МАЙ 2006

• 11 805
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте,момичета,голямо затишие петъчно,сигурно си почивате или сте заминали Simple Smile
Много ви благодаря за съчувствието,горе-долу се ядва вече с тоя крак,но с нетърпение чакам утре да си заминем на село да си ме глези баба. Wink
И на Гоги му остават 4 зъба-кътниците,но няма засега изгледи да са тръгнали
Окончателно махнахме памперса,само някои нощи има напишкано,но и това с времето.Иначе не е от много научените Embarassedи аз като слушам-стихчета,та песни,три имена,адрес...той само си бърбори за всичко и си знае краткото име и да брои-1,2,3,5,6,10 Laughing
Ама аз не се впрягам,сега си играем пък после все ще се научи(без математика,ако се е метнал на мен)
Люба,и Моят хубосник е така-отиваме на РД в парти клуб,всички деца в др стая играят,а той важен,важен обикаля чиниите и вика"не,Гоги тука,ам-ам";през цялото време яде,чак ми стана неудобно
Да не забравяЧЕСТИТА ПРОЛЕТи астрономическа и календарна Wink
Добре дошла на новата мама  bouquet
 Шуши,много хубави снимки;и на мен ми се дощя да попътувам,толкова е красиво
Неде,Руми големи сладури имате,много хубави снимки
Люсил,за ваште фотоси  bouquetдано сте вече добре
Гвен,колко е порстнал твоят палавник
Смайли,аз съм така алергична и е мн гадно-все съм си със сиропче и ампула адреналин;дано малката го израсте и да се оправи  bouquet

Извинете,че толкова дълго,но нали няма да ни има 1/2 месец-пожелайте ни да си починем(от домашни вредители-разбирай свеки Twisted Evil)
И накрая-Сиске,и от мен едно наздраве,че май само ние останахме пиянички(И Гичо Wink)

# 196
Маги, е гледала един час (буквално) Съни, направо беше хипнотизирана.(Никола да не чете , че ако е ревнив newsm78)
Пиле, радвам се ,че ти поминава, приятно изкарване при бабче Hug и наздраве beer cook
Ох, Змейко, нещо свободни места при теб Mr. Green
Дано, Йони ги надрасне тези алергии Praynig
Днес, ходих да разгледам яслата и не съм много впечатлена от битовите условия, но  леличката ми се видя супер (дано да не бъркам), племенникът ми е там и даже не иска да си тръгва.

http://de.youtube.com/watch?v=oPOV5Lh5rAo

поздрав  bouquet

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 22:27 от gi4o_pi4o

# 197
Пиле,пиши ме и мен при пияниците.....аз вече не смея да се обадя,че ще ми излезе лошо име......ама не прескачам вечер-като приспя децата първата ми работа е да мина през барчето...Дано крака ти мине бързо...и да те поглезят хубаво......и да си починеш качествено/виж това ти го пожелавам и по-задълго да ти се случва....с липсата на дразнителя/
Шуши,трети ден забравям да ти кажа,че съм много благодарна за виртуалната разходка........а и вие сте много сладки.....другия път ти пожелавам за по-дълго да идете...
Аз,нали ви ползвам за всякакви питанки-та да питам пак:има ли тук абонати на Кейбъл тел/на кабелната им ТВ/и дали са доволни,че днес се разправях със стария ни оператор/един месец вече ни мотаят,че ще ни включат..а накрая се оказа,че нямат кабел прокаран/..и ще трябва да се ориентираме към друг......та се оказа,че мога да избирам м/у тях и  Евроком/но от тях нямам добри впечатления/
Гвен,радвам се ,че се разписа и ни показа красивите ти момчета...дано всичко при вас да е ОК-решихте ли проблемите?
Герги,а хомеопатията дето я ползвате класическа ли е......или Боаронска?Духи Пухи имаха един такива проблеми лани..и ги решиха с класическа ,май?/ама трябва нея да питаш/
Смайли,а при вас хомеопатия има ли...че на зълва ми няколко пъти съм и препоръчвала,ама нещо не намира ни хомеопат,ни лекарства/но тя е в друг щат/....знам,че доста помага/ако не реши нацяло проблема с алергията-поне облекчава/
Руми,за утре -може малко да закъснея,ама тоя път ще се обадя,ако има нещо....и дано да се съберем повече хора,че аз напоследък все изпускам мероприятията.....и съм се затъжила....
Хайде,отивам да допивам и да спя,че имало тренировки на Формулата сабахлен......ще трябва да се гледат.........

# 198
Люба,ние сме на Кейбълтел. Доволна съм. Досега сме нямали проблеми с кабелната,та не знам какво точно да кажа.

# 199
Благодаря ви момичета за подкрепата Hug Цунки на всички малчугани, навън е прекрасно и няма да ни се размине парка и днес Party Весел ден и на вас!

# 200
Дано времето да е хубаво и всички да се разходят през уикенда.
Много ми харесаха снимките и уменията на дребосъците.
Пиле, пожелавам ти да те поглезят много хубаво и да се върнеш отпочинала.
Ние с Криси сме болни и си седим в къщи. Днес направо пощурях от него. Само се катери и се опитва да достигне капките за нос, за да си ги слага самичък.
Люба, ако Ивчо е наследил твоя  метаболизъм, няма проблеми. Нека си хапва момчето.

Има ли новини за резервацията, която Люси направи? Ако трябва да се превеждат пари, ви моля да ми пишете на лични.

Какви снимки трябва да се изпращат на Олчето?

# 201
  • Велико Търново

Добро утро,момичета Hug
Днес е празника на Търново и ви черпя виртуално,ако пък някой дойде ще почерпя и реално/Люсккеееееее Heart Eyes/

Сега ще гладя и отивам да друсам телеса във фитнеса и след това на разходка,че тук времето е слънчево от  сега Grinning

Смайли,пожелавам бързо Йони да израсте тази алергия Praynig

Гери,хубавото ти е семейството HugКато ти харесват нашите срещи айде на Емен Heart Eyes

Змейковица,с теб имаме сходен вкус за дрехите на наследниците ни Mr. GreenКалина както винаги е очарователна,а аз още чакам снимка на пратките редутски Crazy,

Това е от мен!Хубав ден!Пловдивчанки хубава среща на вас!

# 202
Ауууууууууу какъв кофти облачен ден-смачква ти цялото настроение smile3515

Сиске сестра ми снощи пристигнаха във вашия град за светлинното шоу,но с триста зора си намериха хотел.И нашето фемили се бяхме наканили,но се оказа че няма кой да гледа мъника. newsm30.Кога ще е тази среща в Емен и къде се намира това-понапънах си гънките но нищо не изскочи Joy
  Люба ползваме Боаронски хомеопат и до сега винаги е действало безотказно.Аз това с класическите хомеопати нещо не мога да го разбера и не ми вдъхва доверие.Как един човек който не е лекар ще определи степента на заболяването и до колко е сериозно-просто ми изглежда абсурдно.Веднага се сещам как ще чуят едни хрипове например и да определят на какво ниво е слязла инфекцията  Bangheadи още куп ей такива примери ми идват на ум но да не занимавам аудиторията с мойте съждения по тема която може би не интересува хората в този форум.Е това е от мен,а ако звуча мрачно това е от времето smile3533

# 203
  • Велико Търново
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271803.0Гери,ето това е темата за третата ни среща Peace
Фитнеса се размина днес с мен Crazy

# 204
  • София
Siska, честит ти празник! Подобаващо да го отбележиш!

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!  smile3525
дано  времето се сети да се запролети, че да не ни пропадне срещата!

Гери, ето тук обсъждаме срещата в Емен: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271803.0

# 205
Сисе, честит ви празник на града!
[/color]

# 206
  • София
Ние все пак тръгваме Градската, дано не завали!

# 207
  • Пловдив
Ние няма да дойдем  Blush
Предадохме детето на свекитата да го водят него на СПА  Mr. Green
Ние оставаме вкъщи да мързелуваме... Ходеше ми се на СПА, ама с друга компания  Rolling Eyes Embarassed

# 208
Здравейте Simple Smile
Честит празник на Сиска-и да го отбележиш с подобаващо количество биричка Mr. Green
Ние сме добре и нищо особено не ни се случва,та за това си чета и си трайкам Simple SmileРадвам се на всеки слънчев ден и времето прекарано в разходки(че е по-лесно,чисто и свободно Simple Smile)
Добре дошла на Гери-все така активно да се включва писмено и снимково Simple SmileДобре завърнала се на Гвендолин -радвам се ,че сте вече добре.Да ти кажа и Алекс се плашеше нощем от едни сенки по тавана(те идваха от камерата на компа и затова я махнах),но определено не в такава силна степен като Съни-будешеше,ревеше и после пак заспива SadДано скоро забрави страховете си! Heart Eyes
Шуши, много са ви хубави снимчиците и личи,че весело сте си изкарали.
Ето ви малко снимчици на моето пораснало момче
http://images24.snimka.bg/005404485.jpg
http://images24.snimka.bg/005404487.jpg
http://images24.snimka.bg/005404584.jpg
http://images24.snimka.bg/005404633.jpg
http://images24.snimka.bg/005404582.jpg
Весел ден и уикенд от нас Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 13:16 от velisa75

# 209
  • Плевен
Има ли новини за резервацията, която Люси направи? Ако трябва да се превеждат пари, ви моля да ми пишете на лични.

Онзи ден получих потвърждение за резервацията. Очаквам мейл с разяснения от кога да започваме да превеждаме парички. На тях май не им е много удобно да им пращаме парите отделно, но ще ви напиша какво да се пише на вносните бележки за да се знае за коя група става въпрос.

smile3539 Ние се разходихме порядъчно, купихме и брахме цветя, че с едно цвете не минаваме...ако има как всичките да ги съберем ...

Nature Partly Sunny Дано времето в Пловдив се е усмихнало и да сте си направили хубава среща, чакаме снимки!

Kissing Heart Вели, много ти е готин младежа  Hug

travel Сисе, душо моя и на мен ми се искаше да дойдем, но като ми е работно мъжлето какво да правим няма начин. Весел празник, но доколкото чух по новините бил отменен заради някакъв инцидент  Sad

Хубав ден изпълнен с приятни емоции!  smile3531

Общи условия

Активация на акаунт