Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 598
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен Hug
Най-напред ЧЕСТИТО НА КИКИ НИКИ - ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА БЕЛОСЛАВА И МНОГО ДА ГИ РАДВА!

ИЛИЯНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ МАЛКО НА ПАТЕРИЦАДА СИ МИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА newsm51
[/size]

Са, няма да се разберем с изневярата NaughtyНабързо я предложи Али на Ради, но да видим какво ще каже тя newsm78Все пак момчето ми не се е дало на никоя кака от яслите дето търчи по него...

С тоя чат по Скайпа, тук е голямо мъртвило.

# 46
Здравейтеее!
Кали,мерсаж за темичката  bouquet и моите съболезнования за загyбата ви!
Миринда,браво на Ема!И аз от вчера махнах памперса на Вяра като сме y дома и днес вече втори ден сме без него.Предиобяд като спи слагам напикалник на шезлонга за всеки слyчай,но засега няма изненади.Иначе вчера като за първи ден при цял ден стоене y дома три пъти я изпyснах,а днес само два,но началото е поставено.Вечер естествено е с памперс.Дрyгата новост е,че я оставям попарата да си яде сама,но там се иска здрави нерви и ръчички.На площадката ходим вече с топка и Вяра се наyчи да рита много добре,но с yчител като Марти на Ма4о няма начин да не yспее.Сега остава да сформираме отбор.
За тръшкането-и тя го владее отлично,но гледам да не и обръщам внимание и да не и позволявам да се налага.
Са,дано скоро излязат резyлтатите,че това чакане е мъчително.
Евелинка,как е Маги и батко Благyн?
Фрики,не е лошо да си направиш изследване за твое yспокоение. Peace
Целyвки от нас и лека ви вечер!

# 47
Здравейте, момичета!
Браво на децата без памперси, и на мен ми се иска да го махна, но Блажко хич не е свикнал с гърнето  Tired.
Са, чакам да се похвалиш!  Hug Hug Hug
Блажко е болен  Cry Cry Cry . Има температура, червено гърло, кашлица, разстройство, абе всичко. Поне гърдите са чисти. При бабите е, а на мен ми се къса сърцето, така искам да съм си с него и да го гушкам. Иначе е жизнен и му се играе. Сега за него се притеснявам много повече отколкото за Маги. Звъня на свки през 2 ччаса да ги чуя Crazy.
Магдалена е станала 4.370 кг и 53,5 см. Днес я водихме на консултация. Биха й ваксината и педито ми се скара колко е качила и защото още била леко жълта. След Благун съм имунизирана срещу такива забележки. Вярно, че е качила 1.700кг, но не знам за рахитично бебе на кърма. Да дойде педито у дома нощес да ми обясни как да я държа на диета. Скара ми се и за пъпа естествено, че някой друг го е залепил  (тази седмица Нинка всеки ден се разкарва до нас да й го лепи и аз не дадох на педито да маха лепенката).
Лягам си, че съм каталясала, пък и ми е едно криво заради Благун...
Много  Hug!

# 48
  • Варна
Бомболина, нищо специално не съм правила за гърнето. Ема я слагам още от 6 месечна и е свикнала и знае за какво се ползва. Забелязах, че напоследък се стиска и чака да я сложа на гърнето (не винаги) пък и ми писна да изхвърлям сухи памперси Crazy и така. Естествено, не си казва когато й се ходи, гърнето стои в банята и изобщо не си го търси. Но аз вече знам кога какво върши и си я слагам. Confused Мисля, че е доста индивидуално. Всяко дете си има различен режим за тези нужди.
Евелинка, браво на малката дунда. Все така добре да си хапва. Heart Eyes Целувки на Благо и бързо да оздравява. Hug

И другите мами да не се скатават, а да си кажат никовете в Скайпа, да видим кой нямал време за форума. Wink  Joy

# 49
  • Откъм Варната
....И другите мами да не се скатават, а да си кажат никовете в Скайпа, да видим кой нямал време за форума. Wink  Joy

А тъй, да ги вкараме в кокошарника

# 50
....И другите мами да не се скатават, а да си кажат никовете в Скайпа, да видим кой нямал време за форума. Wink  Joy

А тъй, да ги вкараме в кокошарника
ето го и моя Wink -

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 17:51 от gudza

# 51
Блажко от снощи не е имал температура и преборва разстройството.
Дала съм ултиматум на брат ми утре да дойде и да ми сложи скайп на компютъра, така че и аз скоро ще се присъединя към вас да си покудкудякам.  Grinning Мерси на Верчето, че ме просветли какво сте заформили  bouquet.

# 52
ЧЕСТИТА БЕБА НА КИКИНИКИ. МНОГО ДА ГИ РАДВА И ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЗАСМЯНО ДЕТЕ.
Блажко бързо да се оправя, че да се грижи за малката си сестричка.
Браво на Ема за пампите. Ние сме на светлинни години от тази крачка и това постижение ми се струва огромно Mr. Green
Дидитачу, какви са тез лекарства дето трябва да ги пиеш? Сериозно ли е? Пожелавам успех, пък Митето ще свикне все някак.
Много ви благодаря за загрижеността, момичета. Вече се чувствам по добре(с малки изключения, но рядко) и да, ще си правя изследвания. Взех си два от трите изпита. Беше ми ясно, че в момента в който мога да седна да чета и да се концентрирам няма да ми се опрат Mr. Green. Сега остана само един за 25 март. Излезнахме и тримата във ваканция и сега си се радваме и ходим п дълги разходки. Толкова ми липсваше това нещо...
Иначе сега съм се замислила да си направя лично мой кът на затворената тераса, днес ще махам от там нещата другата тераса и в понеделник ще си купувам бюро, библиотечка и разни джаджи. Много ми е кефско Mr. Green
Какви ги вършите по скайпа вие? Аз съм frikiandres там

# 53
Здравейте!  Hug
Ние пак бяхме на доктор, защото Калоян е на антибиотици от 12 дни вече и ми се щеше да е добре и да спрем да даваме, ама уви. Докторката каза, че е хубаво до понеделник да си пие лекарствата и тогава пак сме на контролен преглед. Този вирус е много гаден.  Sad
Евелинка, стискам палци Блажко бързо да се оправя.  Praynig
Браво на махналите памперсите. И на мен ми се ще, ама ще почакам до лятото.
Хайде аз ще забегна за малко в чата.  Wink

# 54
  • Варна
Аз хвърча на 100 места и не остава време за нищо , включително и за Митко , за което ми е много тъжно .
Ние също махнахме памперса , само през нощта и през деня на разходка , ако ще се излиза за повече от час , иначе и навън се изпишва , ако не забравя де . Но и аз го тормозя от 6 месечен , иначе сега не иска да сяда , но пиша , като го държа над тоалетната чиния . 
Скаип - yanko.zlati  , там съм почти нонстоп , не се крия . Хайде да бягам , че се напишахме  hahaha

# 55
Вече имам скайп - evelinar82.

# 56
  • Някъде в Европа...
Скаип - yanko.zlati  , там съм почти нонстоп , не се крия . Хайде да бягам , че се напишахме  hahaha

Вече имам скайп - evelinar82.

В чата сте! Peace

# 57
Добро утро Hug
От както запоследно ви писах момичета мойта ЕЛЕНА е пипна от срядата миналата този гадният грип със високата темепартура по 39.5Т.
Много се притеснявам имаше диагноза отначало бронхит,ама се оказа че не е,а и ако още малко не бяхме взимали антибиотик АУГОМЕНТИН,можеше и до болница да ми стигне момиченце. Praynig
Дано сега бързо да се оправи,горката няма никаъв апетит,насила я карам да пие течности за да не се обезводни,абе нещо все  такива лоши неща около нас след рожденият ден на детенце,дано сега САШЕТО да не го пипне това,че таман изкара преди 1 седмица Гнойната ангина и не ми  се мисли какво може да стане smile3518.
Иначе на патерици всички вас черпим за рожденият ден на ЕЛЕНА и моят вчерашен имен ден с таз тортичка.Само да се оправи детенце и ще качим снимки.
Стискайте паци много да не се разболее сега и малкият Praynig.
Моят скайп е:teo_dpk newsm03
Любопитка  браво на вас че сте махнали памперса smile3501,аз  с тези неприятности само да минат  мисля и аз да пробваме със САШЕТО.
sleepy дано бързо да се оправяте,амй и мойта ЕЛЕНА е пипнало това голяма мъка да гледаш душичките как се мъчат. Praynig
Като чета много болни дечица да бързо се оправят всички и да са пак засмени и много щастливи!!!
КАЛИ темата както винаги е много хубава браво Peace моите най-искрени съболезнования заслучилото се!

# 58
  • Варна
Теди дано бързо се оправите и да се размине на Сашето . И благодаря за почерпката , да знаеш как ми се хапва тортичка точно сега  Wink
sleepy и Калоян да се оправя , какви са тия антибиотици , я да оздравява бързичко.
Митко се събуди и засега толкова , друг път повече Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 18:35 от Любопитка

# 59
Добро утро Hug
Вече и двете ми дечица са болни,САШЕТО  рано сутринта и той с темепаратура 38.8 сега няма но кашля ,този гадният грип така започва.
МОМИЧЕТАТА пазете много дечицата си защто той е грип ги тръшка много и горкичките много се мъчат,ЕЛЕНАТА ми по-добре сутринта беше с температура 38,ама вчера пък я свалихме до 37.4 следобяд имаме вече подобрение от както започна антибиотика ,но е кашлицата е жестока и тук се пият много сиропи под схеми.
Дано САШЕТО го преудолее по-лесно грипа ,че до преди 7 дена изкара гнойна ангина.
Това  е накратко за сега от нас.

Общи условия

Активация на акаунт