Отговори
# 225
 E, днес си направихме разходката! Бяхме луднали в къщи!
Пеци, и ние така!
 Приятен следобед на всички!

# 226
  • София
Здравейте момичета! Редактор съм в Дир.бг и току що по обмена дойде тази новина.

23-годишна родилка от Сливен се нуждае спешно от кръв А + , алармираха в Дарик близки на жената. Елеонора Колишева Денчева е претърпяла тежка операция и се нуждае спешно от кръвопреливането. Близките на Елеонора се обръщат с молба към всички, които могат да дарят кръв да го направят в Кръвния център на бившата трета поликлиника в Сливен.

Позволявам си да ви пиша, ако можете да помогнете на майката!

# 227
....аз съм "А - ", мога ли да дам?

За срещата - резервирах маса за 18.30ч. в Савулен Peace на мое име - Диана Коджабашева Wink
Ако някой не знае къде е може да се срещнем предварително и да отидем заедно Laughing

# 228
Не знам Дидка,аз съм А+ и ще отида след малко,надявам се да стане,защото ми е ниско кръвното.

# 229
Не знам Дидка,аз съм А+ и ще отида след малко,надявам се да стане,защото ми е ниско кръвното.

Сега ще попитам и ако може, да ходим заедно Peace
Моето кръвно също е ниско  ooooh!

# 230
Мъжа ми е А+, сега му пуснах един sms ако може да се откъсне от работа и да отиде да дари кръв.
Дано се оправи момичето!  Praynig

Диде, смятай ме и мен за утре, преди малко се уговорих със свекърва ми да дойде да гледа малката.  Simple Smile

# 231
 Praynig Дано се оправи момичето. Аз съм 0+ и всяка година си дарявам, обаче сега ми казаха, че ми е рано Sad

Sad Отново не мога да се включа в срещичката Sad

# 232
Дидка,чак сега видях,че си писала да ходим двете,аз тръгнах веднага.Ще дам кръв утре ,казаха да дойда между 8-11 ч.
Говорих с майката на момичето,в много тежко състояние е,моля се с цялото си сърце да се оправи!

# 233
Много съжалявам за момичето.Аз съм В+ и много късно видях.Искрено се надявам да се оправи Praynig .Извинявам се че доста време не съм писала ама бях много болна (искаха да ме взимат даже в болницата) ама сега съм по добре и ще се включвам по често.
         silvina83 нищо не съм разбрала защото съм болна.Ако искаш пиши ми какво става на лични да не натоварваме излишно темата.Лека вечер на всички! Hug

# 234

Добър да е денят Ви Hug

Кате, ако искаш щв взема Вики довечера на срещата Wink

Ренка, ти св появи, А Laughing

ТЕс-ке, къде си Heart Eyes

Моля се момичето да се оправи Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 08:28 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 235
Добро утро!

Ето ви кафенцето:

Аз се поизгубих, но това не значи, че не съм чела. С малкия бяхме малко настинали, но се оправихме.

Силви, честито ви жилище. Пожелавам ви там да изживеете най-щастливите си семейни мигове!

Дано момичето, за което събират кръв да се оправи!  Praynig

Желая ви приятен ден, а работещите да не се преуморяват - майсторски ден е!  Wink

П.П. Ей, Дидката пак ме изпреварила...

# 236
  • Под Сините камъни
Охо днес си имаме две кафенца.Добре ще ми дойдат че малкият е скокнал още в 6.00. И аз да пожелая един слънчев и приятен ден.

# 237
Ако си водите дечурлигата и аз ще взема Мила,баща и ще ми е мнооого благодарен Laughing

# 238
Ако си водите дечурлигата и аз ще взема Мила,баща и ще ми е мнооого благодарен Laughing

Аз моя ще го водя за да има на КатетО юначето да има с кого да си играе  Wink ама вземи я и ти, че да има кой да ги строява Mr. Green

# 239
Добро утро  smile3525
Днес май няма да има разходки... Flutter

Вчера, мъжа ми е ходил да дари кръв и са му казали, че Елеонора е много зле.  Cry Sad Стискам палци да успеем да помогнем на момичето и да се оправи колкото се може по-бързо за да е до детенцето си.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт