Недоносени деца - 9

• 19 784
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
  • София
hellche, честита месечинка

# 151
tony19 наистина започни първо с ранните моркови и картоф и морков на ХИП, а това на Ганчев го остави за по нататък, иначе то е много хубаво, но нестава за захранване!
  така и ще направя  Hug

# 152
Честита месечинка на малките бонбончета Лора и Дани!  Heart Eyes
Дундурелке, сети ли се заглавието или още не си?  Laughing
Хайде останалите мами, включете се и вие с малко поетично творчество! Мисля да напиша предложенията във всяка следваща тема и да ги редуваме.

# 153
  • София,
Мимчо днес да ти кажа чесно дори не ми остана време да мисля, ама ще си помисля де, не се тревожи. Цял ден Вероника се киселчи, омръзна и в къщи в една стая цял ден, тя свикна всеки ден навън по 3 - 4 часа и сега и е криво и като я сложа в количката и си мисли, че ще излиза, а като я разкарвам из къщи и даже мрънка. Ох да се стопля това време, че ..........

# 154
късметлийчета са всички,на мама милите душички Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 23:02 от паликарова

# 155
  • София,
"Мамино палаво детенце, защо не искаш пюренце?"   newsm62 newsm62 newsm62

Паликарова, благодаря като прочетох твоята идея и изведнъж ми светна какво бях измислила снощи!  Hug Как е Ади, оздравя ли напълно? Много целувки от нас на сладурката! Hug

# 156
  • Варна
tony19, аз започнах с каша ориз (по съвет на педиатърката ни). След това дадох морков. Идеята ми е,че има еднокомпонентни пюрета, които са точно за начално захранване - бурканчетата са малки - 80гр, ако не се лъжа. Най-добре е да отидеш в специализиран магазин за детски храни - обикновено еднокомпонентните пюренца са отделени и лесно ще можеш да си избереш и да си направиш схема - кое след кое да въведеш.
На Ганчев пюретата не са подходящи за захранване според мен, защото няма такова (освен плодовите), което да е само с 1 компонент.

# 157
Viki_76 В много държави от които Англия и САЩ, по мои сведения започват с оризова каша  Peace Но след дълго премисляне  Crazy аз реших със зеленчуково пюре, намерих ги тези малки бурканчета еднокомпоненти, сега ще творя схемата ... Hug Стискайте палци Вики да не прилича на мен , че съм била ужасно злоядо бебе....за ужас на моята майка
"Появих се рано-рано, теб да видя исках, мамо!"
   newsm10 newsm10 newsm10

# 158
Добро утро!!! Къде сте всички.. Thinking не вярвам да сте по-разходки в това време... Wink
 Мен също снощи ме озари творчески бяс относно измислянето на заглавие Mr. Green и реших да ги запиша , че до сутринта може би щях да ги забравя  Crazy  ето ги и тях:
"Бързах аз да се родя, с обич мама да даря! " "Поизплаших рано мама, но сега радостта й е голяма"  "Исках само бързо да излезна и в живота твоя, мамо аз да влезна"    Blush  Blush Blush

# 159
  • София
Добро утре и от нас Simple Smile
Тони много ми харесаха предложенията ти за тема Simple Smile Мен много не ме бива, но ако се сетя нещо ще пиша и аз

# 160
Уф, на мен ми е много мързеливо и малко тъпо днес  Tired, една пролетна умора ме е хванала за гушата и не ще да си ходи  ooooh! Но ще мине...
Аз не съм вече много по римите. Имах вдъхновение преди години, когато любимия мъж беше далече от мен, аз бях луда по него, той пък не знаеше какво иска  Crazy тогава даже стихове пишех, сега с умиление ги чета и си мисля как съм се променила, откакто съм семейна, като че ли много малко неща могат вече да ме въодушевят  Thinking

# 161
Тъкмо щях да ви питам да не ви е хванала пролетната умора  Mr. Green, че ви няма цяла сутрин.
tony19, чудесни заглавия си измислила!  Hug

# 162
  • София,
ivanah каква пролетна умора  newsm78 при нас си е още зима, сутринта пак всичко беше бяло, а уж вчера се постопли и снега се стопи и днес отново,  smile3511 а кога ще излезем,  smile3514  от два дни си разхождам новите обувки в къщи  smile3532 smile3532 smile3532

Мимчо зима е, каква пролет  smile3515

# 163
  • София,
Браво ТОНИ супер са идейките ти!  smile3501

Мимчо аз предлагамда записваме всички идеи на първа страница на новата тема, и когато пускаме нова тема да използваме следващото по ред име и така, но само от отбраните и подходящите, ще гласуваме за новото име на новата тема в старата какво ще кажете? newsm78

# 164
Ами да де, "зимаааа ееее, вънка вие вук". То освен на ирония да ме избие това смотано време, няма какво друго. При нас също имаше сняг сутринта. После баба Марта се ухили до ушите и сега е слънчево, но Балкана се белеее. Отворих да проветря и влязоха една тлъста муха и нещо дето прилича на търтей  Laughing Чудя се що за мутанти са това да мърдат в този студ  newsm78
А за заглавията горе-долу и аз това предложих, но май не стана много ясно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт