Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 515
  • 394
  •   1
Отговори
# 210
мис арк   Hug Heart Eyes

# 211
Момичета , сега си измих косата. Този път маската ми беше много необичайна - мед, тривитаминол, бадемово, сусамово, рициново масло и малко лимон (киселото мляко и хумата ми бяха свършили, а забравих вчера да се снабдя). Малко трудно я нанесох, но сега ще видим добър ли е поредният непредвиден експеримент?!  Rolling Eyes Накрая полях пак с лайка  Flutter

Джей, невероятен блясък и дължина!  Hug

JLo, добре дошла и от мен! Успех и на теб!

Когато пробвам стимуланта на Икаров, ще споделя отзивите...
Шампоанът на Долива бях решила да си купувам, но се отказах, защото е за суха коса, изобщо цялата серия е за суха коса, суха кожа и т.н.... все пак става дума за студено пресован зехтин.

# 212
 Shocked

Направих си странна маска. Стискайте ми палци.  Rolling Eyes
Имам глицерин, сок от портокал, бира, кипнах розмарин и коприва, мед. Днес нарочно не съм слагала масла. Искам да видя ефекта. Ако има такъв изобщо.  Rolling Eyes

# 213
# 214
Доволна съм от онова, което виждам в огледалото  Party Лайката определено ми се отразява доста добре на косата. Сега е жива и мека... като знам как се отразява гадният вятър върху нея, направо  #Cussing out Но, сега засега все още съм усмихната  Flutter

Анастейнджълче, ефект със сигурност ще има, въпросът е какъв  Mr. Green Със сигурност косата ти ще е мека според мен от тези съставки. За друго не се ангажирам... ти ще кажеш  Whistling

# 215
Вчера  като смесих маслата,днес косата ми е много хубава.едно момиче днес ми каза,че косата ми е пораснала с 2см Shocked не можех да повярвам..толкова бьрзо.. Wink..докрая на месеца с още 2 Praynig и ще бьде супер
Сьщо след като се полях с оцета косата ми днес е много мекичка..направо за пипане Laughing..ама не, ще се вьздьржа bowuu
Някое от момичетата питаха дали ще стане много мазно след като смесят няколко масла- е отговарям-да,но като разнесат по косата,тогава става мазна,но после след шампоана става супер!!
Гледах едно предаване и там даваха един фризьор,който препорьчваше да се реше косата "колкото повече,толкова по-добре.."..Така предотвратявало заплитането newsm78

# 216
 Rolling Eyes

Хм. Добре ми е косата. Очаквах, че ще е хвърчаща, суха, но такъв ефект нямаше от маската. Чудеса също не са се случили.  Mr. Green Както винаги е мека, но със сигурност блясъкът е повече.

Колкот повече ми расте косата, колкото повече ми се смъква надолу най- късият пласт, толкова повече косата ми не се начупва.  ooooh!

# 217
А на мирис как беше? Rolling Eyes

# 218
Ето пак... този вятър... и дъжд  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out - направо не понасям как се отразява на косата. Колкото и перфектна да е, излезна ли на такова време...  Sick

Замислих се днес относно алкохола, който слагаме в маските си?! Чувала съм, че примерно рома и коняка действат много по-добре, отколкото ракията и водката например  Rolling Eyes Нека всяка от вас, която има мнение по въпроса, да го сподели с няколко думи  Peace

Междудругото, забравих да кажа, че днес използвах онзи шампоан на Nature Vital, за който ви бях писала преди няколко теми (за коса, склонна към омазняване, с/у косопад, подхранващ, укрепващ скалпа) и резултата ми харесва. Мисля да забавя с около седмица-две купуването на нов шампоан (който по всяка вероятност ще е Керанове)  Mr. Green

# 219
Добре дошли и от мен на Джей,SLADYR4E и JLo  bouquet

Ей,2 дни не можах да ви чета и сте изписалииии.... Crazy

# 220
Ето пак... този вятър... и дъжд  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out - направо не понасям как се отразява на косата. Колкото и перфектна да е, излезна ли на такова време...  Sick
Разирам те отлично Praynig..Какво ще кажете за продуктите на Phyto ..дадоха ми един от шампоаните им за мазна коса..само един пьт сьм се мила с него и забелязах,че има много остра миризма..на билки ли..и аз незнам Crazy

# 221
Имаше мирис на розмарин и по точно същата миризма като на  Стимуланта само дето не е толкова остра.  Mr. Green

Разирам те отлично Praynig..Какво ще кажете за продуктите на Phyto ..дадоха ми един от шампоаните им за мазна коса..само един пьт сьм се мила с него и забелязах,че има много остра миризма..на билки ли..и аз незнам Crazy
Аз го ползвах. Има мирис на билки, да. Проблема с омазняването обаче не ми го реши.  Rolling Eyes С медицински лимон е, нали?

# 222
  • София
Aз имах крем без отмиване за суха коса, много беше хубав.

# 223
Аз имам Phyto 9.  Mr. Green Харесва ми. Сега го ползвам вместо кристалите.

# 224
  • София
Mоят мисля, че беше 7.

Общи условия

Активация на акаунт