Много ви благодаря за съчувствието,горе-долу се ядва вече с тоя крак,но с нетърпение чакам утре да си заминем на село да си ме глези баба.

И на Гоги му остават 4 зъба-кътниците,но няма засега изгледи да са тръгнали
Окончателно махнахме памперса,само някои нощи има напишкано,но и това с времето.Иначе не е от много научените
Ама аз не се впрягам,сега си играем пък после все ще се научи(без математика,ако се е метнал на мен)
Люба,и Моят хубосник е така-отиваме на РД в парти клуб,всички деца в др стая играят,а той важен,важен обикаля чиниите и вика"не,Гоги тука,ам-ам";през цялото време яде,чак ми стана неудобно
Да не забравяЧЕСТИТА ПРОЛЕТи астрономическа и календарна

Добре дошла на новата мама

Шуши,много хубави снимки;и на мен ми се дощя да попътувам,толкова е красиво
Неде,Руми големи сладури имате,много хубави снимки
Люсил,за ваште фотоси
дано сте вече добреГвен,колко е порстнал твоят палавник
Смайли,аз съм така алергична и е мн гадно-все съм си със сиропче и ампула адреналин;дано малката го израсте и да се оправи

Извинете,че толкова дълго,но нали няма да ни има 1/2 месец-пожелайте ни да си починем(от домашни вредители-разбирай свеки
И накрая-Сиске,и от мен едно наздраве,че май само ние останахме пиянички(И Гичо
)
)
и наздраве

Весел ден и на вас!

/
,
.Кога ще е тази среща в Емен и къде се намира това-понапънах си гънките но нищо не изскочи 
и още куп ей такива примери ми идват на ум но да не занимавам аудиторията с мойте съждения по тема която може би не интересува хората в този форум.Е това е от мен,а ако звуча мрачно това е от времето

Дано скоро забрави страховете си!
Ние се разходихме порядъчно, купихме и брахме цветя, че с едно цвете не минаваме...ако има как всичките да ги съберем ...
Дано времето в Пловдив се е усмихнало и да сте си направили хубава среща, чакаме снимки!
Вели, много ти е готин младежа
Сисе, душо моя и на мен ми се искаше да дойдем, но като ми е работно мъжлето какво да правим няма начин. Весел празник, но доколкото чух по новините бил отменен заради някакъв инцидент