Сисе,да отбележиш подобаващо празника
....днес диетата не важи,нали?Гери,много мога да пиша по въпроса за хомеопатията....но не му е тук мястото/нищо,че аз лично редовно я оспамвам тая тема
Велиска,много сте се разхубавили

Люси,а ако направо им превеждаме парите по сметка/що да ги затруднява
/...или да ги превеждаме на някоя мама,пък тя после на тях......само да не изтървем сроковете/че вече съм се настроила здраво/...Как е Тери?Стайпърче,метаболизма на Иво е бетер моя........яде като невидяло това дете...килограмите обаче не мърдат....ще го правим манекен/или танцьор/....но пък и храна не дели с никой/тая сутрин изпадна в истерия,че му бръкнах в плика с миникроасаните-да му помогна уж..........но ни разбраха през три блока.........../А,ти нещо се позагуби напоследък-пиши как е коремчето........и от какво е болен Криси?
А,Змейкова получава мъмрене-ще мързелуват
......да бяха дошли да ги видим/тъкмо без деца,щяхме и наистина да го реализираме,че то иначе все някой нанякъде търчи/.....и само да се е оплакала от свеки.....
..................
Утре,ако е хубаво времето-ние пак ще сме там-ако има още желаещи-да заповядат........
От мен лек и слънчев ден...аз отивам да се правя красива
, че ми дойде до гуша от болести, а за детето да не говоря колко се измъчи. Дано й е за последно вече това боледуване.
, но някак си ще се стегна.

По цял ден лепим,подреждаме нареждаме. Доста са образователни тези книжки, а и развиват фината моторика. 
Ето защо слагам кафенце и нещо за почерпка за мое здраве.