ПЛЕВЕН - 45

• 14 116
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  • Плевен
Честит рожден ,Краси!  bouquet
Да си жива и здрава и много щастлива Hug
Аз съм в трескава подготовка за държавен изпит утре. Да ми стискате палци,че май не поназнайвам хич Cry ooooh!

# 241
Пламси, на патерица - честит рожден ден!  bouquet
Честит рожден ден и на Краси!  bouquet
Много щастие желая и на двете ви, бъдете живи и здрави!
Мериан, да й е живо и здраво името на щерка ти!  bouquet

Пак болни дечица... Sad Скорошно оздравяване пожелавам на всички! Hug
Велина бе два дни с болки в коремчето, но мина и замина, даже и на лекар не съм я водила.
Ние ще поизлезем, дано не завали дъжд.

# 242

Ди, зоокъта не работи. Правят му ремонт  Simple Smile
Да,видях.Дано го пооправят и да подобрят условията на живот на нещастните животинки.
 Кайлъка отново са го отворили за коли и днес беше като автопарк - кола до кола,няма от къде да минат пешеходците, а на паркинга на Двете сърнета нямаше почти никакви коли и вече не е платен.
 От утре съм на работа  Sad Правете бебета и заповядайте да раждате  Peace
plamsi,късмет утре на изпита  Peace

# 243
  • Плевен
Чета ви за тия болести, спомням си всичко, на което се наслушах на конгреса за кърменето и за пореден път се убеждавам колко е важно да се кърми, да се калява детето, да са спокойни родителите, когато е болно.

Деси, убедих се, че 99% е генетика предразположеността към заболявания и боледуването на малките.
Деси,кърменето е много важно,но все пак не е панацея.
Peace
Тери е кърмена почти 7 месеца, а за тревогите...Искрено, ама най-искрено ти пожелавам най-здравите деца, защото ако се разболяват, няма как да не се тревожиш и да си спокойна, когато са болни.

# 244
Не говоря за вируси и настинки, а за тежките заболявания, при които има наследственост. И точно генетик го каза. Определен начин на живот може да отключи генетична предразположеност към нещо, не всичко е строго предопределено и начина ни на живот и околната среда влияят върху гените и ги предаваме по-добри или по-лоши на следващите поколения. На конгреса ставаше дума за астма, диабет, пороци на сърцето, разни редки генетични заболявания, бъбречни там неща и така нататък. И за много видове алергии.

# 245
Здравейте момичета. )))

Ние се прибрахме най-сетне, в Кайлъка наистина беше лудница от коли, отвратително просто. Да не говорим че имаше 5пейки на кръст и нито едно кошче за отпадъци, страшна мизерия. Ама на кмета какво му пука като повече няма да го изберат.

# 246
Здравейте, момичета!
Извинявам се, че ви се намесвам в темичката, но искам да ви помоля да ме посъветвате при кой гинеколог да отида за по-подробен преглед с ехограф. Аз съм от малък град близо до Плевен и при нас няма видеозони с добра разделителна способност. А ми се иска и консултация да направя относно диабета. Преди да забременея ми правиха обременяване с глюкоза и се оказа, че съм предразположена към диабет. Сега захарта ми е в нормални граници, но ендокриноложката малко ме притеснява. Затова искам още едно мнение и по този въпрос.
Ако може да ме ориентирате за лекарите в Плевен с координати по възможност, ще съм ви много благодарна!  bouquet

# 247
Здравей  dididi  Simple Smile
 Моят съвет и да отидеш при д-р Бързашки или д-р Стойков в репродуктивния център - там до колкото знам е хубав ехографът им,но трябва да си платиш.Д-р Бързашки работи и в новата клиника Авис медика.

# 248
Да, за платен преглед става въпрос. Те консултациите тук ми се водят и няма как да взема направление, но и искам платен преглед.

# 249
  • София
Знаете ли какво правих тая вечер Laughing-прожектирахме си филмчета с децата.Голям кеф,даже и на тях им хареса,само дето Мими постоянно ми викаше:"усили,че не чувам" Laughing.Апарата ми го даде една съседка,но много искам да си намеря такъв..ако някой има и му е за продан-насреща съм.Гледахме По заповед на щуката.
Буболинката вече не вдига 37,2,явно "пневмонията" отмина Tired.

# 250
О, обожавам ги. Sunglasses
Имам такъв прожекционен апарат /с много филмчета/. Дала съм го за временно ползване на една от акушерките, които ми бяха на раждането.
Нейните деца вече пораснаха, ще я издиря да си го взема. Ще ти го дам да погледате, когато/ако го взема. Няма да го продавам/подарявам, обаче, искам да си го пазя.

# 251
И моя баща има такъв апарат Simple Smile Това е идея-да опънем прожекционото платно и да се погледам като бебе  Peace

# 252
  • София
Ще ти го дам да погледате, когато/ако го взема. Няма да го продавам/подарявам, обаче, искам да си го пазя.
WinkИ аз съм взела един такъв за временно ползване от приятелка.Ама си искам за нас.Много ме е яд,че майка ми едно време го даде на приятели и там си и остана.Обаче,Дивиана,няколко филмчета за разнообразяване не бих отказала. LaughingВ момента По заповед на щуката и Емеля ни е любимец,може би защото този театър гледаха в градината.
Атракция,Бужи оздравя ли,утре на ясла ли е?

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 19:49 от Валенцето

# 253
Даааа, и ние имаме такъв апарат. И колко филмчета има с мен като малка. Подсети ме да си ги прожектирам. Черно-бели неми филми  Laughing

Ди, успешен първи работен ден!  Peace
Кой ще гледа Мира?

# 254
Бужи май е здрав, поне няма симптоми на болест, като изключим,че понякога, като кихне, излиза по нещо. Но се борим със сетни сили. Сега дупарата му е червена и следва мазане. От 18ч е без пампа, виси периодично на гърнето. Ако е здрав утре сутрин Praynig, заминава, че може и с преспиване    Grinning

Дикси, дай отчет за самотното ти пребиваване  Mr. Green Какво научи,колко средни изпи....ей такива нещица Simple Smile И най-важното-как е Митаче?

Люси, Тери как е?

Общи условия

Активация на акаунт