Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако детето ми е много разстроено и тревожно?
Какви са препоръките за проследяване на развитието на детето?
Какви са препоръчителните грижи за обриви по кожата на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако детето ми е много разстроено и тревожно?
Ако детето ви е разстроено и тревожно, това може да се дължи на различни причини като умора, болка или стрес. Важно е внимателно да наблюдавате детето си и при необходимост да се консултирате с педиатър. В някои случаи успокоителните капки за бебета могат да бъдат полезни, но винаги след консултация с лекар.
-
Какви са препоръките за проследяване на развитието на детето?
-
Какви са препоръчителните грижи за обриви по кожата на бебета?
-
Кои са препоръчителните фактори за избор на пелени за бебета?
-
Какви са препоръките за въвеждане на твърди храни при бебета и хранене на бебета?

направих, когато прочетох как минава прегледа на Жорко на GERI844 - "задава въпроси" и "оглежда го от тук и там" на мен ми звучат ужасно несериозно. Личното ми възмущение е насочено към невролога, Гери, не към теб. Наясно съм, че не сме лекари, зе да знаем дали правилно провеждат прегледите на децата ни. Но имам за пример моя близка позната, която живее в Лондон. Тамошните лекари й обяснявали, че дъщеря й била просто по-спокойно дете. Насилих я да направи преглед и в България. Пловдивски невролог установи 3-месечно изоставане в развитието. Те обаче отново подцениха проблема. На годинка и 9 месеца е детето и едва сега започва да прави плахи стъпки. Не говори, не съм го виждала усмихнато... От 5 месеца все пак провеждат рехабилитация, за което много се радвам, че им дойде акъла в главите.
Ангините се лекуват много успешно с хомеопатия
общо взето мисля ,че е само това.
абе аз ли съм най-ранобудна днес?