ПЛЕВЕН - 45

• 14 197
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
МОМИЧЕТА , ако чакате играчки от Памперс -отивайте в офиса на Сити експрес-Луковит №2 . да си ги вземете.
Сега звънях -имали чували с играчки ,но не ги разнасят,иде ми  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.
А чакам от 7 февруари.
Само да се събуди Валя и заминаваме.

# 106
  • Плевен
Къде е тази улица? И защо не ги разнасят казаха ли ти?
редактирам се,ако и друг не знае. ето тук е http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=78614eedef51f96f525fbb33318919 … 2+2&start.x=3

# 107
МОМИЧЕТА , ако чакате играчки от Памперс -отивайте в офиса на Сити експрес-Луковит №2 . да си ги вземете.
Сега звънях -имали чували с играчки ,но не ги разнасят,иде ми  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.

Ок, мерси за инфото, но няма на кой да оставя дребчо  Rolling Eyes Утре!

# 108
Къде е тази улица? И защо не ги разнасят казаха ли ти?
Ако нещо ти говори Бакалов? В края/началото  на старата главна, под  "Джеф", в ляво  Peace

# 109
  • Плевен
Обадих се сега на Кеър дайрект  02/ 48 994 91 и ми казаха,че моята играчка е изпратена на 4 март. Много се ядосаха,че Сити не ги разнасят и ми казаха,който има играчка да им се обади на този телефон,ако иска и ще му кажат кога е изпратена да не се разкарвате до Сити експрес.

# 110
Не ми дадоха обяснение ,като я попитах от кога са там тя каза -от вчера  Rolling Eyes,въобще не и повярвах ,явно ако нямат работа тогава се занимават с нашите играчки.
Попитах я -ако дойда в офиса ли е играчката ,да не е в някой куриер да е тръгнал да ги разнася ,тя ми каза -да ,в офиса е ,от което съдя ,че изобщо не ги взимат за разнос.

# 111
  • Плевен
Моят жираф е изпратен от София на 4-ти март. Явно,че не ги разнасят.

# 112
Здравейте мами
Аз само да се запиша за днес и да попитам Дикси :Митаче имаше ли Т когато имаше пристъпи на кашлица.Лора от 3-4 дена започва да кашля в продължение на 5мин и то само като легне да спи.Т няма , хрема няма, храни се добре, но като започне да кашля забравя да спре

# 113
Охх, тези са отвратителни от тази куриерска служба. Бях си поръчала лятото от Данет някакви неща и те пак не ми ги доставиха, а трябваше да ходя до там да си ги взимам.

За ортопедите, Тодоров син е пак във вторник, само че сутрин. Няма час, отиваш там и чакаш да те приемат.

# 114
  • Плевен
Здравейте момичета!
Честит празник на патерица!!!  bouquet
Ние най после си включихме интернет и на Лакатник,та ще съм нета постоянно.
Много е лошо като свикнеш с интернет  Mr. Green
Засега чао,връщавам се да ви чета.

# 115
Сега пратих татко ,че писах две играчки на негово име и ги взел Hug.
Онази му казала ,че всеки ден пристигат и нямат възможност да ги разнасят , а вътре било лудница от кашони с играчки..........
Ами да не са ги вземали щом немогат....гадняри , а ние от кога чакаме -детето порасна Grinning.

# 116
  • Козлодуй
Благодаря ви много за информацията, момичета!

# 117
Здравейте  Simple Smile
честит рожден ден на патерица на bmanolova !Жива и здрава да си и нека всичките ти желания се сбъднат   bouquet
  Знаете ли до кога е промоцията на Памперс? За сега съм събрала мечета колкото за патето,но ми се иска да събирам за жирафа,та да знам имам ли време или да си взимам малката играчка.
  Бързо оздравяване на всички болни деца  Hug
  И добре дошли на новите мами  welcome
пп Опитах се да намеря телефона на ДКЦ-то в болницата,но не успях. pgzenga , Дикси ти е казала - обади се на номератора в болницата и искай номера на ДКЦ-то.

# 118
и да попитам Дикси :Митаче имаше ли Т когато имаше пристъпи на кашлица.
Имаше, да. Един -два дни, но не много висока, за разлика от сега.

Аз пък как забравих да ви кажа, че от понеделник Митко ще го гледа етърва ми ( ще рече на Емо на брат му жена  Laughing ). За нея пък изобщо не се бях сетила преди. Тя не ходи на работа, децата им са вече студенти. Освен това е рускиня, от онзи тип, които не искат много да научат български, така че Митко ще става полиглот  Mr. Green
Добре, че свекърва ми се сети за нея, и тя прие с охота, и сега ми е спокойно. Близо са и до нас , така че съм много доволна. Дааа  Grinning

# 119
Дикси,честита ти детегледачка ! Дано се разбират с Митаче  Peace

Общи условия

Активация на акаунт