Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 621
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Христос воскресе!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 На нашата принцеса се падна най-здравото яйце Simple Smile easter-потроши всички яйца и още е здраво newsm10.                                                                        Весел празник на всички!

# 241
  • -
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!Много здраве,късмет,любов и разбирателство!

# 242
Наистина Възкресе!
За светлина и вяра в душите,за топлина и обич в сърцата,за мир и хармония на Земята!

Весел празник на всички! easter

# 243
Воистина Воскресе!
Нека в този светъл ден си пожелаем да бъдем много здрави,дa сме по добри и търпеливи,по смирени и искрени!Весел празник!
Ето ги и моите яйчица:

# 244
  • Откъм Варната
Воистина Воскресе

Ето и от мен яйца, опитах да рисувам с восък, ама не ми харесват нещо, догодина ще осъвършенствам техниката Wink, козуначените ми кифли не станаха, щот забравих да сложа сол в тестото, и сега имам козуначени курабии с локум  Mr. Green

# 245
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!! МИР, ЛЮБОВ И БЛАГОДЕНСТВИЕ ЗА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ.

# 246
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!! МИР, ЛЮБОВ И БЛАГОДЕНСТВИЕ ЗА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ.
Hug Hug Hug

# 247
Момичета да ви се оплача, че сме болни Crossing Arms!Преди месец пак беше със зачервено гърло и му изписаха антибиотик #Cussing out!В неделя бяхме на вилата, но доста духашея, та още вечерта вдигна 37,7 Cry.На другия ден ми се струваше, че няма Sad.Само, че не е било тава!Все беше кисел, но не ми се струваше да има температура newsm78.Така, ама вчера усетих, че е по-топъл, ама не ми дава да му меря температурата.Устискахме вечерта и сутринта рано отидох при педито и пак ми изписа антибиотик #Cussing out.Ядосах се и на себе си, че е трябвало още от понеделник да ида при докторката и да почнем по-леко лечение!Ама се ядосвам и на тях Twisted Evil!Не съм доктор, ама те веднага да ти натъпчат детето с антибиотици!Сега си научих урока, че малкия явно е с по слабо гърло, но не знам какво да правя?Тук свестни педиатри няма, та на Плевен ли да ходя, на хомеопат ли newsm78?Гадно ми е Cry!!!

# 248
  • Откъм Варната
На хомеопат, Мише, иди да го видят и там, и ако може без антибиотици.

Бързо да се оправите  Hug

# 249
Мише,бързо да се оправяте! Praynig Това,че си разбрала кое е слабото място на Яни е много добре-вече ще си знаеш.За хомеопатията - чувала съм много добри отзиви,но веднъж във форума четох и много отрицателни мнения,та незнам какво да ти кажа... Thinking Не пречи да провериш и да чуеш и тяхното мнение обаче/на хомеопатите/.Мисля,че най-важното е да попаднеш на професионалист! Или на доктор /с медицинско образование/ практикуващ хомеопатия. Или просто на педиатър,които знае и с друго да лекува ,освен с АБ!  smile3527

# 250
Здравейте, момичета!
Христос Воскресе! Не съм писала от преди Великден и затова сега искам да ви пожелая здраве, щастие и къщи, изпълнени с детски смях!
По Великден си бяхме у дома, само ходихме на гости на родителите ни за малко. Решихме да се посветим изцяло на децата, изключихме телефоните и Блажко изпотроши всички яйца в къщата.  Нямаше нужда да го учиим как се чукат яйцата, още преди да седнем на масата той беше потрошил 3  Mr. Green. Козунакът нещо не го призна (изчопли обаче всички стафиди и бадеми от него  Twisted Evil), но млякото с какао определено го впечатли  Wink.
От вчера Благун е болен, вдигна ми температура, после се появиха сополки и кашлица. Имам чувството, че не може добре да се излекува от първата настинка от преди месец Confused. Най-вероятно не е вирус, но има ниска температура , хрема и кашлица. Изписаха му физ. разтвор за носа, Виброцил, Проспан и Панадол. За всеки случай изписаха му и Бисептол, ако се влоши по празниците, но се надявам за няколко дни да е кукуряк и да не се налага да го давам! Е, ще поседи няколко дни при майка ми Sad  Cry .
Сега очаквам, ако е заразно, и Маги да прихване, защото последните дни двамата бяха неразделни, тоест Блажко само при нея седи и само нея иска и за първи път тя се смя с глас, когато той й показваше играчките и я галеше. Снощи късно Митко го закара при майка ми и едвам го отделихме от нея, сега е там и й разтребва къщата. Поне е жизнен и явно не достатъчно болен, за да спре с белите  Wink. На Маги давам вит. С. Утре ако е добре ще ходя с нея и Митко да си купувам дънки и някакви чехлички за лятото.
Мише, дано дребчо скоро да оздравее!  Hug
Кали, хич недей да скромничиш, каквото и да си направила съм сигурна, че е било много вкусно, теб съм те признала за кулинар Nо 1! Wink
Мики, за кръщенето не е нужно кой знае каква подготовка - отиваш в църквата и уговаряш час. Кръстниците трябва да купят нови дрешки, кърпа, сапун, кръстче (май имаше и още неща - от църквата ти дават листче). После може да отидете някъде да се почерпите.
Отиваям да спя, дано нощта да е спокойна!

# 251
  • Варна
Здравейте Hug

Христос воскресе! И аз не съм писала от преди Великден. Blush

Да се отчета и аз набързо.
Ема също е болна. Sad (вече се оправя, де) Вечерта преди да тръгнем за Търново вдигна Т, водихме я на лекар казаха, че нищо друго й няма и все пак пътувахме (по пътя вдигна 39 градуса, ама аз носех свещички). Така 3 дни си беше с Т и нищо друго. Като падна Т, пък се изрина яко - бледочервени петънца по цялото тяло с различна форма и големина. Водихме я на доктор, казаха, че е вирус или алергия към храна, но аз не съм давала нищо ново. Thinking
Миналата година лятото изкара абсолютно същото - 3 дни Т и после същия обрив. Тогава докторката каза, че е вирус и се казвало тридневна температурна треска или розеола. Confused Останах с впечатлението, че е нещо като шарка и не повтаря, ама явно повтаря.
Иначе Ема пак в някакъв ревлив период, направо нямам нерви вече. Close За всяко нещо реве, не яде и тя не знае какво иска. Два дни валя, тя нон-стоп вися на вратата и искаше да излизаме. Вчера и днес я извеждам, а тя реве да я нося и ми сочи входа да се прибираме. doh Imp Не знам от смяната на обстановката ли, от болестта ли, от зъбите ли (пробиват кучешките) или от всичко взето заедно, ама направо е нетърпима. Добре, че от утре майка ми си е вкъщи, да се занимават двете, че ще откача вече. Rage

Извинявам се, че ви натоварих с моите проблеми, ама така като сподели човек и олеква малко. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бързо оздравяване и на другите болни мъници!  bouquet

# 252
  • Откъм Варната
...Иначе Ема пак в някакъв ревлив период, направо нямам нерви вече. Close За всяко нещо реве, не яде и тя не знае какво иска....

Споко и Митака е така, днес ходихме без количка на гости на една бременна приятелка, пеш с автобуса, на връщане на спирката такъв рев му дръпна че му се спи, като се прибрахме обратното, рев че го слагам да спи, и той не знае за какво реве, иска на вън реве, пускам го на двора пак реве и се прибира, луднала съм вече, а той хем е от кротките ревьовци, представям си другите с по палавите деца какво им е #Crazy

# 253
Честит рожден ден на малката принцеса Алекс на Ма4о!Да ти е жива и здрава,нека радостта в щастливите и детски очички винаги ви сгрява и ви дава сили да продължавате напред!

На Мишето и всички октомврийски майчета много  Hug

# 254
  • Варна
Честита рожденичка на Ма4о!
Да расте здраво, щастливо и усмихнато дете и много да ви радва!

Аз от оплаквания забравих да се похваля, че от 1-2 седмици Ема започна най-сетне да казва "мама" Mr. Green Голямо щастие е! Mr. Green

Hug

Общи условия

Активация на акаунт