ПЛЕВЕН - 45

• 14 190
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,всички.Може ли да ви задам едно въпросче?Дали знаете за международен паспорт на дете,как трябва да изглежда на снимката?С пусната косичка или може да е някак вързана на опашки?

# 136
  • Плевен
Според мен вържи косата на детенце (една опашка).

# 137
  • Плевен
Пламси честит рожден ден

# 138
  • София
Пламси,честит празник!
Бъди все така усмихната и лъчезарна!  bouquet

# 139
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЛАМСИ! smile3525
МНОГО ЩАСТИЕ И ОБИЧ ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА!
БЪДИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И УСМИХНАТА, СЛЪНЧЕВА И ДАРЯВАЩА ОБИЧ!

# 140
Обява: Търся аватар за новия си ник.
Иначе съм си Грета.
Това го усещам като моя мисия. Вече имам идея  Mr. Green

# 141
Аз минавам набързо, за да благодаря на всички вас за съпричастността  Ви и за подкрепата Hug!
Иначе свекъра ми го оперираха едва в сряда, засега е ОК, може би няма да се окаже и най-лошото, но няма да избързвам с радостта си.

Много болни дечица, това преходно време и безкрайните вируси  са ужасни, искрено съчувствам и на тях, и на майките им Sad. Дано бързо се възстановяват и оздравеят! Емичка също е с температура и си е вкъщи Sad!

Atrakcia, Бужи е голям сладур и велик танцьор Party!!! И се чувства добре в яслата, сред децата, поне това личи от снимките!

Грета, ти ме разсмя с този "сок", а Димана явно ще бъде трезвеничка Wink!

Приятен ден, момичета!

# 142
Според мен вържи косата на детенце (една опашка).

Благодаря,че ми обърна внимание.   bouquet

# 143
Люси, как е Тери?
Аз заведох Бужи на лекар, няма му нищо и слава Богу, само хрема. Действам по същата процедура-Стеримар И Виброцил Simple Smile Но с право не го пратих днес,че като кихне,всеки път изхвърча по един гъст с.... Да не им киха на децата там Simple Smile Да го заплюя (пу-пу) , така омита обеда си, откато е на ясла, че чак се изненадвам - кеееффф  Party

Рибок, аз , доколкото имам спомен пишеше ,че лицето трябва да е открито и да се виждат ушите. Това най-добре да ти кажат в Паспортно, да не е да се снимате на халос.

# 144
Честит Рожден Ден, Пламси! Бъди здрава, щастлива и мноого обичана!

# 145
Честит рожден ден на Пламси и от мен. )))) Много щастие и успехи. ))))

Навън духа гадно, ама ние се разхождахме час и нещо. Сега ще хапнем и мисля пак да излезем, че хич не ме свърта в къщи.
За паспортните снимки, ушите трябва да се виждат и на децата включително. Имай предвид, че като тръгнете да му вадите паспорт трябва да са задължително двамата родители, разпитват ви защо ще вадите паспорт, къде ще ходите и т.н. все едно сте престъпници. ))))

# 146
  • Плевен
Валенцето е наясно с тази процедура. Миналото лято си спомням, че извади паспорти на двете деца.

# 147
  • София
Валенцето е наясно с тази процедура. Миналото лято си спомням, че извади паспорти на двете деца.
GrinningТъкмо щях да пиша.Да ти кажа,рибок,въобще не съм се замисляла за това дали на децата трябва да им се виждат ушите Wink.Сега погледнах-Бубка е вързана,а Мими е с пусната коса,въобще не и се виждат ушите.Проблем не сме имали.Иначе е вярно,че навсякъде трябва да ходите и двамата родители с детето..повече подробности ако искаш-кажи.

Ние утре ще се метнем до Враца-племенничката е рожденничка.Вместо микрофона,за който писах,сега минахме на друг подарък-козметика. LaughingВ Кауфланд нали има нещо като аптека-има детска козматика на Дисни.Взех и една хубава розова чантичка,в която има парфюм,балсам и шампоан-всички миришат на черешки.Само като я знам племенничката каква е фръцла Flutter,ще и хареса.

# 148
  • Разпиляна във въображението
Честит рожден ден на Пламси! Много здраве и щастие!  bouquet

# 149
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПЛАМСИ! ОТ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ   bouquet

Грета,много се смях с вашите пиянски изпълнения  Laughing  Ама ника защо го сменяш на Грозница,трябва да е Убавица Гица  4470

ПП Еййй,най-после се научих да ги вмъквам тези изображения

Общи условия

Активация на акаунт