Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 607
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Илианка честит рожден ден!!!Пожелавам ти да бъдеш винаги толкова весела и неуморима!

ПП.Роклите ми дойдоха Partyще съм с едната Sunglasses

# 16
Честита дъщеричка на КикиНики нека да расте здрава и щастилива !
Благодаря за пожеланията ето ви малко почерпка:

# 17
Здраейте Hug
Ето ме с малко закъснение,направо съм луднала тия дни.
Да не забравяЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИЛИАНА!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ЖЕЛАЯ!
КиКиНиКи ЧЕСТИТА МАЛКА ПРИНСЕСКА МНОГО ДА ТЕ РАДВА И ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! newsm51 newsm51
За снимките от мойта ЕЛЕНА от рожденият ден ще кача малко по-късно,че аз лично съм с две леви ръце,той мъжо ще качи.

# 18
  • София
Честита дъщеричка на Кикиники !!!
Бъдете много здравички, слънчеви, щастливи, красиви и обичани и двете, милички!
 Малката Белослава е избрала страхотен ден да се появи  Grinning. И името е страхотно  Wink.

Честит Рожден Ден на Илианка !!!
Бъди нежна, топла, ухайна, свежа, здрава и красива, като пролетта!

# 19
Честито на КикиНики Hug Да расте много здрава и щастлива Белослава Heart Eyes чакаме снимки  Wink

Честит рожден ден на Илиянка  Hug Да си много обичана и да те слушат вкъщи  Grinning  

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 20
  • София
Мире, имах предвид, че днес ще има работна среща в Общината и ще обсъждат въпроса ( едно от исканията е именно по- ранно класиране). В момента там е мъжът ми и ще мога да Ви кажа, какво е развитието. Чакам го да се върне. Но и майчетата от работните групи ще кажат в темата.  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=265808.0;topicseen
Мише, гледам да не си позволявам да си изпускам нервите. Не че не ми се е случвало, но забелязах, че когато се случи, после Дани ме копира. Това определено не ми харесва и гледам да се контролирам. Общо взето не се тръшка, а просто прави това което е решил. Ако не ми харесва това което е решил, просто му насочвам вниманието към нещо друго ( куче, пиле, кола...каквото има около нас. Ако няма нищо си измислям и казвам че е избягало). Понякога е трудно. Днес например се качи на масата и стъпи в купичката с кремчето. После я ритна на земята и всичко беше лепкаво и в крем. Трябваха ми малко секунди да се овладея. Излязох на терасата преброих до 10, докато той щастливо мажеше вече по пода. Върнах се и му обясних, че така не се прави и заедно избърсахме.  И още нещо, което му действа. Викам го до мен и спокойно му казвам " Дай ръчичка да отидем до...." Веднага спира да плаче и тръгва.

# 21
Ей много хубава новина ЧЕСТИТО НА КИКИ НИКИ И БЕЛОСЛАВА страхотно има да са живи и здрави и да се радват на хубавите бебешки мигове заедно. Hug Hug Hug
Лови ще следя новините благодаря.  bouquet

# 22
  • София
Положението е плачевно! Следващите две седмици ще има семинар на Боровец, на който ще се обсъждат въпросите ( включително и по- ранното класиране). Април месец сме щели да получим информация. Не вярвам вече. Абсолютно нищо не са казали на тази среща. Всичко е било в бъдеще време. Няма дати, няма нищо.  От сирма са внесли предложение, което мъжът ми даде в писмен вид още преди 2 срещи. Те сега вместо да са го решили го пускат отново. Единственото положително нещо е, че няколко активни майки са направили списъци със свободни терени. И така времето си тече, проблемите се отлагат, емоциите се успокояват, кервана си върви... Още не се е прибрал мъжът ми, но в общи линии това е.

# 23
Илиянка, Честит рожден ден! Бъди обичана и щастлива!

КикиНики - честито бебче, ако ни четеш още!  Hug  bouquet

Михаела, Йоанна е станала отвратителна също. Като не стане на нейната се тръшка и блъска и удря. Днес се простря на площада ревейки (от инат, не че падна) и почна да ми се тръшка. Подминах я и точно след десет метра беше станала и тичаше ухилена след мен. Аз лично не й обръщам внимание - т.е. старая се да й покажа, че тези инати не водят до очакваният от нея резултат.

# 24
ЧРД, свате!! Бъди все така красива , чаровна и весела!!! Много те обичаме!!!

Честита малка принцеса Белослава, Ники!! Да сте много здрави и щастливи и двете, и таткото!!![/size]

# 25
И ние сме от тръшкащите се,но това с минаването за секунди или отвличането на вниманието при нас не върви CloseРеве си или докато не стане на неговата или поне 15-20 мин ревтуни, направо нервички не ми останаха ConfusedКогато направи беля му се карам избщо не му обяснявам спокойно,просто не мога.Такава е ситуацията в къщи,но излезем ли навън си слага маската и става мирен ,кротък и почти не ми пуска ръката. Twisted Evil Twisted Evil

# 26
Честита рожба на Кики Ники!Да ви е жива и здрава и много щастливи дни!  bouquet
Илианка,Честит рожден ден!Бъди жива и здрава,с много нежност надарена и с много yсмивки озaрена!

# 27
  • Стара Загора
Ни у нас...ни на вън има слух това моето  Twisted Evil Тръшка се...дере се...абе ужасТ Twisted Evil
Днес ми беше първият работен ден от две години и един месец  Tired Държах се геройски и само два пъти се обадих на жената да питам Слави как е Mr. Green
Честит рожден ден на Илиана Heart Eyes
Честита принцеса на КикиНики Heart Eyes
Кали съжалявам за загубата ви Praynig

# 28
ЧЕСТИТО НА КИКИНИКИ!!! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРЕКРАСНАТА ДЕВОЙКА! ТОЛКОВА СЕ ЗАРАДВАХ НА НОВИНАТА!!!   Hug Hug Hug

ИЛИАНЧE, ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!       bouquet

Али също доста се тръшка, но и аз я оставям да си го изживее. Не се ядосвам много, може би защото като я оставя да си пореве и й минава за няма и 30 сек.

Момичета, моите резултати от амниоцентезата още не са излезли и направо вече издивявам от нетърпение... Бебчо все повече рита, а Али много обича да го прегръща, гали и целува. Моля се да са добри резултатите...

Приятна вечер от нас и лека нощ!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 29
Честито на КикиНики!Да е жива и здрава малката принцеса!И аз да си кажа, че много се зарадвах на новината и от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт