ПЛЕВЕН - 45

• 14 173
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Дикси,идеята на Емо никак не е за подценяване Laughing
Аз сложих децата да спят и ще ударя едно двойно Whistling,имам нужда.Засега Буболинката не показва никакви признаци на болест,игра,хапна порядъчно,нито веднъж не се закашля,Т и е 36,6..много се надявам така да я изкараме тая пневмония.Момичета,какво ще ме посъветвате,дали ако и утре е така добре мога да я изведа на разходка? newsm78Лекарката каза ако детето се чувства добре да не я спирам от излизане навън,напротив-би и подействало чудесно.

# 181
Да ви се похваля и аз с моето коремче.ТУк е снимано сутрин на гладно (далеч не изглежда гладно  Mr. Green )
http://img265.imageshack.us/img265/5509/imgp6804zl9.jpg

# 182
Браво, black_cherry Simple Smile Расте бебо Simple Smile Аз така излязох от родилното Simple Smile Баща ми се уплашил,че няма да се прибере,а мъжа ми - да не са забравили трето бебе Simple Smile
Дикси,очаквам резултати Simple Smile
Валенце,аз също знам,че децата трябва да се извеждат дори и болни,ако са в кондиция,разбира се и времето позволява,но аз каквото съм шубе ги държа под карцер,даже и едни сополи да имат Simple Smile

# 183
Валенце,а стига,де.Каква е тази пневмония  Shocked Я занеси снимката на Дикси да я види,бас ловя,че няма пневмония  Peace Добре си решила да я заведеш при Българанов, дано няма нищо притеснително  Hug
Атракция,бързо оздравяване на Бужи  Hug  и на всички останали болни деца  Hug
 Пламси,така се става шофьор  Peace Ама полицаят самопокани ли се в ресторанта или случайно ще е там?

# 184
  • София
Аз мислех да я водя,но него го нямаше днес,а чак утре вечер..и вече се чудя дали да я водя.Дори и да няма пневмония според него и да ми каже да спра АБ,аз не бих го спряла Embarassed,страх ме е да не се обърка нещо.Все пак така или иначе до утре вечер тя вече ще има два приема..почнали сме го.
Дикси,ми ако утре излизате..може ли да се ведим да ти покажа снимката Embarassed,досаждам май вече,ама ти нали си точно по тая част.

# 185
е расте ми ...как  Heart Eyes . Ти си била по-слабичка,а аз тепърва почвам дебелия период. Sad но нищо.Доки вика че +15 не ми мърдат. Вече съм 57 и ще видим докъде ще раста.Абе бебока да е жив и здрав  Rolling Eyes

# 186
Я занеси снимката на Дикси да я види,бас ловя,че няма пневмония  Peace
И аз това я посъветвах-щом си имаме специалист, да го изцедим до дупка  Mr. Green То да не се налага да прибягваме до услугите ви  Praynig

Бужака си поддържа лека Т, иначе са му чисти гърдите и не е чак толкова зачервено гърлото. Но сополките му са жълто-зелени, значи има бактерия  Rolling Eyes Дано не се налага АБ  Peace

black_cherry, добре изглежда тумбака  Hug

# 187
  • София
Атракция,това за сополите-и аз уж знам,че като са жълтозелени значи нещо не е наред.обаче,при моите деца,като им станат зелени сополите,значи им минава.Всеки път е така.Не знам,не мога да си го обясня?! newsm78

# 188
И аз харесвам идеята на Емо за яслените групи  Peace Ей затуй Бужака ми е на това дередже  Crossing Arms

# 189
 Djina ама и ти с двечки,сигурно е още по-интересно и в същото време още по-притеснително. Браво ей !! Немога да си представя какво е да отгледаш две бебчета наведнъж. Wink

# 190
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЛАМСИ!
Много здраве и безброй щастливи мигове!

Не съм влизала два дена във форума и гледам, че пак има болни дечица. Бързо оздравяване на всички  Hug

# 191
Аз знам, че сополите са жълто- зелени вече в края на боледуването.При нас така започват хремите: първо на вода , след това се сгъстяват .
black_cherry ,сега се радваш на коремчето си, но почакай като започне да се мърда,да видиш какво удоволствие е.Май малко ми липсва това усещане newsm78 Embarassed

# 192
  • Плевен
Леле пак много болни деца.Като се сетя че като тръгнем на ясла и нас това ни чака,ми настръхва косата.Дано бързо оздрявяват всички. Hug

# 193
Вие се чудите за яслите, а мен и от градината ме е страх  Crazy Ако зависи само от мен, Кари направо на предучилищна ще я пусна, съвсем съм зле настроена към градините  Confused

# 194
това като гледам е най гадното,че боледуват често.въпреки че  е така съм сигурна,че е по добре да ходят на ясла и градинка

Общи условия

Активация на акаунт