ПЛЕВЕН - 45

• 14 118
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро! За заспиването ли питате? Нашето дете - чудо ни побърка и тази нощ ,вече 2 нощи не съм спала като хората, рита ни, върти се, а сложа ли го в неговото легло, започва един плач и една истерия  Tired
И аз ще отида до Крис-да го издиря,че скоро не съм купувала дървении Simple Smile

# 226
Честит рожден ден , Краси! Жива и здрава да си, щастлива! Весел празник!

# 227
  • Плевен
Да почерпя,днес ставам на скромните 22,миналата година точно по това време получих най-хубавия си подарък един прекрасен тест с 2 чертички,втората чертичка си спи сладко в легълцето.
Та да почерпя:

# 228
  • София
Краси,честит празник!
Много здраве и щастие ти желая!
Днес се очертава хубав ден.Ще се поразходим. Grinning

# 229
  • Плевен
Честит рожден ден , Краси!

# 230
Краси,честит рожден ден!
Всичко най-хубаво ти желая Simple Smile

Ние също още спим с децата и не знам как ще ги отуча. Само да си помиришат леглата и започва рев. Вече си мисля да им махна решетките на леглата,че да могат да си излизат сами,но ме е страх,че много се въртят и постоянно ще падат.

# 231
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРАСИ! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ ОТ БЛИЗКИТЕ ТИ ХОРА!

# 232
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРАСИ!

Много здраве, любов и щастие! Весело изкарване на празника!

# 233
Честит рожден ден Краси! newsm59

# 234
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КРАСИ! нАЙ-ХУБАВИТЕ НЕЩА НА СВЕТА ТИ ЖЕЛАЯ!

Днес времето е чудесно.Ще водим малката в Кайлъка в зоологическата.Интересно ми е дали ще й направят впечатление животните.

# 235
Чета ви за тия болести, спомням си всичко, на което се наслушах на конгреса за кърменето и за пореден път се убеждавам колко е важно да се кърми, да се калява детето, да са спокойни родителите, когато е болно. Стискам палци всички да се оправят и с по-малко лекарства.

Честито на всички празнували и празнуващи в последните дни! Изпуснах ви дирята нещо.

Вчера бях в Крис, не си харесах нищо за Яна като обувки, но има страхотни обувчици за много по-малки дечица.

А снощи бяхме в Каменец и ако знаете една приятелка какви торти прави...  ooooh! Тя ни чете от време на време, но май не пише тук. Гледах и тортите на снимки в телефона и са по-хубави от тези, които си купуваме от сладкарниците.

Блек Чери, много си готина, 15 кила няма да са ти много, на 18г си, гледам имаш само корем, краката ти са тънички, даже паласки нямаш. Аз на 25 родих Яна и бях качила 15-17кила, а 10 свалих само с раждането, останалите ги свалих за около 2-3 седмици кърмене. После и разходките като почнапа и съвсем се вталих. Абе до месец и нещо бях по-слаба от преди да забрременея, но пък като спрях да кърмя качих малко килца.

За приспиването - май си е до дете. Аз не съм имала проблеми, но Яна заспиваше на гърда до година и полвина /това вечер след изкъпването/, после заспиваше само като легна до нея и е тъмно и тихо. През деня заспиваше в количката навън, но и бях направила режим - да спи в точно определено време и на точно определено място - понеже в един момент стана много впечатлителна и като имаше хора и шум наооло и не искаше - бутах я с количката на една уличка, там покрай барата до историческия музей..и си беше създала условен рефлекс - като види уличката и след малко заспива  Laughing  вече после тръгна на ясла...

# 236
Е,поне със заспиването нямаме проблем.Слагам я в кревата,давам залъгалката и излизам от стаята.По някое време влизам да я завия и най-редовно тя е заспала по очи с дупето нагоре и краката й стърчат от решетките на кревата  Laughing

# 237
Честит рожден ден, Краси! Да си жива и здрава, и голяма късметлийка!

Ди, зоокъта не работи. Правят му ремонт  Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 11:23 от Дикси

# 238
  • София
Деси,кърменето е много важно,но все пак не е панацея.И двете ми деца не са кърмени-Бубка и ден не е кърмена,Мими около две седмици смесено хранене.Смея да твърдя,че са сравнително здрави деца.Боледуват ,не е като да не боледуват,особенно тоя месец Crazy.Без болести не може,както казваше педиатърът им в Сф-отвреме навреме боледувайки,децата си изграждат имунитет.Друг е въпроса аз как реагирам на техните болести. ooooh!

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 12:26 от Валенцето

# 239
Здравейте моичета. )))

Честит рожден ден на Краси. )))) Много щастие и усмивки. )))

Ние след малко пак излизаме, ще сме по центъра, ако се видим с някой ще е супер. )))

Общи условия

Активация на акаунт