Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 602
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Дано Калоян, Сашик и Елена се оправят бързо.
Какво е затишие тук просто не е истина.
Аз вече се чудя какво  да правя с Андрес, хич не яде това дете. Вдетската градина казват, че всичко си изяждал, но с мен хапва по две лъжички и започва да маже и да чука с приборите а като капак всичко свършва на земята. Не стига, че е от дребните ами и не яде.

# 61
Честита рожба с прекрасно име на КикиНики! Да са здрави, усмихнати и щастливи!  bouquet
Болничките да оздравяват бързичко! Heart Eyes
Моят Ради е болничък и кашля от миналата седмица, дано се отървем без антибиотик.  Praynig Ники щурее, опитва се да бърбори, но от бързане стига до една изговорена сричка  Crazy  В гърнето си върши акането, но само ако успея да хвана на време, че се надува - има едно предупредително, само на физиономия, и ако не взема мерки, го пакетира в памперса. Mr. Green
Спокойна седмица! Heart Eyes

# 62
  • София
Здравейте на всички!
Много е тежък този вирус, който върлува в момента. Внимавайте....
Венци май го лепна, макар че не съм много сигурна. Петък и събота повръща, от вчера е с разстройство, но спря повръщането. Т няма, но е доста изнервен, плаче, само иска да се гушкаме. Вече четвърти ден не яде - тук таме се прилъжем с някоя солета или бисквита. Отслабнал е с почти килограм.
Пожелавам на всички болнички дечица бързо оздравяване.   Praynig
Чао от мен!

# 63
Олеее колко болнички пак ooooh!
Дано бързо да оздравяват всички мишоци Praynig Hug

От днес пак се разваля времето,та ще се раздвижи пак темичката Wink

# 64
Ама стига с тоя скайп я се отчитайте бързичкооо.. Mr. Green Hug
Милички на всички болни желая бързо оздравяване и никакви антибиотици. Praynig PeaceИ ние уж се пазим ама днес ни завари дъжда и дано не го простудя.
Иначе ние за сега сме добре дивеем ,щуреем и не искаме да изричаме ни думичка повече от това което знаем.. Crossing ArmsДори мама не ми казва като хората само се лигави.Иначе бърбори и не му спира устата ама нищо не му се разбира на горкото. ooooh!
Тедка честит има ден на патерица.. Hug Hug  bouquet  bouquet
На малкия му спрях за малко кухнята понеже започнаха да готвят едно и също и той съвсем не иска да яде.Сега ще мъдря разни рецепти.Какво давате за следобедна закуска? newsm78
Оф отивам че ми загоря манджата..  chef Sick
Лека вечер..и ще се чуем в скайпа.. Crazy

# 65
Здравейте момичет  bouquet!
Тоя Skype изгони всички от форума Thinking!
Ние сме добре, но и ние се храним с голям зор Crossing Arms!Много бели прави, а когато му се карам ми прави напук #2gunfire!Вече се хванах в чудо и взех да си мисля, че аз съм виновна #Crazy!Това е от нас, че все едно и също правим и нямам с какво да ви се похваля Crossing Arms!

# 66
Здравейте,момичета!Наистина сте прави,че с тоя чат ни опyстя темечката,затова беж наобратно към форyма!
Аз нещо нямам настроение,каката ни нещо от вчера се разкашля и днес се позасили.Добре,че гърдите и са чисти,но я мъчат храчки и сега пие сироп.Дано само малката да опазим,че са ни още мънички да ги тъпчем със сиропи.
Днес ги изкарах навън,но yтре май ще си стоим в къщи,щото дъжда не спира тyк.
Гледате ли айдъла или по Нова Пей с мен(май така се казваше).Аз се опитвам да гледам айдъла,но с двете ми хлапачки е трyдна мисия,много певци стават.
Мира,за слетобедна закyска в почивните дни давам плодове,данонино,плодово пюре,бисквити с кис.мляко,давала съм и бисквитена торта и крем карамел,харесва ги.Хyбавото е,че вече всичко ядат.
Хайде лека на всички!

# 67
  • София
Здравейте.
Ние сме на вълна пролетно почистване на двора и почти не мога да седна пред компа. Райграса е станал супер, накупувах цветя от Флората и ги боднах. Сега нямам търпение да се покажат.
При нас положението с яденето е същото. Притрепервам като дойде време за храна. Пак изхвърлих супата при Чара ( тя е щастлива от факта). За целият ден е изял 1/3 плодово пюре. Не знам на какво живее, но мъжът ми казва че е толкова жизнен, че ако не му е достатъчно яденето няма да е толкова буен. И е прав.
Косето все по- умело ползва столовете за достигане на по- високите цели. Вече няма недостъпни места и е малък ужас. Добре, че още не може да отваря прозорците. Цял следобяд рови в горните шкафове на кухнята и изсипва съдържанието им на пода.
Бяхме на консултация: 11500/ 85см. Сложиха ваксината с/у шарките. Малко се изрина, но е само едно петънце и не мисля да давам лекарства. И лекарката така мисли.
За Скайпа, много хубава идея   bouquet.
На всички болнички, да оздравяват бързо  Hug!
Тетка, честит имен ден!
Гонят ме пак.Лека нощ!

# 68
Здравейте и от нас. Малко по нощите пиша, но през деня все не ми стига времето. Болните да оздравяват! Ваньо и той беше малко болничък, кашляше, но аз реших на своя глава да му давам сироп Стодал, хомеопатичен, за всякакакъв вид кашлица и хванахме нещата навреме и се оправи. 
Като гледам май доста връстници на Ваньо имат проблеми с яденето. И ние така... Уж почна да яде храната от кухнята (тоест макс. половината от дажбата), ама ей на пак не ще повече от няколко лъжички на ден. Добре поне че все още не ми отказва кисело мляко, плодови пюрета, хляб, че иначе.... Ама си е жизнен и енергичен и готов за всякакви подвизи. Иначе в нашата детска кухня готвят сравнително разнообразно, ама то... Сега четох в babycenter.com , че децата на тази възраст са известни с това че са капрични по отношение на храненето. Май е вярно.
Айде лека нощ от нас и пожелавам на всички болнички дечица да оздравяват бързо!

# 69
  • София
Привет и от нас!

На Калина обривът около устата не минава, с какво ли не мазах...... Sad  Cry
Докторът ни даде направление за Маринова от клиниката по педиатрия. Хич не ми се иска да я водя, но май ще се наложи . ooooh!
Случайно някой да знае  телефона на Маринова за записване на час ?

Според нашия лекар е атопичен дерматит...Спряхме всякакво кисело, като че ли има някакъв ефект, но не е изчезнало напълно.

Иначе продължаваме с катеренето, ваденето на книгите и разпиляването по земята и всичко останало от репертоара.........

За храненето - нещо все по често се отказва от кухнята..., а сега като й спрях и любимото кисело мляко ми става все по-трудно да разнообразявам менюто. Най-много обича да яде сухи неща като хляб и бисквити.  ooooh!

Чета ви редовно, но време за писане незнам защо не ми остава много.

От снимките се вижда колко много са пораснали всички!

Болните да оздравяват!

До скоро!

# 70
Мили момичета, искам и тук да напиша (че вече се похвалих в Скайпа  Flutter), че днес си научих резултатите от амниоцентезата. Казаха, че всичко с бебето е нормално!!!  Laughing
Сега съм на седмото небе!!! Съжалявам МНОГО, че не сте някъде наблизо, за да ви почерпя ВСИЧКИ!!!! Много съм ви благодарна за подкрепата, наистина не можете да си представите каква утеха намерих при вас!!!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug Сега вече дишам по-спокойно и безрезервно мога да се радвам на малките ритничета...  Heart Eyes

Иначе пожелавам много бързо оздравяване на всички малки и големи! Преборвайте го скорошно гадния вирус!!!  Hug
Мила, аз като малка всяка пролет получавах най-различни обриви, слава Богу сега почти са отшумели, но пак понякога ги получавам. Може да е някаква сезонна алергия, но правилно си решила да я заведеш при специалист Калина.

Целувки от нас с Али!!! Heart Eyes

# 71
Са, чудесна новина, която въпреки че не сме наблизо при теб ще полеем отлично Wine Glass. Радвай се на бременноста и стига притеснения.
Много болни се събраха, дано да се оправят бързо.

# 72
  • София
Sa - много, много се радвам! Желая ти едно здраво и прекрасно бебе!

# 73
 Мили ми стари дружки, благодаря ви за поздравленията. При нас всичко мина добре този път, много бързо се възстанових, тоз д-р Дяволов е голям факир... 1 седмица след операцията изобщо съм забравила, че съм оперирана. От неделя сме си у дома, гледаме се с малката. За сега е кротичка, храни се само от кухнята на мама, която се оказа доста добра порода кравичка. Дано да е все така...
 Малко снимки от изписването и първите ни 2 дни у дома:)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228762&photo=1

Прегръдки на всички мами и порасналите ви дечица!

# 74
Малеееее КikiNiki  много сладко бебенце Hug  Heart Eyes

Sa- браво за хубавата новина Hug много се радвам,че всичко е нормално Grinning Хайде до края на  бременността ти пожелавам само хубави емоции Flutter

Общи условия

Активация на акаунт