пита за Вяра вече и иска да я научи как да пълни кофички с пясък и после да си ги изсипва във врата!
Евелинка, дано времето е хубаво и се видим някъде навън- ако не е, приемам покана за едно кафе в новата къща  Laughing Ще се чуем!
Марти спинка все още - мъчат го последните 4 кътника и е малко сговнен, но се опитвам да го изтърпявам! Вчера ходих на тренировка и той, като видял горнището ми за вкъщи и тръгнал да ме търси и таткото леко се беше поизнервил след 40 мин рев за мама. Брех, то голяма привързаност - вече не признава никого освен мен и баба си! При вас така ли е?
Целувки от мен!

# 85
  • София
Здравейте, момичета!
Голямо мъртвило в нашата темичка! За което явно е виновен скайпа!  Simple Smile Да ви кажа, като надниквам при септемврийките да ги чета много им се кефя -такова положително настроение, толкова дълги мнения. Хубава дружинка са.
Ние с Венци сме добре - след неговото боледуване го тръшна гадния вирус с разстройството и повръщането. После и мен. Но вече всичко е наред. Само си е намалил апетита и ми прави номера, не иска да яде и аз много страдам. Но може да е и от кътниците.
Sa, браво за чудесните резултати.
AIR, браво за хубавия апетит на Ради. Навремето и Венци хапваше по същия начин. Сега даже мисля да се отписваме от детската кухня - нищо не иска да яде от нея. Ще започвам да готвя явно, пък дано прояде.

Ами това е от мен! Чао и приятен уикенд на всички!

# 86
На мен пък доста ми е хубаво в Skype, защото така си водим цели разговори!Е, тук също хвърлям по едно око Shocked!
Ние вчера бяхме в родите ли те ми, че уж да си почина, но то моето животинче не ни дава такава възможност  Laughing!Сега заспа и мисля да се гътна до него Peace .Времето утре как го дават, че мисля да миткосвам утре newsm78? Защото взех майчинството и може да похарча някой лев  Mr. Green!Трябва да купя на малкия обувки за вкъщи и за навън, но трябва да е с мен, че имам някой несполучлив опит на покупки в които малкия ходи в като паници, когато съм ги купувала сама Crossing Arms.Ай де, лек ден   bouquet!!!

# 87
Момичета, тук в момента текат великденските празници и слагам няколко  линка  да ви покажа какво е настроението. Аз въпреки, че не съм вярваща и още по малко католичка всеки път настръхвам....

http://es.youtube.com/watch?v=IHh70Y42TcM&feature=related
http://es.youtube.com/watch?v=UEMexfzoDd4&feature=related
http://es.youtube.com/watch?v=L4Ab3fsGRVQ&feature=related
http://es.youtube.com/watch?v=XNY5dl6Z8oA&feature=related
http://es.youtube.com/watch?v=Bx1KH3m2AeM
http://es.youtube.com/watch?v=84NmwobYb_o&feature=related

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 19:30 от friki

# 88
friki, и ние в Свищов и околни села има католици, та и ние боядисвахме яйца и в Неделя ще хапвам Laughing!

# 89
Здравейте,мамчета!
Аз без скайп се позатрих,но .... вече съм на линия  Grinning
Едно голямо ЧЕСТИТО на КикиНики и от мен! Да ти е жива и здрава щерката,да расте умна,добра и чаровна!Много да те радва и поне малко да те слушка Wink
Пожелавам й и още едно - две братчета или сестричета!
newsm32  newsm32 newsm32  bouquet  bouquet  bouquet
Са,и аз се радвам за добрите резултати!Пожелавам ви да сте спокойни,положително настроение и много усмихнати с малкото човече чак до срещата ви ,че и след това! Hug
friki,наистина е много вълнуващо и тържествено!Благодаря ти,че си ни качила тези линкове!Разкажи повече за това как празнуват там,за традициите им и др. интересни неща за празника!Когато имаш време,разбира се ....и настроение Wink
Мише,успешен пазар thumbsupДа ти кажа на мен хич не ми пречи лошото времена шопинга...само пари да имам.Мъжа ми има един любим лаф:"Жена с пари е като луд с картечница...."Еми верно си е! Whistling
Една голяма прегръдка от нас с Габи!Хубав уикенд и да сте здрави! Болничките бързо да оздравяват,ама много бързо! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт