Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако детето ми е много разстроено и тревожно?
Какви са препоръките за проследяване на развитието на детето?
Какви са препоръчителните грижи за обриви по кожата на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако детето ми е много разстроено и тревожно?
Ако детето ви е разстроено и тревожно, това може да се дължи на различни причини като умора, болка или стрес. Важно е внимателно да наблюдавате детето си и при необходимост да се консултирате с педиатър. В някои случаи успокоителните капки за бебета могат да бъдат полезни, но винаги след консултация с лекар.
-
Какви са препоръките за проследяване на развитието на детето?
-
Какви са препоръчителните грижи за обриви по кожата на бебета?
-
Кои са препоръчителните фактори за избор на пелени за бебета?
-
Какви са препоръките за въвеждане на твърди храни при бебета и хранене на бебета?

Сега не е така. Казвам си, щом се води за задължително, значи трябва .

Много ми стана мъчно... Хайде дано да не е сериозно и бързо да се оправяте. 

, така ми е скапано настроението, когато е така мрачно....
неусетно. Сега като се замисля е трябвало просто да си лежа, да си чета нещо друго и да релаксирам. Гинеколога, който ме следеше беше от този тип специалисти дето им вадиш думите с ченгел. Може би не е искал да ми създава излишни притеснения. НО защо се питам през всички тези месеци дори веднъж не ми взеха вагинален секрет, например? Това пък, че синдрома на Даун може да бъде прогнозиран през бременността разбирам чак сега. И защо във всяка тема, касаеща здравен проблем в този форум срещаме съвети като: "Поискай и второ мнение...", "Не се доверявай само на един специалист!"
,трябва нещо да ми се докаже неоспоримо ,за да повярвам