ПЛЕВЕН - 45

• 14 191
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Дикси, браво! Друго си е при познат/роднина! Дано Митачко я харесва  Peace

# 121
  • София
Дикси,това е чудесно,мисля,по-точно сигурна съм,че това е правилното решение за момента при вас. Peace

# 122
Той по принцип всички харесва  Crazy

За така бързото взимане на решението и изпълнението му, освен всичко останало , допринесоха и вашите мнения   bouquet Hug

# 123
Да ви кажа аз какви ги свърших тази вечер.
Останах сама с двете деца. Много добре се справих. Децата измити, нахранени и спокойни. В един момент Димана реши, че и се пие сок. Отварям хладилника и виждам една малка бирена бутилка с червен някъкав сок. Не го и опитвам,защото ние си правим един от вишни. Наливам в бутилка и и го давам. По едно време гледам, сока така си и стои. А обикновено шишето е изпразнено за секунди. Питам я Димана, тя казва, че не и харесва. Пий, пий, викам аз, не се глези! Няма друг сок! Почва да пие тя, ама само една гътка и пак се мръщи. Взимам, помирисвам, малко на вкиснато ми замириса. Реших, че съм и дала развален сок. И го опитах. И се оказа, че в бутилката е имало червено вино. Без малко да си опиянча детето. Ама де да знам накъде ще и избие пиянството. Сега се върти в леглото и не иска да спи.

# 124
Оххх, Грета, попика ме от смях  Joy  Joy  Joy
Малко й е било, затова не иска да заспи детето, да знаеш.  Mr. Green

# 125

hahaha Малко й е било, затова не иска да заспи детето, да знаеш.  Mr. Green
  Joy

# 126
  • Плевен
Гретхен разсмя ме преди лягане rotfImbo

# 127
Честит рожден ден, Пламенка!  Да си жива и здрава, щастлива, усмихната, щура и  обичана ! Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма, защото вече си и с една година по-красива,по-умна и по-привлекателна!Продължавай с тази
скорост! Весел празник!

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 09:15 от Atrakcia

# 128
  • Плевен
Честит рожден ден, Plamsi!
Много здраве и щастливи незабравими мигове пожелавам на теб и семейството ти.

bdbaloni

# 129
Оставих си днес Бужи,че е със страшна хрема и ще го водя на лекар. Но, бяхме забравили шишето с вода в яслата, Анатоли отиде да го вземе сутринта и ми го донесе в ужасяващ вид-явно някой друг е пил от него и то сок или нещо цветно, ужасно мръсно.... Е, като знаят,че е на Божидар, що така е станало?Ще попитам в понеделник   Crossing Arms

# 130
  • Плевен
Миленче, хич не ме учудва. И с чужди дрехи ще го вземеш някой ден. Аз нося в градината малка бутилка минерална вода и много често водата е свършила без Виктор да е пил от нея. Сега се случва по-рядко, децата си научиха гардеробчетата.
Вашето шише надписано ли е?

# 131
Честит Рожден Ден, Пламси! Да си много, много щастилива! bouquet

# 132

Пламси, да си жива , здрава и все така лъчезарна

# 133
Грета , при вас снощи е било весело.Пияна жена ( дете ) весела къща Laughing

Веднъж Коко така надигна една бутилка от малка минерална вода.Отпива голяма глътка и изведнъж замръзва на място, чак след 2-3 мин се сеща да плюе.В шишето имало ракия.От тогава винаги пита "Това вода ли е и става ли за пиене"

А аз да ви се оплача и да питам на вас дали ви се е случвало  ? Лора всеки ден е на ясла и винаги се връща с мръсни бикини.Ходи до тоалетната и не и трият дупето.Връща се у нас и почва да подскача и да вика "Мамо чеши".Мия, мажа с кремче и преобувам.

# 134
Обява: Търся аватар за новия си ник.
Иначе съм си Грета.

Общи условия

Активация на акаунт