ПЛЕВЕН - 45

• 14 189
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ,момичета за отговорите.  bouquet

# 151
Честит рожден ден, Пламси! Да си жива и здрава и много щастлива!

Да ви кажа , Мити е много по-добре, не е вдигал вече 24 ч. температура, кашля значително по-малко и прояде. Не беше се хранил от вторник. Ама трошичка не беше слагал. Само с лекарства се хранеше. Сега поне хапна.
Оффф, чукам на дърво.
Да се оправи детето с АБ за 4лв., а преди с такива за по 20 и отгоре го тъпчехме  Tired

Атракция, аз не съм носила никакви шишета в яслата.
За два дни го научиха да си пие от чаша.

# 152
Дикси,това да се чува,че Митаче е по-добре  Hug Последно на Оспамокс ли остана?

# 153
Дикси,това да се чува,че Митаче е по-добре  Hug Последно на Оспамокс ли остана?
Да, на Оспамокс. Вентолин и Флудитек за кашлицата.

# 154
Не вярвах,че Оспамоксът може въобще нещо да излекува,но много добре,че е подействал на Митаче  Hug

# 155
Не вярвах,че Оспамоксът може въобще нещо да излекува,но много добре,че е подействал на Митаче  Hug
И аз  Rolling Eyes
Много се притеснявах да не влоши нещата, но...айде да не казвам още голяма дума  Praynig

# 156
Атракция, аз не съм носила никакви шишета в яслата.
За два дни го научиха да си пие от чаша.
  аз неговото си шише, с бибата, че от друго не ще да пие, но май няма да го нося вече  Crossing Arms

На вниманието на бременните Simple Smile цък   и цък. Сестра ми ми прати тези линкове, дано са ви полезни  Peace

# 157
  • Плевен
           Честит Рожден Ден Пламси!
                          Много здраве,щастие и късмет в живота!  bouquet

# 158
  • Плевен
Привет!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЛАМСИ! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ , КЪСМЕТ И ДА СИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И ВЕСЕЛА!

Радвам се, че Митаче е по-добре и се храни не само с лекарства.
Бужи е голям сладур, дано се размине само с хремата. Убедих се, че всички боледувания на дечицата са си генетично предразположени - здрави родители като малки = здрави наследници.

Нашата поредна болестна одисея се надявам да започне да придобива малко по-благоприятни краски, защото , ако още малко продължи все така сигурно ще започна да  #2gunfire. Вчера пак ме изплашиха , че може да ни приемат в болница, защото като видяха гърлото й се изплашиха да не направи абсцес. Пратиха ни на специалист УНГ в болницата. Дано скоро не ходите там, защото сменят дограмите и е строителна площадка, а не лечебно заведение. Чакахме сума ти време на праха и течението, но поне не се наложи прием в болница. Днес уж казаха, че имало малко по-добър вид гърлото й, та се надявам нещата да вървят на оправяне дай боже.

Желая ви хубав ден!

# 159
  • Плевен
Атракция, това ли е резултатът от Дюканската диета (на аватара)?

# 160
  Mr. Green  Flutter

# 161
  Mr. Green  Flutter

Защо скромничиш?  Thinking
Аз я видях и я снимах.

Това е Атракция след диетата.   Mr. Green

# 162
  Joy  Joy  Joy
Ако не е,че е толкова грозна и не си приличаме хич, бих я изтипосала за аватар  Mr. Green

# 163
  Mr. Green  Flutter

Защо скромничиш?  Thinking
Аз я видях и я снимах.
Това е Атракция след диетата.   Mr. Green
Малииии, не съм предполагала, че от тази диета косата става руса и по- дълга newsm78 Laughing

# 164
  • Плевен
Аз разбрах, че  от тази диета се разхубавяваш, пък то ....  Joy

Общи условия

Активация на акаунт