Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 623
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Флорес, много мъчно ми стана като прочетох. Жалко е, когато млад човек напусне живота. В такива моменти все се питам има ли Господ и защо го позволява. А и бая тревоги си имала около родителите ти.  Sad Много се радвам за малката племенница!
Мира, vdaniela, благородно ви завиждам, че тръгвате на работа. Аз сигурно чак догодина есента, но с двете калпазанчета няма как. Дано дребчовците преживеят по-лесно отделянето от вас.
shelmi, сигурна съм, че Кали ще оправи грешката. Просто е пропуснала, не е нарочно. А и не е лесно да правиш темичка с малко дете  Wink.
MERI-AM, страхотни снимки, много ме разведриха.
Днес си боядисах яйцата докато децата спят. И себе си постегнах за празника, сега мисля и аз да полегна за малко.

# 226
Момичета, здравейтееееееееее!

Не сме ви забравили, просто много ме мързи и Стела е голямо мрънкало и не стигам до форума. Чат-пат попрочитах по нещо, поне ме облчкчихте със скайпа, като гледам темата не е мръднала много от последното ми влизане. Това моето дете е много глезено се оказа... не знам аз ли го направих такова, то ли си е такова, обаче непрекъснато се мрънка за нещо и за нищо не слуша. Ни на гърне сме се научили, ни на храна.

Кажете има ли друго такова чудо, дето да живее само на мляко на 18 мес????

Само не започвайте с това опитай, онова опитай, защото можете да сте напълно сигурни, че съм опитала всичко. В момента й избива последният кучешки и това ми е последното оправдание на което мога да отдам този отказ от ядене с лъжица. Като избие и той обаче не знам какво да правя ако не прояде.

Фрики, Андреско верно е слабичък, но ако си хапва добре не виждам защо да се притесняваш, как е с яденето? Той не ходеше ли на ясла? Там храни ли се? Стела е 10500, което пак не е много. Ако беше и 9 кг с това нейно мляко, щях да изперкам със сигурност. Поне е здрава де, да чукам на дърво!

Целувам ви всички и ви желая весели празници и много биячи!
 Heart Eyes
П.С. Евелинка, кога смогна и яйца да боядисаш?? С две деца, направо ме засрами  Embarassed

# 227
  • София
Нашата консултация ще е след празниците. Тогава ще сложим и последната ваксина полио. Тогава ще са и мерките.
Аз успях да си изкълча крака и сега съм закотвена на едно място. За щастие няма счупено. Мъжете ме глезят. Така, че не е толкова страшно. Само като остана сама с Косето е трудно, но ще мине.  Яйцата ще боядисвам в събота.
Кажете има ли друго такова чудо, дето да живее само на мляко на 18 мес????
baby_neutral
Днес е изял точно 1/2 бисквита. Вчера беше на 100гр айран и 2 солети...Това е яденето за целият ден. Опитала съм всичко. Нямам нерви вече. Като дойде време за ядене се разтрепервам. Днес се сетих, че като бях бременна с Дани, ми казваха да ям, че иначе детето ще е злоядо. Не знам дали е съвпадение, но с Косето не можех да близна храна. И той е така.
FloresHug Hug Hug.
shelmi, интересно ми е как се празнува Великден там. А за списъка, всички сме доста ангажирани с порастналите бебоци. Сигурна съм, че Кали ще оправи нещата.
Успех на започващите работа!
Евелинка, браво за организацията  Heart Eyes. Супер си, и с двете малки дечица. Браво  smile3501.

# 228
Лови, аз бях си изкълчила зверски крака, но мw сложих компрес от печен лук и начукани маслини че,ни. Невероятно ;ного ми помогна-пробвай! Дано се оправиш скоро.
Аз боядисах вече яйцата и сега отивам вече да опека и втасалите козунаци! После и снимик ще пусна!
Цeлувкииии!

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 19:10 от Анонимен

# 229
Привет, момичета! bye
От Цветница все не мога да сколасам да се похваля - ние вече си имаме малко християнче  newsm44 , ритуалът мина много добре, но горкото ни момиче много, мноого плачкаше от "дядо поп" bishop.Благодарим ви за милите пожелания  bouquet.
Ние пак захванахме да се ремонтираме и не съм боядисвала днес яйца, в събота отиваме при баба и дядо и там ще подхващаме офанзивата  easter 
Не се косете за злоядите мъници, дано да е период, Ива докато вадеше зъбки  беше обявила "гладна стачка", просто не вярвах че ще отмине, но ето-сега като пробиха всички зъбчета си хапва доволно feeding.
Flores голяма Hug в този труден момент и честито  бебче! Нека расте здравичка и послушна малката принцеса!  ylinfant
Lovi   Hug, оправяй се скоро!
Евелинка, поздравления, възхищавам се на твоята организираност и лекотата с която вършиш нещата! Heart Eyes
Успех на всички мами в професионалното поприще Peace! Аз чакам прослолутото класиране за ДГ от което зависи и връщането ми на работа  Tired.
Това е милички от нас, на всички пожелавам весели ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ и много хубави преживявания с близки и роднини!!! lovekiss

П.С: ето малко снимки и клипчета от празника (на който му се гледа)  Rolling Eyeshttp://picasaweb.google.com/iva.latinova/200803

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 21:40 от Didi81

# 230
Вени, не се притеснявай за яденето. Радвай се, че е здравичка. Рано или късно ще прояде къде ще иде.
Флорес, моите съболезнования.
Диди, честито ви християнче! Голяма сладурана е!
Ние сме що-годе добре. Нослето на Калоян пак потече и докторката каза да продължаваме да даваме ериус поне още два месеца, защото най-вероятно е алергия. Уж се беше пооправил и сега пак... а не сме спирали лекарството. Милото ми измъчва се вечер, не спи хубаво, а през деня е на ясла и там ми се струва, че също не спи много, защото е уморен вечер.

# 231
  • Варна
Здравейте  Hug
И ние с Ема боядисахме яйцата днес. Тя много активно се включи, но успя да счупи едва 4-5 Laughing Иначе доволно се омаза до ушите. Mr. Green
В събота заминаваме в Търново при мама и мисля да останем около месец там. И аз малко да си почина. Sunglasses

Диди, честито християнче! Много, много е сладка Heart Eyes , ама как плаче милата. Cry Мислех и аз да правим кръщене това лято, но май ще го отложим за по нататък, че и при нас ще е голяяям рев, а хич не ми се иска да си мъча детето. Rolling Eyes
Ма4о, браво за козунаците! Голяма играчка е и хич не ми се захваща, иначе домашните козунаци стават много по-вкусни.
Вени, измъчи се с това неядене. Важното е, че е здрава и расте. Все някога ще прояде и нещо различно от мляко. Hug
Лови, бързо оздравяване! Hug
Слийпи, много неприятно. А не казаха ли към какво може да е алергията? Thinking
Хайде от мен лека и спокойна нощ, че голямо прозяване се прозявам тука smile3507
 newsm46 smile3524

# 232
  • София
Момичета, благодаря ви за топлите думи и подкрепата, една голяма  Hug от мен!
Отчитам се на бързо и отивам да спя. Днес боядисахме яйцата при свеки, станаха много хубави и падна голяма веселба. Ачко мислеше, че са играчки и голям зор видях докато му обясня, че не може да играем с тях, защото няма да остане здраво яйце.  Grinning През цялото време налиташе да целува братовчедка си, иска да си играе или просто да й бърка в ушите. Абе лудница  Crazy
Ето и обещаните снимки на малките принцеси
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240215&photo=1
Айде отивам да спинкам  Hug

# 233
Благодаря, за поправената грешка, много Ви благодаря Кали. Желая на всички весели празници. Тук се празнува самотно, защото техния Великден мина още през март. Освен нас на това затънтено място във фиордите няма познати православни. Утре ще боядисвам яйца мама ми е пратила боя. Тук не боядисват, купуват шоколадови и пъстри яйца от плат пластмаса и т.н и ги крият из къщите си, после децата ги откриват и тук както в БГ за техния Великден цените се бяха покачили неимуверно.  Още веднъж Благодаря.

# 234
Браво на вас, аз никакви яйца не съм боядисала.....надявам се мама да смогне. Ама и тя милата надали ще има време.
Преди половин час вече трябваше да спи малкия човек а вилнее яко и няма изглед скоро да стане номера....

# 235
Здравейте момичета,
аз съм редовна в скайпа и позарязах форума..
добре сме, здрави сме и сега за 10 дни отиваме на гости, мъж ми остава за да прави ремонт и да работи( че то какъв празник ще е ако той не работи на него)

Мишето е 83 см и 11, 200  кг

Боядисахме яйцата, утре ще правя козунак в машината, до тук имам 3 добри резултата

Яйцата боядисвахме в една възрастна съседка и Михаил набара кората със сварените и пат-пат напуска ги в кофата за боклук и те се напукаха Simple Smile .. на 4 -то го хванахме защо притихна  easter

Весели празници на всички и  Hug на всички малчовци !!!

# 236
Здравейте момичета   bouquet!
Ние сме добре.Вече си имаме и леля, та сега релаксирам често!Аз утре ще боядисвам яйца и се чувствам като малко дете!Ама ще видя с това малко чудовище как ще ги боядисам, а ми се иска да са хубави!Търсих и едни лепенки за яйца, но в нашите магазина се бяха свършили.Те хората не чакат, като мен в последния момент!Утре ще снимам творбите си и ще ви ги покажа.
Диди, честито християнче!
Весели празници на всички!Лека вечер!!!

# 237
Здравейте! Hug
И аз се запалих да правя козунак.  chefПриготовленията започнаха от тази вечер - накиснах стафидите в ром!Сега се вълнувам като на първа среща  hahaha ще станат ли тия козунаци или....Утре рано ставам и започвам...Честно казано какъвто и да е резултата незнам дали друг път бих се захванала...като започна работа едва ли ще успявам... Whistling Аз и сега не бих,ако някой не се занимава с Габи Whistling 
Didi81,честито християнче и от нас с Габи!Да сте живи и здрави! И аз се замислям дали да не кръстим на Гергьовден Габи,но май не остана време за подготовка newsm78
Споделете сложна ли е подготовката за кръщене,моля, та да видим ще успея ли?! bishop
Flores,много сте хубави на общата снимки.Излъчвате щастие... family А малките са като бонбони!Да са живи и здрава всичките- братовчедките и братовчеда! Много добре сте ги наредили-заедно ще си ходят по дискотеки... Wink
миринда,весело изкарване в Търново и хубаво да си починеш! Hug
Lovi Hug Бързо да се оправяш!
Веничка, и аз мисля,че е важно да е здрава,пък колкото яде толкова...И не се коси... Hug
 shelmi, от сърце ти пожелавам макар и на много километри разстояние да усетиш еуфорията на празника и да ти е празнично и весело! Hug А за целта влизай по-често при нас в темичката  Mr. Green
Аз май вече надушвам козунаци...м-ммммм! Предусещам победа с моя бияч и ......абе празник иде... baloni
Весели празници на всички!!! yesyes sohappy cheers

# 238
Христос Воскресе!

Момичета, Али много присърце взима боренето с яйца! Удря го яйцето с все сила, докато не се разпльока в ръката й! Голяма веселба!  Mr. Green Иначе козунак с прясно мляко май става любимата й закуска!  Flutter

Пожелавам ви весели празници и щастливи семейни сбирки тези дни.  Heart Eyes

# 239
   ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!
Нека в този светъл ден си пожелаем да бъдем много здрави, да сме по-добри и търпеливи, смирени и искрени!!
Весел празник!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт