Недоносени деца - 9

• 19 784
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
dundurela ще взема от това кремче и се надявам да му мине ,бузките му са направо ужасни -благодаря за съвета  bouquet

# 136
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ, МОМИЧЕТА!  Hug

Сега остава само и да се постопли времето...

# 137
Добро утро, днес времето пак е кофти и ще сме си в къщи с малка Мими.
От вчера се мъча да си харесам шейзлонг или люлчица и вижте на какви красоти попаднах ....
Е ... и цените са страхотни !

Стол за хранене - Първият по рода си стол с електронен люлеещ механизъм.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 13de6b4028171459a

Музикална бебешка тоалетна
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … fc643caf07f621dc2

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3176

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/3542

Първа пролет не е ли на 22 - ри ?!
Или аз пак нещо не съм разбрала ?!

# 138
По принцип е на 22, но вчера казаха по ТВ, че астрономическата настъпва днес. А мен ме подсети  google като влязох сутринта  Wink Това много ме радва, защото пролетта ми е любимия сезон и затова бързам ли бързам да ви честитя.
Ето и подробности: http://novini.dir.bg/2008/03/20/news2792106.html

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 10:52 от mim40

# 139
  • София,
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ, МОМИЧЕТА  ОТ НАС! 
Ама то навън е една пролет, нямам думи hahaha е като се стопи снега при нас може и да стане пролет  Joy Joy Joy

Гери, вземи от Клорана, че той е за бебета, а бюбхена е повече за дечица по големки  Hug Аз с Бюбхена мажа баткото!

Усмивка, хубаво си решила, ама да ти кажа има и по евтини подобни неща, столчето е необходимо наистина, а моето е подобно на това само че не с електронен механизъм а си я люшкам аз, и е на Чиполино Роял и е на почти половината цена. Ама тя не ще да седи в него едва я удържам докато я нахраня, ни да я люшкаш. Има едни люлки пак такива музикални, които обаче могат да се използват и за хранене. Е хайде успех в избора.  Hug
Dundurela, млечните зъби са 20 Peace То не, че ще ви стане по-леко на вас и на дечицата, като са по-малко, де. Всъщност и аз още не съм се избавила от тоя кошмар, никненето на зъби, чакаме последните 4-ри кътника.
Joy Joy Joy Да бе вярно, ама нали при децата вече са 28 и аз съвсем забравих, че кътниците растат след двете годинки. Ама то пак си е гадно, пак си боли, даже като се сменят и млечните понякога децата пак се чувстват неразположени и са кисели  Joy
Мимчо, а снощи докато къпех Вероника и измислих ново заглавие за тема, да обаче докато я нахраня и приспя, стана късно, мъжо изключил компа и аз не се сетих да си я запиша на листче и сутринта вече преспала, кой ще ти помни как беше  Laughing! А сега де цяла сутрин се мъча да се сетя и уви немога,  Laughing то е от ЕГН-то Mr. Green , ама като се сетя и ще я напиша  Joy

# 140
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ! Дано днес да е най-лошият ден от нея  Mr. Green

Моя бонбон ей сега заспа на стола за хранене, на последните лъжички от десерта  Rolling Eyes И естествено го преместих в леглото, което го събуди и в момента дивее там  ooooh!

Това не го бях виждала и някак ми хареса...дали ще е полезва вещ според вас, момичета или няма смисъл от такава джаджа  newsm78

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … fc643caf07f621dc2

# 141
  • София,
Hellche, Честита ви осма месечинка! Да сте винаги весели, щастливи и най вече да сте здрави! Целувки и прегръдки на Дани и Лора!  smile3525 lovekiss lovekiss newsm51

# 142
хах в бургас има слънце Mr. Greenайде на разходкааа 1stroller  hellche         честита месечинка и от мен  bouquet  bouquet Hug

# 143
Усмивка, това на Фишър Праис е много готино, но според мен не си заслужава, много е скъпо а ще ти върши работа за кратко време.Така мисля аз.Докато се усетиш и ще спре да ти трябва,и аз така като теб все исках да купя нещо да го забавлявам малкия ,но докато се наканя и той израства и виждам, че няма да ми трябва.  bouquet
Честита пролет и от нас с Владето. Hug

# 144
  • София,
Усмивка, това на Фишър Праис е много готино, но според мен не си заслужава, много е скъпо а ще ти върши работа за кратко време.Така мисля аз.Докато се усетиш и ще спре да ти трябва,и аз така като теб все исках да купя нещо да го забавлявам малкия ,но докато се наканя и той израства и виждам, че няма да ми трябва.  bouquet
Честита пролет и от нас с Владето. Hug
Искре и аз съм на това мнение! Hug

# 145
Честита първа пролет , мамчета!    bouquet На мен също това ми е любимия сезон , но нещо се бави тази пролет или на мен така ми се струва, след тази тежка зима.... newsm78
Честита месечинка на Дани и Лора!!!!  bouquet
Момичета , мисля да почвам със захранването и сега пада голямото чудене с кое пюре точно да почна.... newsm78 дайте съвет мамчета с по-големи бебчета  Hug

# 146
  • София
Благодаря ви за поздравите  Hug

Тони аз ти препоръчвам да започнете със зеленчукови пюрета или каша, освен ако нямаш друг съвет от педиатър. Ние трябваше да почнем със зеленчукови пюрета, но тогава Лора беше със запек, ходеше на няколко дни по веднъж по голяма нужда, и лекарката препоръча да почнем кашата първо. След месец дадох зеленчукови пюрета, първо дадох картоф и морков на хип по следната схема - 1 ден 1/3 бурканче от 125гр +120 мл мляко, 2 ден 1/2 бурканче + 90 мл мляко и вече на 3 ден цялото бурканче и 30-60мл мляко. На мен ми беше казала да ги смесвам с млякото и до го пият, но те ядяха добре с лъжица и само в началото разреждах малко с мляко и останалото давах да сучат (защото се кърмим). Постепенно спрях да ги разреждам и сега ядат направо от бурканчето. 3 седмици след заленчуковите дадох плодовите. Някои обаче започват с плодови пюрета, общо взето не знам дали има някакво значение, както ти си прецениш. Единствено ти препоръчвам да не даваш кашите или пюретата с биберон. В началото може да е трудно с лъжицата, но се научават. Каквото и да решиш, успех.  Hug

# 147
  • Варна
hellche, честита месечинка на Лорчето и Дани!  party006 (между другото забелязах, че имаме 3 мамчета, родили на 20.07, само че в различни години. Май това е датата с най-много рожденници тук  Heart Eyes).

Честита първа пролет и от нас!

# 148
hellche Благодаря ти за бързия отговор Hug Аз също си мислих за картоф и морков но на Ганчев,  оказа  се обаче, че в партидата от тази година в това пюре има глутен  #2gunfire Да се чуди човек откъде този глутен в картофа и моркова... newsm78     
 След като прочетох съдържанието видях, че вътре има овесени ядки #Cussing out та сигурно както казваш , ще взема  картоф и морков на хип  Peace Определено това захранване си е цяла наука  Crazy

# 149
  • София,
tony19 наистина започни първо с ранните моркови и картоф и морков на ХИП, а това на Ганчев го остави за по нататък, иначе то е много хубаво, но нестава за захранване!

Общи условия

Активация на акаунт