МАЙ 2006

• 11 777
  • 287
  •   1
Отговори
# 285
Мерси за кафенцето на Катя и Ванилка!

Ние имахме трета кошмарна вечер и сутрин... От към 5-30 се е полусъбудил и ме моли да му дам бибата - Мамо, биба... биба... биба... Направо да ти се скъса сърцето!
От къде я извадих тази твърдост - незнам...

Дано да приключва вече...

За гърнето- няколко пъти го слагам седнал, но той иска прав и така пишка  hahaha Мисля, че копира баща си...

Да ви споделя, че от 14 април /рожденния ми ден  Simple Smile/ започвам курс по английски. Работя и по дипломната си работа. Уча в НБУ, а там не допускат до защита, ако нямаш ниво на англ.ез. В2 - демек, 4-то ниво...
Малко ще ми дойде нагорно... ама вие ще помагате  Hug

# 286
Добро утро!
Вчера забравих да се похваля,че и Алекс е без биба вече от седмица-ураааа Laughing
Стана много лесно,макар че и сега пита по няколко пъти на ден за нея.Аз използвах момента,че се беше закъсала и му обяснявах,че не става и трябва да я хвърлим на боклука.Сигурно много съм била досадна,защото една вечер му казах да отиде да я изхвърли и той тръгна,светна си лампата,отвори вратата и посегна да я хвърли,но размисли и си я сложи в устата.Аз се отчаях,че надеждата ми беше голяма Sad.После отиде до банята и там си я изпусна,а баща му я грабна и се направи ,че я хвърля в коша.Той милия тръгна да заспива и започна да плаче и да си я иска.Ние потърпяхме малко и баща му скочи и каза,че ще я вади от боклука,изми я и му я даде.А аз като латерна седях до него и повтарях колко е мръсна и как не трябва да я слага в устата.Той я подържа,помачка,посегна няколко пъти да я лапне,но не смееше....и заспа.На другия ден на обяд програмата беше същата-рев,даване на бибата,убеждаване да не я лапа и победа.Вечерта вече дори и не плака.Сега заспиването протича с този диалог:
-Брррр
-Няма я -в боклука
-Бокука-няма
-Скъсана е и не става
-къса аууууу
hahaha
Шуши,на теб успех в борбата с тази пистрастеност и английския Wink
Весел ден момичета!

# 287
има нова тема

Общи условия

Активация на акаунт