Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 450
  • 394
  •   1
Отговори
# 330
Едно време точно такава маска с къна си правех ,т.е добавях към маската,само,че оцветяваща,накисната в черен чай .Натуралната не би трябвало да оцветява,но нямам идея какво се продава ,защото от години не се къносвам.

Друго интересно ,което добавях от време на време ,в името на експеримента  Crazy  беше тютюн от цигара,/бях го прочела в някаква книга с маски или вестник /ама дали е имало някакъв ефект кой знае  Rolling Eyes
Много ми стана интересно за тютюна.
Каква ли му е функцията  newsm78

Предполагам, че подобна като на кафето и изпушения тютюн при растенията  Mr. Green

# 331
За тютюна съм чела и аз някъде вече не помня къде. Прави се отвара от тютюна на няколко цигари и после се правят фрикции във корените. Смътно си спомням че се споменаваше, че се прави при косопад. Кой знае как ще смърди това чудо. Аз не бих пробвала  Sick
За безцветната къна - навремето ползвах често такава. Тя не оцветява, само подхранва.
Някой хора са много доволни и много я хвалят, аз не съм усетила да е чак токова чудодейна!  Laughing

# 332

За безцветната къна - навремето ползвах често такава. Тя не оцветява, само подхранва.
Някой хора са много доволни и много я хвалят, аз не съм усетила да е чак токова чудодейна!  Laughing

Тя да не би да се продава и по индийските магазини?? Някъде другаде бях мернала това инфо...  newsm78

# 333
Варят се чесън и тютюна на няколко цигари, прецежда се и се втрива в корените по схема. Против косопад е, но вонята е  Sick

Да кажа за Phyto №9-май сложих по-голямо количество от необходимото. Иначе косата ми пада добре, не хвърчи, а краищата са живи. Малко като омзанени стоят, но утре ще сложа по-малко количество и ще видим.

Анастейнджълче, illyвие по колко слагате? newsm78

# 334
kafe, не зная. На мен ми я донесе една приятелка от Турция  Peace

# 335
  • София
Варят се чесън и тютюна на няколко цигари, прецежда се и се втрива в корените по схема. Против косопад е, но вонята е  Sick

Да кажа за Phyto №9-май сложих по-голямо количество от необходимото. Иначе косата ми пада добре, не хвърчи, а краищата са живи. Малко като омзанени стоят, но утре ще сложа по-малко количество и ще видим.

Анастейнджълче, illyвие по колко слагате? newsm78

Мис Арк, сигурно си сложила повече, отколкото трябва. В началото помня, че и аз слагах ппрекалено. Трудно ми е да кажа колко слагах Thinking колкото бобено зърно да кажем  Crazy

Иначе аз продължавам с хининовата вода и водата от мащерка, почти всеки ден пръскам  Crazy

# 336
Взех си корени от репей.Прочетох една рецепта,че се прави отвара от репей и вода и това се втрива всеки ден в продьлжение на 1 месец ooooh!Ще пробвам!!
Майка ми ми е купила един шампоан на Билка с мащерка,розмарин и подбел!!Специално за мазна коса Crazy
illy има ли ефект от мащерката и от колко време вече си впрьскваш в косата??

# 337
  • София
Вики, не знам дали има ефект, аз преди около 2 седмици почнах. Видим ефект няма как да има, защото аз по дължината не пръскам, само в корените.  Rolling Eyes

# 338
Шушулче, не знам дали косата ти боядисана или не, но аз лично, освен домашна маска, отмиващо средство + готова маска, а след това задължително слагам и някакъв продукт без отмиване. В противен случай косата ми се оплита и стои ужасно. Но специално пяната ти препоръчвам да не я слагаш всеки път  Peace.
Моята маска днес - АД3Е, кокосово масло, масло от гроздови семена, 2-3 капки розово масло, 3 капки Цитросепт, ракия. Ха да видим какъв ще е резултатът...  Whistling
nikoga ne съм я боядисвала bowuu. Сега процедурата беше 2 шампоана, балсам, балсам без отмиване и малко масло от гроздови семки. Като ми изсъхне - още мъничко масло.

# 339
iguanka, а и всички останали, които посещавате аптеките с козметична цел!
Моля ако някой види някъде шампоан на Neutro Roberts,  да свирка!!!  Praynig

# 340
illy това хининовия разтвор ли е,дето си го купила от аптеката,или отделно мащерка смесваш с хин.вода??

# 341
  • София
illy това хининовия разтвор ли е,дето си го купила от аптеката,или отделно мащерка смесваш с хин.вода??

Слагам въпросната хининова вода с билки и отделно добавям вода от маточина. ( На "БГ роза" Карлово е)
http://www.rozata.com/images/br/melissa_water.jpg

# 342
Ето снимки преди маската http://www.picvalley.net/v.php?p=u/44/10838_291.JPG и след маската http://www.picvalley.net/v.php?p=u/44/10845_400.JPG .Според мен няма разлика Cry само в дьлжината..

# 343
след маската ти изглежда по-къса, странно

# 344
  • София
Вики, май си объркала реда на снимките. Иначе на мен ми харесва повече косата ти дълга, отколкото къса. И стига я мисли толкова тази твоя коса, все пак в момента си на такава възраст, в която е нормално да е по-мазна. След време това ще се нормализира Hug

Общи условия

Активация на акаунт