Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако детето ми е много разстроено и тревожно?
Какви са препоръките за проследяване на развитието на детето?
Какви са препоръчителните грижи за обриви по кожата на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако детето ми е много разстроено и тревожно?
Ако детето ви е разстроено и тревожно, това може да се дължи на различни причини като умора, болка или стрес. Важно е внимателно да наблюдавате детето си и при необходимост да се консултирате с педиатър. В някои случаи успокоителните капки за бебета могат да бъдат полезни, но винаги след консултация с лекар.
-
Какви са препоръките за проследяване на развитието на детето?
-
Какви са препоръчителните грижи за обриви по кожата на бебета?
-
Кои са препоръчителните фактори за избор на пелени за бебета?
-
Какви са препоръките за въвеждане на твърди храни при бебета и хранене на бебета?

като влязох сутринта
Това много ме радва, защото пролетта ми е любимия сезон и затова бързам ли бързам да ви честитя.
е като се стопи снега при нас може и да стане пролет
То не, че ще ви стане по-леко на вас и на дечицата, като са по-малко, де. Всъщност и аз още не съм се избавила от тоя кошмар, никненето на зъби, чакаме последните 4-ри кътника.

hellche честита месечинка и от мен
(между другото забелязах, че имаме 3 мамчета, родили на 20.07, само че в различни години. Май това е датата с най-много рожденници тук
).
Да се чуди човек откъде този глутен в картофа и моркова...
та сигурно както казваш , ще взема картоф и морков на хип