Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 610
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Мила, моите съболезнования. Нямам думи, просто знам, че братята и сестрите са нещо изключително специално и само мога да предполагам какво ти е.
Андрес вече е кукуряк, сега ме налегна нещо мене. С 39 температура съм. Днес си тръгнах дори от работа.

# 271
Здравейте мамчета и от нас с Калоянче. Hug
Не съм писала отдавна ама нали бяхме пак на път а и днес вече започнах работа и ми е много тежко. Confused Цял ден съм ревала просто малкия ми липсва страшно много. CryНа всичкото отгоре съм и на нова работа и се чувствам ужасно абе какво да ви кажа не съм добре ама ще се стегна. Crossing ArmsИстината е че май избързах понеже сега е много интересен ама не аз ще работя... #Cussing out Имаме снимки и ще пусна по-късно.Иначе ние изкарахме страхотно по празниците малкия беше просто във вихъра си и беше адски щастлив.
Най-напред моите съболезновавания Мила..Дано го преодолеете по-леко макар че знам че ще е мнооого трудно. Confused PeaceСтискам палци всичко да се стабилизира.
Яни е много сладък наистина е като манекен пу-пу. Simple Smile
Ася честит рожден ден на големиии патерици..  bouquet  bouquet  bouquet
Айде мацки че едвам открих темичката срамота... Mr. Green

# 272
  • София
Благодаря момичета!

Много сте мили и състрадателни!  Hug

По-добре сме, излизаме от шока постепенно. Ваканцията взехме племенницата ми при нас.
Калина не спира да ходи след нея и вика кака, кака...... Simple Smile Със синът ми по принцип се карат доста често, но виждам, че започват да свикват.

Чернобелите снимки на Яни са страхотна фотография!

Мира - всичко ще се нареди постепенно, дай си време за адаптация......Все пак това си е една малка раздяла, а и новата работа си е предизвикателство....

friki - да оздравяваш бързо.....

Ето малко снимки от нас:

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/

До скоро!

# 273
Здравейте момичета   bouquet!
И аз се разболях и пратих малкия в нашите, че само това ми остава и него да заразя и да се повтори кошмара от миналата седмица ooooh!!Сега лежа и от време на време прескачам до компа, и се надявам утре да съм по-добре Praynig!
mira sm, аз за това мисля да не бързам да почвам работа, та нали цял живот това ще правя-да работя Laughing.

# 274
  • Варна
Здравейте момичета! Hug

Мила, имаш и моите съболезнования. Hug Много хубаво, че сте решили вие да отгледате малката госпожица. Така ще израсне в истинско семейство, обградена от любов и по-лесно ще се справи със загубата. Hug
Разгледах снимките, Калина много е пораснала и едни хубави къдрици има. Heart Eyes Племенницата ти също е много чаровна. Heart Eyes
Мира, и аз от сега съм се замислила как ще оставя малката и ще тръгна на работа и ми е свито сърцето, нищо че ще е чак към края на годината. Sad Тайно си мечтая да ми падне едно куфарче с пари от небето и да не се налага да работя, а да си я гледам вкъщи, ама нямаааа. Wink hahaha Не си мисли, че си лоша майка като го оставяш. Ще си наваксвате вечер и през почивните дни. Hug Сигурно е трудно, но е свикнеш. Имаш нашата, макар и виртуална подкрепа.
Мише, много хубави снимки на Яни. А ти бързо да оздравяваш и използвай, докато го няма Яни да си починеш пълноценно. Wink Hug
Фрики, и на теб бързо оздравяване. Hug

Ние сме добре. Малко попремина кризата с тръшкането и рева, вече е в нормални рамки (не за всяко нещо, а за всяко второ  Mr. Green ). През почивните дни ходихме да видим баба ми и дядо ми от Димитровград и на Ема много й хареса там. Този път не плака от тях и голяма игра му дръпнаха с прадядо си. Heart Eyes Тази събота ще ходим при другите ми баба и дядо в едно село наблизо, дано и от тях не плаче, че досега всеки път като ги види е ад. ooooh!
Довечера може и аз да кача малко снимки, ако ме остави гадинката. Снощи много плака насън, така и не разбрах какво я мъчи. Thinking
Засега чао!   bouquet Hug

# 275
Здравейте Hug
МИЛА моите съболезнования за сестра ти. Flowers Rose Flowers Rose
МИШЕ пожелавам бързо оздавяване на теб. Hug
Ох днес упсяхме да си напарвим разходката в Сф,не валя дано и утре бъде такова времето,че лудваме у дома с дребоса.
САШЕТО пак смъкна 200гр и сега сме 9.800кг много  яде,ама енергията ни май -повече и я изразходваме с пълна сила. Simple Smile
Ето снимки от престоя ни във ВИДИН.Супер време хаванахме и децата добре се забавляваха на чуждото ямсто,пък и аз смених малко обстановката.
http://snimki.i-kolev.com/

# 276
Не че имам какво толкова да кажа, ами нали да я избутаме тази тема, че доста зор видяхме.....не знам от кога я точиме и не и се вижда края.
Аз бях много зле във вторник, по млко зле в сряда и днес съм горе долу добре. Отидох и на работа, естествено без да си давам много зор.
Мише, почивай си.
Миринда, и ние така с тръшкането.
Много е смешен дребосъка като го питаме дали е направил ако и казва едно такова дълго "неееееее"

# 277
Здравейте, дами!
Мише, Фрики, оправяйте се. Не стига, че дребчовците все боледуват ами сега и вие.
Не ви ли се струва, че сегашните деца боледуват повече от нас навремето?
Всички снимки са страхотни.
Мира, всеки преход в живота е труден. Миринде, правилно ти е казала да не се чувстваш лоша майка, защото работиш. При мен нещата засега така се стичат, че 5 година съм вкъщи. Не по мое желание, но то не всичко е ккакто ние го искаме. Повярвай ми-мнооого ми се ще да съм на твое място. Но... Целувки за Калоян!
Марти от днес нещо много се тръшка и крещи като изтърванза всичко, коетого подразни. Ще му стягаме редиците май!
Айде лека и мека!!!

# 278
  • София
Здравейте момичета  Hug

Завърнахме се от дългите празнични обиколки при роднините. Изкарахме си хубаво, но сме и малко изморени. Ачко доста се забавляваше и опозна родата.
Мила, моите съболезнования за загубата ви. Тъжно е когато си отиде любим човек.  Cry Прегръщам те  Hug  Много хубаво сте решила да отгледате детенцето, така ще расте в истинско семейство, сред обич, любов и топлина!
Много хубави снимки и Калина много е пораснала! И племенницата ти е много сладка.  Heart Eyes
Мире, предполагам че е трудно, но трябва да си дадеш време за да свикнеш.
Ася, честит рожден ден на мнооого големи патерици!   bouquet
Фрики, радвам се че си по-добре.
Михаела Ив., пожелавам ти бързо да оздравяваш! А снимките в подписа ти са супер!
Миринда, и ние сме така с тръшкането.
Новото при мен е че от 07.04. съм на диета. Бързо се сбогувах с 5кг., явно имам доста да свалям. Сега всички са полудели по хранителния режим на д-р Пиер Дюкан. Гледам, че дамите от подфорум Диети са постигнали страхотни резултати с него. Аз още се чудя дали да започвам, или да си карам по моя си начин.  newsm78 Калима, видях те на едни снимчици в темата на дюканките, кажи как ти се отрази режима. Сигурно трябва всичко стриктно да се спазва и тогава ще има ефект.
Другото ново е, че си направих кичури. И не ми стигаха русите, ами си направих и червени, които всъщност станаха розови.  Crazy
Поздрави и целувчици на всички  Simple Smile
Хубав ден от нас  Hug

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 09:43 от Flores

# 279
# 280
  • Варна
Здравейте Hug

Да се похваля - снощи една приятелка тук в Търново роди момченце Дамян. Grinning Големия мъж е 4 кг. и 53 см. Много съм щастлива, ще мога да го видя евентуално. Mr. Green Другата ми приятелка, във Варна ще ражда след месец, а третата - септември. Crazy Много бебета тая година. Mr. Green

Ние сме добре, записах Ема на детска кухня, тук и качеството е доста по-добро от Варненската, а цената е по-ниска. Confused Вече се чудя дали пак да почваме кухнята във Варна като се приберем, напоследък доста я бяха развалили. Thinking

Флорес, честита прическа, т. е. цвят. Flutter Искаме снимка! Mr. Green Браво за диетата, продължавай в същия дух.

Никой не пише вече тук. Sad Тоя скайп развали хубавата тема. Sad

п.с. 15та страница, има надежда! Mr. Green hahaha

# 281
Здравейте, момичета!
Хайде и аз да се разпиша и да я приключваме тази тема вече, че много я влачим. Ма4о. много мило ми стана, че си се сетила за нас! Hug Нямам възможност да пиша в чата, че все има по нещо с някое дете и губя нишката Embarassed.
Нямах никакво настроение покрай празниците. Блажко се разболя, след него и Маги, че и Митко накрая. Блажко се оправи, но се наложи да пие 5 дни Бисептол. За първи път му давам такова лекарство, ама като се налага - няма как  Sad. Поне имаме пробив с пишкането - пишка на седалка в тоалетната, без да се тръшка по няколко пъти на ден. Но да ви кажа, прави ми впечатление, че не задържа, а пишка по малко на няколко минути  Confused. Да се притеснявам ли или има и други такива гевезета като моето?
Педито каза да не й водим Маги, не било нужно да я преглежда  Twisted Evil- да давам Панадол и така вече 8 дни, Днес Нинка ни заведе в МД и д-р Слънчева я прегледа и честно да ви кажа аз такъв преглед на бебетата съм виждала да правят само в неонатологията. Педито ряпа да яде! Слуша й гърдичките много дълго, обясни ми куп неща. Всичко изглежда наред, само гърлото й е леко червено, каза да давам вит. С и чай от лайка и да не давам този Панадол постоянно. Каза Маги да даде урина за всеки случай, Нинка обеща тя да й я вземе, че аз съм като неандерталец в това отношение. Много мила лекарка, напълно си отговаря на името.  bouquet
Скара ми се, че не почиствам добре между срамните устни и аз си признах, че ме е страх да почистя по-навътре - показа ми и как. Абе, то с момченцата беше много по-лесна тази работа  Tired Embarassed. Сега ще се постарая да почиствам по-навътре, макар че сърцето ми се свива. Дайте малко кураж и напътствия в тази насока.

Иначе ми е много мъчно, защото една от февруарките загуби момиченцето си внезапно.
Друго от февруарчетата днес оперираха - тежка сърдечна операция - моля се детенцето да се възстанови!
Аз самата се върнах година и половина назад в онези кошмарни преживявания с Блажко, много мъчно ми стана.
Въобще последните 2 седмици нещо настроението ми е под нулата.
Поне на 20 съм на театър, това ще е моята вечер този месец. Татито пък днес замина за концерта на Twisted Sisters в Ловеч.
Ма4о, честит рожден ден на дъщеричката ти! Ася, честит рожден ден и на теб! (на мноого патерици  Embarassedbouquet  bouquet  bouquet
Мила, много съжалявам за загубата ви! Прегърни детенцето, чудесно е, че сте решили да го отгледате!  Cry Hug
МиреHugтака ми се иска и аз да тръгна на работа, ама скоро няма да е - сигурно догодина. Много ми липсва работата вече  Sad, пък все си мисля, че и за децата ще е по-добре - да не се държат само за полите ми, а да бъдат по-самостоятелни.
Флорес, като спра млеконадоя и аз съм за отслабване - браво за постигнатите резултати, споделяй тайните на успеха  Wink . Честита прическа bouquet!
Мише, страхотни снимки!   bouquet
Миринда, само такива новини да споделяш! Да е живо и здраво момченцето!   bouquet
Фрики, дано повече няма болести!  Hug

Леле, колко съм писала Embarassed, май ще успеем да приключим тази тема.

# 282
  • София

п.с. 15та страница, има надежда! Mr. Green hahaha
Joy
Момичета, темичката ни замря.  Tired
Миринда, да е жив и здрав малкия мъж!  Hug Колко много приятели ще си има Емка!
Евелинка, браво за пишкането в тоалетната. Ние още сме само на гърнето. А за задържането - не знам какво да те посъветвам. Ачко сутрин като го сложа на гърнето и пишка доста, и наведнъж го прави, но през останалото време сме с пампа и не знам как пишка. След следобедния сън пак го слагам на гърнето и пак пишка доста.
Дано Маги се оправи бързо. Аз съм чувала много добри отзиви за д-р Слънчева.  Peace
А иначе за диетата, нищо особено, просто спрях да хапвам хляб и тестени изделия, никакви сладкиши, ограничих въглехидратите,наблягам на месо, мляко, яйца, сирене, салатки, всякакви зеленчуци, плодове, мюсли, овесени ядки, 3л. вода на ден, и най-важното - хапвам до 18ч. Не гладувам, задължително ям по 4 пъти на ден. Забравих да кажа - хапвам по 1-2 грейпфрута на ден.  Peace

# 283
Къде си пишете в чата?

# 284
Илианка, дай си скайп името на лични и ще те включа

Общи условия

Активация на акаунт