МАЙ 2006

• 11 790
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Ани много ти благодаря, че си отделила време и си изпълнила молбата ми - трогната съм!   bouquet
Ивко е просто неповторим чаровник и как знае всичко много му се радвах докато го гледах  Hug
Лек ден на всички дано днес става за разходки и няма ураганни ветрове...

Ванче, четох че сте в Нова Загора всичко наред ли е с твойте родители? И пиши...

# 256
Шуши, къде точно да видя как Марти пее песничката? Давай го сладура насам.

Гале, Мариса с много модерна "шапка". Нещо танцува ми се струва на стола!  Laughing

# 257
  • София
тук сме вече, галче:)

майка си оперира окото , но вс е наред , слава Богу! поседяхе 2 седмици и...при мама си знаете как е. угоих се като попско дете на задушница  Mr. Green, добре че не ми личи  Whistling

ше пусна снимка после.

ЧЕСТИТО НА Г-Н БОРНЕР НА ПАТЕРИЦА И НА НИКИ   bouquet  bouquet  bouquet
ДА СА ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ!

ajde pak:

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 10:43 от ва ни ла

# 258
# 259
Свалиха ни гипсааааааааааааааааааааааааааа!!! newsm44 newsm68 newsm44

# 260
 smile3501 на вас Даниела!!!

Дано да сте здравички и никакви болести вече!!!

Ани, още не съм му качвала клипчетата - нЕмам нерви, че става много бавно...
Ама скоро ще стане...

Да помоля Олчето да ни напише едно заглавие, че така не изглеждаме добре Wink

# 261
Ани страхотно детенце е Иво GrinningА как само си хапва с апетит-пу пу да не му е уроки JoyПожелавам ви все така бързо напред да вървите Hug

# 262
Благодаря за поздравите по случай рождения ден на мъжа ми!

Прекарахме много хубаво, събрахме се около 10 човека, ходихме на кино и после дойдохме в къщи, приготвихме следобедна закуска, после вечеря, играхме разни игри. Понеже в неделя беше тук Великден, аз скрих подаръка на М. в великденско гнездо с шоколадови яйца и той прерови целия апартамент, само там, където беше подаръка не погледна  Mr. Green, после си играхме на топло и студено  hahaha.

Килиан и Георги също трябваше да търсят гнезденцата си, но Георги го откри много бързо  Confused.

Даниеле, браво! Повече никога да не ви се случва поставяне на гипс.

Ванилка и Миа са страхотни, много пролетно е при вас, ние тук имаме доста сняг  Sad, а аз искам вече да е пролет.

Ани, Ивко е много сладък  Heart Eyes, особено как хубаво хапва самичък.

Други снимки не съм гледала, но сега ще си наваксам.

# 263
Благодаря за поздравите по случай рождения ден на мъжа ми!

Прекарахме много хубаво, събрахме се около 10 човека, ходихме на кино и после дойдохме в къщи, приготвихме следобедна закуска, после вечеря, играхме разни игри. Понеже в неделя беше тук Великден, аз скрих подаръка на М. в великденско гнездо с шоколадови яйца и той прерови целия апартамент, само там, където беше подаръка не погледна  Mr. Green, после си играхме на топло и студено  hahaha.

Килиан и Георги също трябваше да търсят гнезденцата си, но Георги го откри много бързо  Confused.

Даниеле, браво! Повече никога да не ви се случва поставяне на гипс.

Ванилка и Миа са страхотни, много пролетно е при вас, ние тук имаме доста сняг  Sad, а аз искам вече да е пролет.

Ани, Ивко е много сладък  Heart Eyes, особено как хубаво хапва самичък.

Други снимки не съм гледала, но сега ще си наваксам.

# 264
.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 15:24 от Катя

# 265
Кате, много весело сте си изкарали, така както го описваш. Доста се забавлявате вие там. А това с игрите доста ми допадна.  Wink

Даниеле, радвам се че вече Калоян е без гипс и ще си ходи спокойно. Много време ми се видя. Дано на никой не му се налага да слага гипс.

Ванилка, наистина не си личи колко те е "угоила" мама. Много добре изглеждате с Миа както винаги.

# 266
  • Пловдив
Ванилкааааааааа не видях снимките  Rolling Eyes

Даниеле, браво за гипса  Hug

Ани днес взех на Кали от книжките с лепещите животни,  Mr. Green

Ето и малко снимки от нас - почват оттук

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226810&photo=58

# 267
  • София
змейко, тя само една е снимката и съм я постнала директно, не е като линк. виж на предната стр.

отивам да гледам ваши.

пс. ани, добре че не ми личи угояването да, иначе  Rolling Eyes  Mr. Green

нмала съм време да отворя клиповете и снимки, ще пробвам сега. ей къде ни отива времето, кажете??? хем още не съм на работа..следобед отидох до центъра да си направя очила и докато се върна и си прибера миа, то денят минал...а съм излязла в 12 ???

# 268
Змейко, обзавели сте Кали с много и все модерни тоалети! А книжката с животните и на мен ми се вижда най достъпна за нашите деца. Много добър избор. Дано да и допадне на Кали, но да не се вманиачава чак колкото Ивко, че днес вече ме изненада като взе книгата и на детската площадка и ме караше и на вън да лепим.  Crazy

Мами на момченца, изпишвате ли ги прави в тоалетната и ако да как точно става номера? Аз днес оставих Ивко без памперс за известно време вечерта и му казах че ако ми казва ще пиша в тоалетната. Понеже му е за пръв път ли ,но голям интерес прояви и винаги ми казваше и не си намокри гащичките въобще. А друг път като съм го пробвала , един път казва,един път пиша в гащите и така. Но сега понеже му беше интересно да си пуска водата , да затваря капака. Но аз се изчанчих да го държа. Но явно трябва и така да го пробвам и да не го тормозя с гърнето.

# 269

Мами на момченца, изпишвате ли ги прави в тоалетната и ако да как точно става номера? Аз днес оставих Ивко без памперс за известно време вечерта и му казах че ако ми казва ще пиша в тоалетната. Понеже му е за пръв път ли ,но голям интерес прояви и винаги ми казваше и не си намокри гащичките въобще. А друг път като съм го пробвала , един път казва,един път пиша в гащите и така. Но сега понеже му беше интересно да си пуска водата , да затваря капака. Но аз се изчанчих да го държа. Но явно трябва и така да го пробвам и да не го тормозя с гърнето.
Ани Любо е без памперс от както стана на 1г.2м.В началото беше великото опикаване навсякъде,но заради жегите не му сложих повече пампи и постепенно нещата се случиха.Все още не съм го изпишквала прав,но просто не съм се сещала да го пробвам защото той като седне на кукото и няма ставане-пуска корени там.Сега е на етапа да си сваля панталонките сам и да седа на кукото,но е голям смях защото цялата процедура е съпроводена с много пъшкане,физиономии и коментари-ако успея да го снимам в такъв момент ще го пусна да го видите Joy

Общи условия

Активация на акаунт