Отговори
# 240
 Добро утро и от мен!
Ей какви новини само! Косата м настръхва. Дано да с еоправи милата. Аз също съм Б+ и не мога да дам кръв, но с ерадвам,че има толкова много отзовали се.

# 241
  • Под Сините камъни
И аз се обадих на моя мъж да дари кръв и той е А+,но било още рано че скоро май дава ей така за профилактика както казва той.И аз съм А+,но знам че с ниско или високо кръвно не може да станеш кръводарител,а аз съм с ниско.Стисам палци  fingerscrossedна момичето да се оправи бързо и да се радва на детенцето си. newsm17

# 242
Здравейте майчета от Сливен. Аз съм от Варна ама станах Сливенска снаха  Joy на един готин мъж. Краднах го, ама няма да се сърдите Laughing
Ще идваме с бебо на гости на баба и дядо за 10 дни и искам да попитам за всеки случай :
Кой педиатър бихте ми препоръчали, ако не дай се боже нещо се наложи.
Надявам се с някой от Вас да се запознаем на по някоя разходка.
Тук във Варна всеки ден сме с майчетата в Морската градина. Голяма тумба сме #Crazy
Надявам се на помощ от Вас.
Весел ден на всики!
bouquet

# 243
  • Под Сините камъни
Здравей desiniko аз бих ти препоръчала д-р Шишкова.Кабинета и е в бившата детска поликлиника.Дано не ти се налага да ползваш нейните услуги.Лек ден ти желая.

# 244
Кате, ако искаш щв взема Вики довечера на срещата Wink

Ммм, чудесно. А и Мила ще дойде, дано не се сбият за нея момчетата Wink

# 245
Кате, ако искаш щв взема Вики довечера на срещата Wink

Ммм, чудесно. А и Мила ще дойде, дано не се сбият за нея момчетата Wink

...уха...сестра ми ако дойде и тя ще е с двамата, че даже и с трима Mr. Green
А някой знае ли какво му има на момичето - защо е в такова състояние Cry

# 246
Приветче...Как сте...???

# 247
 kaffeetrmker_2 - така сме в това чудно време! и Си мечтаем за слънце и пролет  Peace

# 248
kaffeetrmker_2 - така сме в това чудно време! и Си мечтаем за слънце и пролет  Peace

Ти защо няма да дойдеш  Tired

# 249
Защото сме сами с бебка тази вечер, а на нея май ще и избиват зъби и е киселка  Cry По-добре да не развалям вечерта с плачещо бебе.

# 250
Защото сме сами с бебка тази вечер, а на нея май ще и избиват зъби и е киселка  Cry По-добре да не развалям вечерта с плачещо бебе.

....на нас няма да ни пречи, че плаче...повярвай ми, но ти няма да се чувствап добре...НищО, следващия път Hug
Аз от сега знам кои ще сме  Laughing май вече тумбата е една и съща - аз, Лони, Женшенка, Дидунчето, Доби, РЕнката, Люси и  newsm78 май това сме най-редовните....а Катето забравих, Нели, която предния път даже с болен крак дойде  Hug

Нас днес ни поваля дЪжда и се поОсвежиХ Sunglasses
Сега чакам Шошко да заспи, че да се качвам горе, ама вече половин час...и няма резултат ooooh!

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 14:11 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 251
Нас днес ни поваля дЪжда и се поОсвежиХ Sunglasses
Сега чакам Шошко да заспи, че да се качвам горе, ама вече половин час...и няма резултат ooooh![/tt][/size]

Аз мисля като се събуди малката да последвам светлият ти пример  Smile
Успех с приспиването  thumbsup

# 252
  • Под Сините камъни
Диде и аз и аз.

# 253
Еп еп....Тези дето не са на срещата ще скучаят тук.....

# 254
Ами какво да се прави  Tired Трябва да се поддържа огъня  Wink

Общи условия

Активация на акаунт