ПЛЕВЕН - 45

• 14 157
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ох,отдъхнах си.Двама лекари рентгенолози/нали така се казва newsm78/ потвърдиха,че на снимката не се вижда пневмония/благодаря,Дикси Hug/.За съжаление така или иначе почнахме АБ,ще си го допием и това ще ми е обеца на ухото.

# 211
  • Разпиляна във въображението
Честит имен ден на именниците.  Hug
Да ви кажа,че в Национал се оказа голяма цигания музиката Sick.Направо ми гръмна главата.Очаквах някак си малко по-различна музика,пак кръчмарска,но не и това.
После в Камелията пък руска музика, не че имам против руската музика,но нещо за дискотека не ми вървеше Алла Пугачова. Та така с нашия рожден ден.

И аз това писах по-напред в темата. Не мисля скоро да стъпя там изобщо.

Честит имен ден на всички именници!

# 212
Джина ,в един магазин за детски играчки -срещу МВР-бившата следкарница Алиса ,та там видях надпис-Обувки Колев и Колев ,не съм влизала ,но може да погледнеш.

# 213
Честит имен ден на Теодора на Мериан   bouquet Всичко най -.... й пожелавам  Peace 

Ние на Бужака имения ден го празнуваме на Богоявление, но казват,че и днес имал Simple Smile Чудесен повод за празнуване  Party 

Днес бяхме на детски рожден ден, купон за бебета  Grinning Бужи реши ,че няма да спи следобед и сега ни къса нервите с капризи  Tired

# 214
  • Плевен
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТЕОДОРА И ОСТАНАЛИТЕ ИМЕННИЦИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Силно се надявам от днес да започне подобряване при Тери, че вече съм за лудницата.
Инквизитор номер 1 съм, ако на някой му потрябва такъв да се обажда...

# 215
  • София
Офф,боли ме ухото Rolling Eyes,гадна работа,що така..Пих един алгозон,да видим.Стяга ме и сърцето..май съм тръгнала на умирачка Mr. Green.Винаги като се успокоя след някое сериозно притеснение се получава така ooooh!.Днес не излизахме,само на терасата,на която помежду другото се търкаляше бельо на поразия,явно не съм сложила щипки Crazy.На всичко отгоре ми липсват едни гащи Laughing,кой знае къде ги я завял вятъра.
Децата подивяха порядъчно,то не беше гоненица,то не бе чудо.Бубка е с 36,6 Grinning.
Къде се изгубихте всички,да не ви отвя вятъра някъде,също като моите гащи Laughing.

# 216
  • Плевен
Честит имен ден на всички именници и от менbouquet

Валенце всеки път ме разсмиваш яко. Joy

# 217
Ей, ме мен. Не ме е отвял вятъра, а трябваше, че съм сама без дете и мъж. Това не ми се е случвало нямам спомен от кога. Чаках тази вечер цяла седмица, а се оказа, че ми е много тъпо. Забравила съм какво се прави когато си сам да не ти е скучно  Rolling Eyes
Четох, четох и ми писна.
Видях голяма група пубери да се насочват към входа, явно пак ще им търпя купоните на тези от 12-я етаж  Confused
Сега ще си сипя едно средно  Wink И ще се опитвам да намаля едни маратонки от Редута  Grinning

# 218
Тони,аз всъщност търся дървени играчки,не обувки,но благодаря все пак.Не знаех за този магазин,че предлагат обувки.
Нади,а би ли ми обяснила къде по-точно е магазина. На гърба на сградата на полицията или в друга сграда? Изобщо не мога да се ориентирам.Когато имам време ще трябва да изляза и да го потърся. Напоследък съм все сама с малките и даже и да е топло най-много до музея мога да стигна Sad А искам и друга работа да си свърша,но не става.

# 219
  • Плевен
Djina,зад полицията има 2 сгради.ТАзи в която е магазина е по-дългата. Започва от Катя Попова и има кафене на втория етаж. Долу са магазин за лампи,видеотека,хран.магазин,маг за дрехи,оптика  и др. Този е точно до магАзина за дрехи,дано не ме лъже паметта.

# 220
Ей ме и мен! Посрещах си много добра приятелка днес  Grinning
Бужи заспа чак сега, а е станал в 7 сутринта. Как издържа тоя дзвер  Rolling Eyes
Дикси, да беше дошла да пием заедно-ти водка, аз вода  Crazy

# 221
  • Разпиляна във въображението
Дървени играчки има и Кауфланд. Ние оттам си купихме един строител. Има и една тема в "На пазар" където са дадени доста сайтове с дървени играчки.

# 222
Ей,и аз съм сама- мъж ми е на работа,а детето вече спи.Можехме да си спретнем един купон  cheers

# 223
Благодаря момичета Simple Smile Ще ходя да търся. Иначе в нета има много,но предпочитам да ги видя и пипна преди да ги купя Simple Smile

# 224
  • Плевен
С това заспиване сме направо ужас.
Вие как си приспиватве дребосъците?
Михаела от няколко дни вечер тича в леглото все едно е станала преди час ooooh! Тая вечер и двамата с баща й легнахме на спалнята ,иначе не искаше да ляга.Накрая заспа напречно на леглото и краката й опрени под прав ъгъл нагоре Crazy

Общи условия

Активация на акаунт