Андрес вече е кукуряк, сега ме налегна нещо мене. С 39 температура съм. Днес си тръгнах дори от работа.

На всичкото отгоре съм и на нова работа и се чувствам ужасно абе какво да ви кажа не съм добре ама ще се стегна.
Истината е че май избързах понеже сега е много интересен ама не аз ще работя...
Имаме снимки и ще пусна по-късно.Иначе ние изкарахме страхотно по празниците малкия беше просто във вихъра си и беше адски щастлив.
Стискам палци всичко да се стабилизира. 

Със синът ми по принцип се карат доста често, но виждам, че започват да свикват.
!
!Сега лежа и от време на време прескачам до компа, и се надявам утре да съм по-добре
!
Много хубаво, че сте решили вие да отгледате малката госпожица. Така ще израсне в истинско семейство, обградена от любов и по-лесно ще се справи със загубата. 
Племенницата ти също е много чаровна. 
Тайно си мечтая да ми падне едно куфарче с пари от небето и да не се налага да работя, а да си я гледам вкъщи, ама нямаааа.
Не си мисли, че си лоша майка като го оставяш. Ще си наваксвате вечер и през почивните дни.
Сигурно е трудно, но е свикнеш. Имаш нашата, макар и виртуална подкрепа.

Тази събота ще ходим при другите ми баба и дядо в едно село наблизо, дано и от тях не плаче, че досега всеки път като ги види е ад. 

Прегръщам те
Много хубаво сте решила да отгледате детенцето, така ще расте в истинско семейство, сред обич, любов и топлина!

Калима, видях те на едни снимчици в темата на дюканките, кажи как ти се отрази режима. Сигурно трябва всичко стриктно да се спазва и тогава ще има ефект.

Големия мъж е 4 кг. и 53 см. Много съм щастлива, ще мога да го видя евентуално.
Много бебета тая година. 
Искаме снимка!
Тоя скайп развали хубавата тема. 
Нямам възможност да пиша в чата, че все има по нещо с някое дете и губя нишката
. Поне имаме пробив с пишкането - пишка на седалка в тоалетната, без да се тръшка по няколко пъти на ден. Но да ви кажа, прави ми впечатление, че не задържа, а пишка по малко на няколко минути 

така ми се иска и аз да тръгна на работа, ама скоро няма да е - сигурно догодина. Много ми липсва работата вече
, пък все си мисля, че и за децата ще е по-добре - да не се държат само за полите ми, а да бъдат по-самостоятелни.
. Честита прическа
!

Колко много приятели ще си има Емка!