МАЙ 2006

• 11 794
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Времето в Пловдив беше мрачно,гадно и студено/напук на прогнозата за слънце...но пък оня ден беше обратното-при кофти прогноза-супер време/...е преди малко взе ,че се показа и слънчо....ама срещата се разтури...то ,не че беше и голяма сбирка ,де....и не че много се видяхме......но аз съм доволна-Имар-чето и Руми  поне видях...и те нас...децата се наиграха.....има и снимки-ама после,че тъкмо да ви пусна и от следващото за днес мероприятие/че сме след малко на РД/
Сисе,да отбележиш подобаващо празника beer....днес диетата не важи,нали?
Гери,много мога да пиша по въпроса за хомеопатията....но не му е тук мястото/нищо,че аз лично редовно я оспамвам тая тема Embarassed/...но само ще ти кажа,че дори и класическите хомеопати са минали/задължително-по закон двегодишно обучение по обща медицина-иначе не могат да завършат курсовете/....и определено действието е по-бързо и видимо/хеле ако случиш на хомеопат/..,но щом си доволна от Боаронските-пак е по-добре от антибиотиците/лично мнение/
Велиска,много сте се разхубавили Peace
Люси,а ако направо им превеждаме парите по сметка/що да ги затруднява Thinking/...или да ги превеждаме на някоя мама,пък тя после на тях......само да не изтървем сроковете/че вече съм се настроила здраво/...Как е Тери?
Стайпърче,метаболизма на Иво е бетер моя........яде като невидяло това дете...килограмите обаче не мърдат....ще го правим манекен/или танцьор/....но пък и храна не дели с никой/тая сутрин изпадна в истерия,че му бръкнах в плика с миникроасаните-да му помогна уж..........но ни разбраха през три блока.........../А,ти нещо се позагуби напоследък-пиши как е коремчето........и от какво е болен Криси?
А,Змейкова получава мъмрене-ще мързелуват Crossing Arms......да бяха дошли да ги видим/тъкмо без деца,щяхме и наистина да го реализираме,че то иначе все някой нанякъде търчи/.....и само да се е оплакала от свеки..... Naughty.................. Wink Mr. Green
Утре,ако е хубаво времето-ние пак ще сме там-ако има още желаещи-да заповядат........
От мен лек и слънчев ден...аз отивам да се правя красива Grinning

# 211
  • Плевен
Люси,а ако направо им превеждаме парите по сметка/що да ги затруднява Thinking/...или да ги превеждаме на някоя мама,пък тя после на тях......само да не изтървем сроковете/че вече съм се настроила здраво/...Как е Тери?

Да, направо ще ги превеждаме по сметка, но ще пишем датата на резервацията и фамилията. Чакам мейл и управителя ще ми напипе как искат точно да стане.

Надявам се Тери да е добре, днес пие последна доза АБ и я почвам с хомеопатични имуностимуланти и разни природни цярове, че ми се струва че я объркаха с един Бронховаксом и в комплект с Аб много и е отслабнал имунитета. Решила съм да опитам всякакъв вид природни цярове пък дано помогнат.  Praynig, че ми дойде до гуша от болести, а за детето да не говоря колко се измъчи. Дано й е за последно вече това боледуване.

# 212
Имам си мъж  Laughing
Но имам такава хрема, че #2gunfire, но някак си ще се стегна.
Сиска, честит празник и хубаво да си изкарате  bouquet
Честита пролет(свалихте ли мартениците)
Приятен ден на всички.

# 213
  • София
http://violetovgeneral.multiply.com/photos/album/28#24 оттук започват малкото снимки от днешната среща от нас!

Гичо, сега да не ни забравиш  Wink

# 214
Айде още малко и от мен:и от РД:

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 22:29 от Анонимен

# 215
Сисе, честит празник! Да си отпразнувате хубаво.

gi4o_pi4o, супер. Нарадвай му се и за времето, в което не бяхте заедно.

Току шо разгледах снимките от пловдивската среща. Доста студено е било. Обаче всички сте много хубави и децата са се забавлявали.
Руми, видях и другите снимки.
Баба му и дядо му, изглеждат много щастливи с Косьо Simple Smile
Много хубави снимки.

# 216
Люба, развесели ме като си представих борещия се за храната си Иво. То наистина си е комична ситуацията, като го гледам какво е слабо ,а такова ядене му удря. Моя Иво е по същия начин с храната, дори ми се струва че малко по малко яде, а си е цяла бомбичка. Но пък като искам винаги ми дава, дори първо винаги на мама и после за него.
Вече сме изкупили всички книжки с лепки. Обхванала ни е лепко манията.  Crazy По цял ден лепим,подреждаме нареждаме. Доста са образователни тези книжки, а и развиват фината моторика.

# 217
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН FY! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЕМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!

# 218
Честит рожден ден,Ники!С пожелания за много здраве,късмет,любов......и дано семейството ти винаги да е така очарователно и хармонично!

# 219
Добро утро от мен,  newsm08
Виждам, че Люси вече ме е издала.  Wink Heart Eyes Ето защо слагам кафенце и нещо за почерпка за мое здраве.

Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам.  newsm51

# 220
Здравейте,
аз най накрая да се разпиша  Blush

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН FY!!!!!!! Пожелавам ти много щастие, много любов и здраве!  bouquet Hug

Аз да се похваля, че направихме един месец в яслата и съм горе долу доволна. Естествено, че не я гледат както аз, но не съм го и очаквала. Важното е че е нахранена, преоблечена и й се правят рехабилитации, а другото ще го преживея.
И с още нещо да се похваля, че почнах работа, но съвсем нова и съм много доволна - спедитор. Работя от една седмица и още ми е доста кофти не за друго, а защото нещата не са ми познати и това, че не мога да свърша всичко сама без помощ ме изнервя ужасно много. Но колежките ми са супер готини.
А аз вече се поуспокоих и съм друг човек не съм толкова изнервена.

Търся да й купя лятна количка, че наща ни е къса, а и има едно допълнително парче, което го смъква постоянно надолу. Ако някоя мама няма да си ползва лятната количка мога да я купя. Wink

Леко бременеене на бремелинките и хубав ден на малчуганите днес го дават да е топличко и ние мислим да ходим на разходка.  Hug Hug Hug

# 221
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,НИКИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ,ЛЮБОВ,ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И ВИНАГИ ДА СИ ОСТАНЕШ ТАКА ТЪРПЕЛИВА И ОТЗИВЧИВА !ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ЦЕЛУВКИ!

Мимозке,де са изгуби newsm78

# 222
Момичета, смених снимката на Цвети в подписа, но сега с новия код не ми изкарва нейната възраст. Кажете ми ако знаете какво може да съм пропуснала да направя.

# 223
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НИКИ!
Много щастие, здраве и любов!

# 224
Честито и от мен Фай!
Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

Общи условия

Активация на акаунт