Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 604
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Честита рожба на Кики Ники!Да ви е жива и здрава и много щастливи дни!  bouquet
Илианка,Честит рожден ден!Бъди жива и здрава,с много нежност надарена и с много yсмивки озaрена!

Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 31
Здравейте момичета Hug
Ние вече сме добре,Жаки доста дълго време беше болна.Първо една седмица с Т,после започна да кашля,та стигнахме и до антибиотик,но вече всичко е на ред Party
За тръшкането- още първия път като се опита да  ми се тръшка,веднага я вдигнах и изяде един шамар по дупето,показах и да разбере че по никакъв повод да не го прави.Опита се още един,два пъти и видя,че не и минава номера и край,никога не ми се е тръшкала вече.
Още правим ремонти в новия апартамент,май ще се забавим с местенето защото всяка една мебел която си харесаме трябва да я чакаме един месец за да стане и да ни я монтират.Кухнята най бавно ще стане,ще стоим един месец без кухня и ще ми е много весело да мия в банята.Поне банята е готова вече,стана бонбонче,много по хубава от колкото си я представях.Ако на някой му трябва майстори за баня,мога да му препоръчам нашите,страхотни професионалисти са Peace

Са- пожелавам ти скорошни добри новини Hug

# 32

Бъди жива и здрава Илиан4е и много оби4ана и уважавана жена!

КикиНики да ти е жива и здрава  малката принцеса Белослава(страхотно име) и най-ве4е много да ви радва.
Са стискам палци новините да са добри и вси4ко да мине като по вода.
Лови и 4акам да разбера малко пове4е за детските градини,4е с това 4акане си е истински ад.
Аз да ви се похваля 4е събрах смелост да пробия на малката ушите,направо ве4е си е истинска малка госпожица.Ина4е и тя много се тръшка и много малко ме слуша какво и обяснявам,но аз гледам да не и викам,защото после по4ва и тя да вика и става нещо страшно.Ами това е в общи линии,4ета ви редовно,но доста ме промързява напоследък.Хубав и изпълнен с много усмивки ден ви пожелавам. Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 12:49 от BOMBOLINA

# 33
BOMBOLINA-Къде и дупчи ушите на малката и колко ти струваше?И аз искам на 25-ти да и ги продупча на моята.Малко н мога да си я представя да застане на едно място,та да и ги продупчат ама ще видим Flutter

# 34
gudza във всеки козмети4ен салон мисля 4е правят.Аз и ги пробих в нашия РУМ в Младост2.Струваше 25лв с едно антибактериално крем4е което се маже после един месец и се въртят оби4ките.Те са медицински и влизат в цената.Да ти кажа 4естно не е лесна работа и трябва здраво да я държиш по време на процедурата,защото трябва бързо да се прави.Много е важно да е максимално кратко времето между двете уши.Дано си ми разбрала обиасненията и ти бъда полезна.Успех. Hug

# 35
gudza във всеки козмети4ен салон мисля 4е правят.Аз и ги пробих в нашия РУМ в Младост2.Струваше 25лв с едно антибактериално крем4е което се маже после един месец и се въртят оби4ките.Те са медицински и влизат в цената.Да ти кажа 4естно не е лесна работа и трябва здраво да я държиш по време на процедурата,защото трябва бързо да се прави.Много е важно да е максимално кратко времето между двете уши.Дано си ми разбрала обиасненията и ти бъда полезна.Успех. Hug
мерси много за инфото bouquet и аз съм от Младост,затова ми беше страшно полезна PeaceНа 25 ще ходя да и ги продупча.Само ми кажи в самия Рум ли се намира точно?

# 36
Да вътре в РУМ-а на първия етаж след сувенирния магазин има козмети4ен салон.

# 37
  • София
Здравейте, момичета!
Гледам Music Idol и се кефя!

По ред на номерата - честито на КикиНики, да й е жива и здрава малката Белослава и с много щастие и радост да я дарява! Честит Рожден Ден и на Илиянка - да си жива и здрава, много обичана и щастлива!
КалиМа, съжалявам за загубата ви.

Венци вече оздравя, обрива от АБ също се изчисти за 3 дни, така че аз съм спокойна. Решила съм да му давам някакви витамини - знам, че този въпрос беше обсъждан, но може ли момичетата, които са давали витамини, да споделят впечатления от тях...  Praynig
За тръшкането - абсолютно нормално за тази възраст. Венци ми се тръшка от 1 годинка - прави го, когато аз го карам да направи нещо, което той не иска. Смятам го за абсолютно нормално при положение, че не може да ми каже какво точно иска. Чрез него показва несъгласието си с мен. Например, когато си играе с деца или е на пясъка (любимото му място), но трябва да си тръгваме и въпреки 10-минутното предизвестие, че това ще се случи, на него не му харесва. Макар че откакто съм започнала да го предупреждавам, че след 10 мин си тръгваме той ме разбира, защото пожелаваме на всички подред "чао" и се прибираме нормално вкъщи. Е, с редки изключения.
Са, кога точно излизат резултатите?
Лови, не се ядосвай за ДГ. То това си се знаеше, че така ще стане.
Хера, само два пъти - поздравления! Аз ако бях, сигурно през 2 мин щях да звъня! Представям си какъв цирк ще съм октомври като започна работа, а Венци ясла.

Хайде стига съм досаждала, пожелавам ви лека вечер и спокойна нощ!

# 38
Да вътре в РУМ-а на първия етаж след сувенирния магазин има козмети4ен салон.
  bouquet ок мерси

# 39
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!

Честито на новата мама - КикиНики, само радост да ти носи малката принцеса!   bouquet
Илиянка, честит рожден ден! Бъди много, много щастлива!

Са, искрено се моля резултатите да са чудесни....Ще имам една молба към теб, но ще се разберем на Скайп. Живот и здраве след 3 седмици се прибираме и ще се видим тракийските мами  Simple Smile
Кали, мерс за темичката и мойте най-искрени съболезнования!
Гудза, и на нас ни предстои ремонт и обзавеждане, уж се каним до лятото да се нанесем ама да видим...
Мише, споко и това ще отмине. Ради освен че се тръшкаше и си бъркаше в гърлото и повръщаше. Е, има няма 2-3 месеца и всичко затихна, сега мога да кажа ,ч е е доста разумно момченце...

Не съм писала отдавана, но не ви забравям, нито ще спра да пиша окончателно  Simple Smile Около нас няма нищо ново.... Гласим се да се прибираме в Плд първата седмица на април..Не ми се иска, но.... Simple Smile
Вчера ради ме очарова - за пръв път излязох с него в центъра без количка. Детето си вървя, хванато за ръчичка, доста дълго разтояние, не направи нито един опит да се дръпне. Влизахме в магазини, разглеждахме, той много смешно имитирайки ме, оглеждаше дрехите на закачалките Simple Smile. Много се радвам, че свикна така постоянно да ме държи за ръка и да я търси ако не е хванат. Засега нямам никакви притеснения, че може да хукне към улица например - много е страхлив и страха го пази  Simple Smile...
Не ми се пише нещо Confused

Лека и спокойна вечер!

# 40
  • Варна
Ехооо! wavey
Честито на КикиНики за хубавата новина!
От тук нататък само хубави моменти й желая!

Илиянка, честит рожден ден! (на патерици)
Бъди винаги ценена, уважавана и обичана жена!

Напоследък ми беше все едно такова смотано Confused и изобщо не ми се пишеше. Но вече съм се взела в ръце и се старая по-оптимистично да гледам на нещата. Sunglasses
Имам и с какво да се похваля. Mr. Green Махнахме вече памперсите. Mr. Green Ема отдавна си ползва гърнето без проблеми. Все още й слагам като излизаме навън, но почти винаги се прибираме със сухо дупе. Нощем също слагам, ама и него ще махам, защото се буди суха. Flutter Естествено имаме и напишани гащи отвреме навреме, ама здраве да е. Crazy
Иначе зъбите пак почнаха да ни тормозят с пълна сила. Twisted Evil Не иска да яде, спи лошо, денем е кисела, развали си и режим и всичко... ама няма как. ooooh!
За тръшкането - тръшка се и още как. ooooh! Гледам да не й обръщам внимание, или да й го отвлека с нещо, ако не стане я оставям. Обикновено накрая забравя какво е искала и идва да се гушкаме. Crazy Иска ми се да не се научава, че това е начина за постигане на целите, обаче много здрави нерви се изискват... Rolling Eyes
Са, стискаме палци. Hug

Хайде, че пак се олях. Heart Eyes

# 41
Миринда кажи как то4но го направихте номера с памперса 4е ми е интересно.Мойта също много ползва гърнето,но според мене не може още да си контролива нуждите,д-р Спок е на същото мнение.Днес я оставих за малко с гащи4ки и гърнето беше наблизо-естествено работата я свърши в гащите и въобще и не погледна гърнето.А сутрин като стане памперса е яко напишкан.Незнам мисля си 4е е рано още за без памперс,поне Моника не може още.Ще се радвам да споделиш подробности. Hug

# 42
Честит рожден ден (на патерици), Илиана! Здраве ти пожелавам и много оптизъм.

Честито на КикиНики! Да е жива и здрава щерката и много да ги радва с таткото![/
size]

Кали и Тони, съболезнования  Hug Ужасно е да губиш близки.

Фрики, дано си се оправила. И червено вино май се даваше за ниско кръвно.

Лови, как е баща ти?

Са, аз чаках резултати около 6 седмици, така че не се притеснявай. Всичко ще е наред.

И аз нещо съм се скапала - та по-добре да не пиша. Борислав не знам дали точно се тръшка, но на мен започна да ми върти номера с яденето и ходенето навън. И на мен ми свършиха нервите, та нещо напоследък се карам повечко. Както се казва - дано оцелее детето, то не е виновно, че майка му не е добре.

Ако има болни - да се оправят бързо.
Хубав ден на всички.

# 43
Румена, тази новина за 6-те седмици ме успокои малко. Благодаря!  Hug Hug Hug Аз сега чакам 4-та. Sad Иначе за настроението допринася и пролетната умора. Не се тревожи, ще отмине и този период. Heart Eyes
Миринда, браво на малката Ема!!! И аз съм замислила това лято да сваляме памперса, но ще изчакам, когато стане толкова топло, че да стоим само по гащи, за да пера по-малко. Иначе Али ползва около 5-6 памперса на денонощие... Но аз не си давам много труд да я следя и да я слагам редовно на гърнето. Embarassed
АИР-че, чакам да чуя молбата, с Али сме готови на всичко! Wink Той Криско вече ни изостави (нали ходи на ясла) и Али чака Ради като топъл хляб!!!  Flutter
Heart, и аз се кефя много на Music Idle. Особено момичетата са много гласовити и ми пълнят сърцето, като им слушам гласовете. Е, имам си и фаворитки, разбира се. Simple Smile Иначе ние даваме сиропче Саностол. Али много го обича. Започнахме го, когато изкара първия вирус. От тогава не е боледувала. Simple Smile (пу-пу-пу)
Херка , пиши как е Слави и как се оправя детегледачката?
Целувки от нас и приятни следобедни разходки! Simple Smile

# 44
  • София
Здравейте

Пак не съм се разписвала скоро. Не знам чия беше идеята за чата в скайп, ама добре че сте го измислили.

При нас новото е, че мисля да отбивам Димитър. За целта смятам да забегна в странство за няколко дни, но едва ли ще помогне. Той като се сети и си вика цок-цок и си иска. Мисля да го отбия през май. Налага ми се да пия едни лекарства и това е основната причина. От сега съм изпаднала в див ужас, че ще го отбивам.

Иначе мислех да тръгвам на работа скоро, дори ме извикаха, но на срещата не чух никакви конкретни условия, а очаквам все пак зА 2 години да има промяна, така че най-вероятно ще ме почакат.

Отново започнахме захранване със забранените храни, но вече ме е страх да се похваля - то с толкова неуспешни опити зад гърба...

Още имам какво да пиша, но бързам да хапна и да хоризонтирам, че скоро пак може да ми увиснат на зърното...

Общи условия

Активация на акаунт