Всеки да взима по едно за да се събуди
. Като капак вечерта й се появи цистит - напишка се и урината миришеше на амоняк, та се не траеше и после се пък каза че пак й се пишка и пишка съвсем малко едно гъсто и мътно нещо и се оплака, че я боли като пиша
Хич не ми се даваше АБ. Остискахме една година без подобни отрови и вчера ми се щеше да го спестя, обаче и с тоя цистит вече се реших. Хубавото е че антибиотика покрива е тази болежка, освен възпалението на ГДП. Лошото е че педката се съмнява за бактерия в бъбреците и тогава ще трябва друг Аб. Днес ще се опитаме да пуснем една урина, за да видим дали няма де се открие въпросната бактерия в бъбреците и се моля да няма нищо. Туй то.

Но това не ми пречи да купонясвам. 

. Ракийте ми дойдоха в повече
Айде ще ти стисна едни плаци, щото как така да не се пие алкохол. Един е съдоразширяващ, друг съдоосвиващ, трети антиоксидант, четвърти полезен за бъбреците - абе за всяка болежка има и алкохол.
Е виждам, че вече е ясно защо, пък под секрет ще споделя, че и аз уж същия режим спазвам, но май е предимно "уж".
От сърце ти желая повече никога да не изпиташ подобни притеснения, нито за себе си, нито за близките ти
Оттук нататък си почивай повече и сведи стреса до минимум
Знам, че е почти невъзможно, но поне на 70%

Не знам какво да те посъветвам за АБ...От една страна, не може без тях, но от друга ще се съглася с Правдето - изпитах го на свой гръб с бъбреците си. Два пъти се опитваха да ме убедят да вземам АБ, аз магарешката отказах и се оправих без тяхна помощ. Каквото и да решиш, стискам палци на детенце бързо да оздравее 
Оставен без надзор Боби е способен такива да ги натвори, че свят да ти се завие
Прясна случка от днес: Седнах да пиша и-мейл и го оставих в хола да гледа филмче. Буквално за 5 мин. Връщам се и какво да видя: извадил саксиите на майка ми от чинийките им, две от тях сложил на масата, останалите четири подредил в редичка на паркета, за щастие не на килима (саксийките са леки). Гледа ме сияещ и казва: ''Мамо, виж колко е красиво!''
Връщам ги по местата им и обяснявам, че така не бива, че не е питал баба си (в момента сме на гости у нашите), че е направил много мръсотия...,а той все едно, че нищо не е чул: ''Аз ще се погрижа за моите петунии'' 

)

как е Калина?
Ходиш ли на работа? Вики добре ли е?

Ще си дръпна и ''Изкушението'', Кийра е супер, много я харесвам 
Мога малко да поспоря за моя човек, добре си изпя парчето и вярно при това 

Пиши как е Борко и какво става с вас напоследък 
Дано повече да не се сблъскваш с подобни кошмари 

Много се радвам, че всичко е наред 
Утре като ги заведа на контролен преглед ще питам и как стоят нещата с хомеопата който се нахожда на същото място.
Не съм карала Боби на сила да яде, обаче вътрешно се побърквах от притеснения и напрежение да не си изспускам нервите пред него.

?