Иде пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки се нуждаят от опора

• 17 774
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Христос Воскресе момичета !!!!!!
Да сте живи и здрави вие и семействата ви!!!!!!!
п.с  за тези от вас които незнаят съм католичка и при нас Великден настъпи, това го казвам да не помислите че съм си изгубила разума  Laughing Laughing

Христос воскресе, Зечи! А на 26-ти и ти да се почувстваш възкръстнала след хубавите новини, които ще чуеш! Praynig

# 151
Христос воскресе, Зечка! Здраве и щастлив живот желая на всички!   bouquet Praynig
Чакам колет с козунаци  Mr. Green

# 152
Честит празник, Зеч!!! Дано да ти донесе добри новини и много радост   bouquet

Кърмачките, продължете още няколко месеца и ще ви правя дойки на №2  Mr. Green

# 153
п.с  за тези от вас които незнаят съм католичка и при нас Великден настъпи, това го казвам да не помислите че съм си изгубила разума  Laughing Laughing

Христос воскресе, Зечи! А на 26-ти и ти да се почувстваш възкръстнала след хубавите новини, които ще чуеш! Praynig

Ох,Елси го е написала много хубаво  bouquetПрисъединявам се Heart Eyes

Христос воскресе,Ани!

# 154
Как се справяте другите дето пращате дечицата в провинция

На мен ми предстои след две седмици.В такива моменти/периоди се старая да мисля позитивно,оставям детето  си в добри ръце,нищо лошо няма да се случи.Разбира се,че ми липсва много,но времето бързо отлита.

# 155
Ани честит празник и от мен, и се присъединявам също към пожеланието на Елси, ще чакаме добри новини

Как се справяте другите дето пращате дечицата в провинция

На мен ми предстои след две седмици.В такива моменти/периоди се старая да мисля позитивно,оставям детето  си в добри ръце,нищо лошо няма да се случи.Разбира се,че ми липсва много,но времето бързо отлита.

Зори аз също се успокоявам , че я оставям в добри ръце и не мисля лоши неща, но времето ми тече супееер бавно, не знам обикалям улиците и си мисля , че съм ходила сумати време , а то минал само половин час примерно. В къщи тази тишина ме подлудява, абеее може и да е така защото ми е за първи път откакто се е родила да се разделяме за толкова дълго. Нямам търпение вече да е другия петък и да отида да си я нагушкам и нацелувам
лек ден пожелавам на всички

# 156
Майче,ние почнахме да го оставяме първо за по уикенд,за да свикваме и той,и ние.Така първата ни раздяла за седмица премина много добре и за двете страни.Обаче за повече от десетина дни не бих могла да го пратя някъде на този етап, много ще страдам.В този смисъл адски се възхищавам на куража и силната воля на майки,на които се налага да пращат за цяло лято,примерно дечицата си при баби и дядовци. Щастлива съм,че моите родители са наблизо,да са ми живи и здрави.

# 157
  • София

202uu newsm10

И аз се присъединявам!  fingerscrossed  love001

# 158
  • СОФИЯ

202uu newsm10

И аз се присъединявам!  fingerscrossed  love001

То просто няма как по друг начин да ги кажа и аз! Стискаме ти палци Зечи!!!

Ние сме си с дежурните "ясленски" сополи и мисля да я оставя понеделник, вторник да поотминат, че да не стане по-лошо. Няма нищо ново около нас и затова и не пиша много-много. Като се замисля само пустите му болести от 1-2месеца. И минахме цялото семейство през това.

# 159
Понеже се шегувахме, че моето момче мисли, дори когато спи, постнах едни негови снимки по този повод. Искам и на вас да ги покажа   Grinning

http://images24.snimka.bg/005438287.jpg
http://images24.snimka.bg/005438288.jpg

# 160
  • СОФИЯ
Зори, Боби голям сладур е станал и много е пораснал. Пу-пу.  Много сладко спинка. Няма нищо по-хубаво от спящо бебенце.  Hug

# 161

Присъединявам се изцяло към написаното от Елс. Много здраве и хубави новини за теб Зечи и за цялото ти семейство!

# 162
  • Варна, морето и сините вълни!
Воистина Воскресе Зеч! Много здраве и късмет на теб и висчки които обичаш!

Аз се загубил малко - работа деца учене.... Много дини под една мишка но за сега успявам да ги влача със яка верига важното е да не си сецна гърба  Mr. Green Mr. Green

Хот готино студио по Йога тук нема за съжаление. Има добра зала със смотан инструктор, който за мен е психясал щото проповядва да не правим секс щото ни заминавала ценната енергия...ми ще си пазя енергията кат му изсънхе.... на голям Борко(Извинете за простотията)

На Пачката ще кажа честита бременност! Ще чакаме всякакви новости и добри вести!

За кърмачките ще кажа че преди около 2 месеца Катето се отби доброволно и предпочете АМ пред цици защото цици имало малко мялко, а тя искала много #Crazy #Crazy

Зори, май Борковците никога не почиват newsm78 newsm78Да ти е жив и здрав, голям сладур!

Хайде Габи,Мишелинчето  и Яна моите селски да се отчетат с по една добра новина!

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 21:17 от Mimito

# 163
  • София
Понеже се шегувахме, че моето момче мисли, дори когато спи, постнах едни негови снимки по този повод. Искам и на вас да ги покажа   Grinning

Много сладък!  Heart Eyes Пфу, пфу, пфу, да не му е уроки!
  bouquet

# 164
Хахаха, Зори, страхотен е спящият мислител  Hug

Общи условия

Активация на акаунт