МАЙ 2006

• 11 806
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро!

Ани, аз Килиан не го изпишквам прав, той всичко си върши на кукуто, но и тук мъжете ги учат да пишкат седнали (което намирам за супер, защото нямам опикани тоалетни).

Змейко, Кали е направо за изяждане, толкова е сладка  Heart Eyes. Нямам търпение да си дойда в БГ и да ви видя на живо.

Галя, Мариска, сама ли се е показила там да танцува? Умее да се забавлява  Grinning.

Айде си изпращам Георги на училище, че още не съм му направила и сандвича за междучасието   Embarassed.

# 271
  • София
Добро утро!

Я да пийна от кафето на Катя, че у нас бомба паднала - ни кафе, ни дявол. Докато ни нямаше почти 3 седмици Борис пазарувал 2 пъти х 10 яйца и 2 кофички кисело мляко  :crazy

А какво е слънчево времетооо, да беше и топличко...

# 272
Ех че манекенка си имаш Змейко, супер сладка, а за тоалетите и аз нямам думи особено се загледах по оранжевото комплектче..красота направо.
Кате супер си описала празника, а децата свеки ли ги гледа?
А Мариса сама се покачи на този стол дето толкова лесно се сгъва и като се изправи взе да пее и й сложихме пликчето на главата да е по интересна и всички като ахнахме ау колко си хубава и тя все още повече маймунджалъци да прави  Laughing
Ох нямам търпение да изписваме тази темичка и да видя ако е имала време разбира се, какво ни е подготвила Олчето за колажчето. newsm78
Днаиеле радвам се че, сте махнали гипса и пак мъника може да си търчи на воля... Hug
Ох и това с изпишкването не е лесна работа, така не ми се иска да идва това време да тичам по храсчета, ами ако каже пиш или ак докато съм на опашка някъде или в колата  newsm78 ох като ми дойде до главата ще го мисля, но сега си ми е толкова добре с памп, че не ми се иска да го свалям изобщо...но се радвам на вашите постижения...ако не беше яслата сигурно още нямаше и да е чувало детето ми за такова нещо като гърне  Embarassed

# 273
Добро утро и от мен!
Много ми е драго да си изпия кафето във ваша компания/да беше и на живо/ Simple Smile
Алекс го държа като пишка или го слагам на гърнето.Не виждам как ще може да пишка прав-ще бъде много опикана работа hahahaПърво смятам да му купя седалка за тоалетната и да го карам да върши всичко там,а като поотрасне да се оправят с татко си-прав,писоари.....каквото си знаят Mr. Green
Когато сме на неудобно място или в колата му казвам да стиска и гледам,че добре се справя/разбира се не прекалявам с времето/.
И като сме на тази тоалетна тема/рано сутрин представете си Laughing/ да ви се оплача,че вчера се беше раздрискал страшно SadОт снощи гледам,че още не е ходил и се моля вече да е добре.То и аз сигурно имам заслуга,че с най-тъпият си акъл сутринта му стоплих едно плодово мляко за пиене в микровълновата и май не беше чудесен резултата Cry
Сега за да сменя темата да кажа,че снимките и клипчетата много ми харесаха и искам още Mr. Green
А Алекс как се радва на клипа на Любчо-няколко пъти го гледахме Simple SmileА Ивко отново ми събра погледа със знанията си,а и колко много говори Heart EyesМариса е много готина с плика на главата,а Калинка е кипричката на групата ни Heart Eyes
Целувки на всички ви Heart Eyes
Къде се загуби Мимозата/а и снимки беше обещала/?

# 274
  • София
Добро утро и от нас. Ние сме добре, малко хремави, малко кашлящи, нормално за сезона и лошото време.
Ани, когато Монката беше малък и почна да пишка прав, му държах гърнето отпред да пишка в него, защото иначе в тоалетната си е чанч.

# 275
И аз се нареждам за кафенце...че у нас кафе има бол/Руми,в нашата къща може хляб да няма,но алкохол и кафе-винаги Embarassed/...ама вчера не ми хареса как работи машината и след като изгубих един час да я ремонтирам я развалих така,че хич да не ще -та днес съм на нес...а хич не го обичам Tired....но ще си го пия,че съм се опулила ей,така Shocked...и с усилие си държа очите отворени,че снощи Иво/дето от годинката насам си спи като пънче по цяла нощ,заспива за точно три минути от обличането на пижамата,на тъмно,на тихо.../,рева повече от три часа....и през това време-на ръце......явно нещо се беше уплашил,защото изпадаше в истерия всеки път щом се опитам да го оставя в кошарата или просто да се отдалеча на повече от една ръка разстояние.....не са зъби,няма му нищо видимо......тая сутрин е ОК....та какво беше-така и не разбрах........ ooooh!........А,за капак и баткото преди 7 се беше наспал и разпял............
Даниелка,дано да нямате повече здравослови дертове Praynig.....а как е крачето-стъпва ли с него.....отразило ли му се е седенето в гипс-а на активността?Пиши и за теб нещичко,че напоследък си много кратичка.....
За Калинка-да кажа,че наживо е още по-чаровна....а за тоалетите.....то просто няма думи/незнам мама и къде и събира дрехите вече/
Кате,от тая гледна точка/опикаването/ и аз го бях научила Сами седнал да чишка/ той гърне не ми е ползвал-направо на тоалентата и то на голямата седалка беше свикнал/.....обаче като тръгна на градина и ми се наложи да се учим прави-че там са с клекало/демек дупка/.....и оределено така стават повече гафове/несвалени гащи,неориентирана струя....абе да не навлизам в подробности,ама седнал е по-чистичко/
Ани,да не забравя,че съм очарована от говорните умения на Ивко Peace.......ама при моето мълчащо и мучащо човече.....А,за тоалетната,ако му е интересно-може и по-бързо да се научи там....но ние и в тая насока сменазад с мат`риала-като почне поне да спира като прави нещо,и да стиска........тогава почвам гимнастиката/а и да е по-топло времето/...А,за да не го държиш всеки път-можеш да сложиш нещо на което да стъпва пред тоалетната чиния/за да му е добре на височина-ние имахме едно ниско столче....сестра ми пък навремето бяха "тапицирали"една тухла четворка/
Велиска-дано да е милнало разстройването,ама е хубаво още малко да попазите диета/или поне да не са разхлабващи храните/...дано да ви мине бързо..А,Алекс почна ли да говори?
Галче,Мариската явно е много артистична........и фотогенична Heart Eyes
Ванилка и Миа също изглеждат освежени след почивката при мама/баба/.
Чемширова ми се загуби нещо.......от диетата ли е,от фитнеса ли.....ама нещо не и се пише,май Thinking

Аз ставам-че като седя пред компа,и съвсдем на дрямка ме унася smile3507........
Пожелавам Ви много слънчево и топличко верме днес/макар,че информатора ми докладва за сняг около Софията/..и дано денят Ви да е усмихнат!  bouquet Heart Eyes Hug

# 276
Люба,нищичко не говори Алекс/и ние като вас/ Simple Smile
Само няколко думички ползва и то така ги ломоти,че нищичко не му се разбира.Превеждам си според ситуацията.А и нещо съска/като майка си де/ Mr. GreenТака,че само мога да се радвам на Ани и Ивко и да чакам търпеливо Simple Smile
Ама пък ако знаеш как умее да пищи Mr. Green
Даниеле,радвам се за вас и дано малкото ти човече вече да е добре и да може да си дивее и играе на воля Heart Eyes
Честита кола на Дени и сервиз да не види с нея!
Сиска,да се отчете подобаващо!
Змейко,търся някой да ми поръча една раничка-пингвин от редутските,ама ме е срам да те занимавам Embarassed
Хайде да не ви досадя вече Simple Smile

# 277
  • София
Здравейте, вижте това филмче:
http://www.youtube.com/watch?v=9_c5K7Jdw9E&eurl=http://widge … ets/yoYtWraps.swf
За съжаление у нас все още няма такива инициативи, дори не сме чували за тях, да се надяваме за догодина да има.  bouquet

# 278
Здравейте, вижте това филмче:
http://www.youtube.com/watch?v=9_c5K7Jdw9E&eurl=http://widge … ets/yoYtWraps.swf
За съжаление у нас все още няма такива инициативи, дори не сме чували за тях, да се надяваме за догодина да има.  bouquet

Инициативи в БГ трудно стават, щото всеки си има собствено мнение и то е "правилното". Поради факта, че сме страшни индивидуалисти сме такава бъгава нация....
Всеки, който е приел идеята за опазване на околната среда го прави сам под някаква форма.
Ето тук може да се намери доста информация по въпроса: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254247.0

Анни, благодаря за филмчето   bouquet

# 279
  • Пловдив
Много ве благодаря за комплиментите за мойта госпожица  Blush
Повечето от дрешките ни ги подариха още миналото лято, но чак сега й стават... А тези дубайските с дългите поли са малко странни  newsm78 и не знам дали ще ги носим.

Не мога да го видя тук на работата това клипче  Embarassed

Галче, и ние сме на това дередже с гърнето  Embarassed След онова случайно попадение повече такива инициативи няма  Embarassed Само веднъж имаше локвичка на килима  hahaha Чакам да стане още по-топло, да махаме килима и да я пускам поне вкъщи да шляпа по гащи само. Дано по някое време й дойде в мозъчето какво трябва да прави  Praynig

Кате, а вие ще  си идвате ли това лято  Laughing

Рожденият ден на Кали вече е организиран  bowuu Даже и тортата измислихме - Пепи от юнките ще я прави, че голям майстор   chef

# 280
Змейко, май месец ще идваме  smile3508 newsm44, но още не съм си купила билети, защото чакам да потвърдят от училището на Георги, че може да отсъства две седмици   smile3515.

# 281
http://marty2006.multiply.com/video/item/8

ето едно клипче на Марти, как четем книжката Котаракът в чизми - извинявам се за лошото качество...-нямам добро осветление...

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 20:26 от *ШУШИ*

# 282
Добро утро!

Желая ви хубав ден с много слънце!

# 283
  • София
eЙ кате, повдиганла си темичката , браво  Flutter
аз точно се нагласих да спагам кафе на зърна. айде пак да сложа  Wink

че не мога да отворя очиииии  Tired

# 284
Добро утро и от мен!

Шуши, изгледах ви почти всички клипчета. Марти е голям сладур.
Благодаря на всички за комплиментите за Ивко.  Heart Eyes

Вчета точно така го изпишвах Ивко, както Люба написа. Имаме едно стъпало, което му слагам пред мивката , когато го мия. Определено така проявява голям интерес и никога не ми отказва да отидем до тоалетна. И да не му се пиша се напъва и изкарва нещо. Жалко че го открих толкова късно. След седмица ще го пращам на ясла, а там всички са на гърнета.

Весел ден на всички, а ние след малко отиваме с Ивко до работата, че не можели да влизат в Интернет банкирането. И аз малко пример от Виф да взема.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт