ПЛЕВЕН - 45

• 14 121
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Дикси, дай отчет за самотното ти пребиваване  Mr. Green Какво научи,колко средни изпи....ей такива нещица Simple Smile И най-важното-как е Митаче?

А, благодаря за вниманието  Grinning
Пийнах си две средни, легнах си в 2  Sunglasses

Митко е добре, пу-пу, утре сутринта заминава на руски  Laughing

# 256
Нашият прожекционен е Pioneer 4, имам много филмчета - на ленти, като за снимки са, но преди няколко дни се опитах да прожектирам на Яна и нещо не стана. Едно такова бледо ги изкарва, не мога да разчета буквите под картинките. Иначе приказките са много хубави и красиво нарисувани. Мислех даже да занеса лентите в някое фото - да ми ги направят на дискове - един приятел така си е запазил повечето ленти от едновремешните апарати, май ги сканират. А ако апарата се е прецакал - не знам къде биха могли да ми го поправят...  newsm78

# 257
  • София
Деси,тоя апарат дето е в нас в момента,също ги даваше така леко бледи буквите,обаче отпред като врътна онова кръглото нещо Laughing,се фокусира идеално.
Ее,айде ако чуене някой да продава такъв апарат ,свиркайте.  Grinning

# 258
Честит Рожден Ден, Краси! Бъди здрава и мнооого щастлива!
Успех Пламси на изпита thumbsup
Ди, успешен първи работен ден!
Аз също утре ще съм за първи ден на работа след дълга отпуска. Малко ми е притеснено, но знам че бързо ще вляза в ритъм.

# 259
  • Плевен
Страхотна идея е това за апарата. Ние също имахме едно време,дано да мога да го намеря.
Валенце,ще поразпитам някой има за продан такава антика да ти я даде Simple Smile.То направо си е антика това.
Успех на започващите работа утре Peace

# 260
Успех и на Пламсито утре на изпита  Peace

# 261
Пламсито, от няколко дни не си провеждала  чат с мен, това,според Лъчо означаваше, че ще си отличничка на изпита, нали?  Mr. Green Успееех  Peace

Ди, успешен първи работен ден  Peace

# 262
  • Плевен
Пламсито, от няколко дни не си провеждала  чат с мен, това,според Лъчо означаваше, че ще си отличничка на изпита, нали?  Mr. Green Успееех  Peace

Аз не мога да се свъртя у нас,затуй. Имах гости и тъй нататък. Иначе имам три картончета заредени от двете страни Wink, само да нацеля каквото трябва Laughing
Забравих да ви питам като имате икона вкъщи къде се поставя?На къде да гледа?

# 263

Иначе имам три картончета заредени от двете страни Wink, само да нацеля каквото трябва Laughing
Абе, трай си, такива неща не се казват  Mr. Green
Аз не мога да го правя това с пищовите, ако ме види някой ще потъна в земята от срам  Embarassed
Веднъж като студентка опитах, за изпита по инфекции при един откачалник, който искаше да знаем всяко заболяване през коя година е открито, но нищо не направих. Допълнително се изнервих  Confused

# 264
Момичета,да ви почерпя

моя приятелка е родила близнаци Simple Smile Момченца  newsm05,много се радвам .Особено,че са близнаци Simple Smile Тя много искаше и като разбра,че съм бременна с две ми викаше,че ми завижда,защото искала близнаци,а и се роди момиченца и ето ти сега Simple Smile Така че внимавайте какво си пожелавате Simple Smile

Ди и Галя,успешен първи работен ден !
Успех и на Пламси  Peace
Валенце,аз също съм се сещала за тези апарати и знам,че сме имали,но какво е станало с него идея си нямам.А щеше да е интересно за децата,но...
ДеЩоВиди,аз много се надявам това дълго кърмене да има ефект при нас.Засега не сме имали проблеми,но не знам дали се дължи на това или на гени. Иска ми се да вярвам и че като тръгнем на ясла по-лесно ще преодоляваме вирусите,но да видим.При вас как беше? И още един въпрос ,който много ме вълнува - кога и как  отби Яна? Защото аз имам чуството,че никога няма да се отказажат ако аз не взема някакви мерки,а не знам какви.Мисля си,че като тръгнат на ясла сами ще спрат,но и това започва да ме съмнява,защото и сега като ги оставя през деня на нашите няма проблем,но вечер е немислимо да заспят без да сучат. Извинявам се,че го обърнах малко на кърмачески Simple SmileЩеше да ми е интересно и аз да отида на този конгрес,но нито знам кога е бил,нито как се влиза. Друг път Simple Smile

# 265
Аз пак по диагонал по темата, ама и не бих могла да ви надсмогна на темпото, а пък и това хубаво време като ме отвори на едно задължително хигиенизиране, та чак вече търся кой да вдигне вместо мен белия байрак...
КРАСИ, честит рожден ден, много щастие и любов, обич и прекрасни мигове с прекрасната ти рожбичка  и тези, които обичаш!
Болничките оздравяха ли вече - пожелавам го от сърце!
ДеЩо, у дома също имам такъв диапозитивен апарат с много филмчета от детството на дъщеря ми, благодаря ти, че ме подсети за него, ще го й го отнеса, за да прожектира филмчета на Емичка, сигурна съм, че ще й харесат! Това беше едно от любимите занимания на майка й.
Пламси, стискам палци за изпита и после да почерпиш newsm10!
Ох, цяла вечер нетът ми прави проблеми, бави ме ужасно...
Аtrakcia, имам кандило с икона на архидякон Стефан от прабаба ми, по съвпадение това е и името на съпруга ми, което го "омилостиви" да ги приеме у дома, поставила съм ги на североизточната страна на апартамента, по принцип мисля, че иконите и кандилата се поставят на източната или северната страна на помещението.
Галя, успешен старт утре!
Джина, да са честити рожбите на твоята приятелка, със здраве, щастие и късмет да е пълен животът им - отговорността и трудностите са  двойни, но и радостта и щастието са двойни.
Извинете ме, ако съм пропусналя някоя от милите ми съгражданки и мамчета, а и  много дълго стана писанието ми, но влизам набързо и не зная кога пак ще успея - лека и спокойна нощ на рожбичките ви, а на вас, скъпи момичета, много любов!

# 266
  • Плевен
И аз да се включа преди лягане,че все не ми остава време.
Честит рожден ден на Краси!  bouquet
Успешен ден на всички започващи работа утре.
Пламси успех и от мен. Peace
Лека нощ!

# 267
  • Разпиляна във въображението
Аз също имам подобен апарат, но са останали две-три филмчета. Дали мога да намеря филмчета някъде newsm78

# 268
Деси,много си мила и големи благодарности за рекламата  bouquet

# 269
Благодаря на всички за пожеланията за утре   bouquet
Мира ще я гледа детегледачка,дано не плаче,милото  Sad
А на мен ми куца организацията,ей на - един часа стана,а аз още не мога да се оправя  Rolling Eyes Отивам вече да лягам  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт