Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 455
  • 394
  •   1
Отговори
# 315

Грешка с базата данни: MySQL server has gone away
Файл: /home/bgmamma/public_html/Sources/Subs-Post.php
Линия: 1474Грешка с базата данни: MySQL server has gone away
Файл: /home/bgmamma/public_html/Sources/Load.php
Линия: 2020

Ей това ме кара да публикувам ли публикувам...

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 09:51 от ~WOMANISH~

# 316
момичета днес ще си направя маска от масла-грозодви семена,кокосово и бадемово!надявам се да ми се отрази добре на косицата!
вечерта ще пиша за резултата!аз със маслата стоя 1 час.достатъчно ли  е според вас?
искам да ви попитам нещо-наскоро прочетох в интернет дом.маска за коса която включваше канела? newsm78какво е нейното действие?

# 317
момичета днес ще си направя маска от масла-грозодви семена,кокосово и бадемово!надявам се да ми се отрази добре на косицата!
вечерта ще пиша за резултата!аз със маслата стоя 1 час.достатъчно ли  е според вас?
искам да ви попитам нещо-наскоро прочетох в интернет дом.маска за коса която включваше канела? newsm78какво е нейното действие?

# 318
загряващо е действието.
краси -ок  Peace

# 319
Поли, да на кичури ми е косата, а на места даже си е направо руса. Даже освен спрея си бях взела и същата маска, пробвах я веднъж и няма и да повторя, резултатът беше същият.
Skrita, аз също ползвам тази маска, но аз я слагам като балсам, не я втривам в корените и съм доволна. Незнам от колко време си правиш маската, ако е от повече, дай си малко почивка и си вземи някакви витамини. Нормално е по това време да започне да пада косата.

# 320
Поли, да на кичури ми е косата, а на места даже си е направо руса. Даже освен спрея си бях взела и същата маска, пробвах я веднъж и няма и да повторя, резултатът беше същият.
Skrita, аз също ползвам тази маска, но аз я слагам като балсам, не я втривам в корените и съм доволна. Незнам от колко време си правиш маската, ако е от повече, дай си малко почивка и си вземи някакви витамини. Нормално е по това време да започне да пада косата.

Маските на Глис не са чак толкова лоши- естествено не от едно нанасяне ще станат чудеса. PeaceКажете нещо по конкретно за тази къна... newsm78

Игуанка, кога е прегледа, да се похвалиш тичешком, тук те чакаме. Hug
На мен днес форума ми работи "на обратно"... Thinking

# 321
Здравейте, момичета Hug. Чета ви редовно, но рядко се включвам. Сега съм изпаднала в 1 чуденка newsm78 и искам съвета ви. Имам коса, дълга до кръста, гъста със страхотен обем. Аз го укротявам като се сплитам на рибена кост. Като се сплитам слагам някакъв крем, не е задължително да е за къдрици, в момента - 1 на Гарние без отмиване, а понякога - пяна. Преди разресването - балсам спрей на Глисс. Но в последно време започнах да си пускам мухата, че прекалено много продукти слагам на косата си и ме е страх да не я изтощя, пък такава дълга коса... няма да го преживея.
Та въпросът ми е, шампоан, маска за коса/балсам, (в момента балсам, почивам от маската), балсам спрей без отмиване, крем без отмиване/пяна и вчера си взех масло от гроздови семки, за да ми изглежда стърчащите коси, много ли е като грижа и с какво мога да заменя крема за къдрици/пяната?

# 322
По мое мнение не трябва да слагаме много неща на косата си. Прави почивки. А другите момичета ще те посъветват за продукти  Peace
На прегледа съм в 18 ч и няма да мога да пиша веднага, защото ще съм на гости и сигурно чак утре вечер Peace

# 323
Момичета най-накрая се сдобих с Тривитаминола.
Явно тази маска е добила голяма популярност, защото майка ми ей сега ми вика, че като я взимала от аптеката и човека и викал:
"За косата ли ви е?" и тя му казала, че е за мен, а той и разправял, че имало някакъв бум да се купува Тривитаминол.
Обаче някои фризьорки спекулират с тази рецепта и го купували и после го продавали на 2 цена.
Искам да ви попитам маската на чиста коса ли се слага, за да знам има ли смисъл в момента да я правя  Rolling Eyes
Малко тъп въпрос, но след маската изплаквате косата с шампоан, нали  Rolling Eyes

# 324
На неизмита коса. Но ако има стилизанти/лак, пяна и др./не е сигурно, че съставките ще бъдат изцяло поети.
С шампоан, колкото пъти е нужно, за да не остане мазна косата.

# 325
Тьй като сте намесили и кьната да кажа,че на мен ми препорьчаха да слагам за косата май за сгьстяване турска кьна,ама нито знам какво представлява,нито дали оцветява ThinkingТака,че ако ме светнете за нещата,може и да си взема!! Peace
Леле днеска времето е ужасно.Косата ми вече се е заплела и на клечки.. CryА и по-кьсно ще сложа снимки Hug

# 326
  • Бургас
Едно време точно такава маска с къна си правех ,т.е добавях към маската,само,че оцветяваща,накисната в черен чай .Натуралната не би трябвало да оцветява,но нямам идея какво се продава ,защото от години не се къносвам.

Друго интересно ,което добавях от време на време ,в името на експеримента  Crazy  беше тютюн от цигара,/бях го прочела в някаква книга с маски или вестник /ама дали е имало някакъв ефект кой знае  Rolling Eyes

# 327
Ето ме и мен с доклад!Аз снощи правих маската и стоях 4 часа с нея,писахме домашни и не можах по-рано,ама сигурно е добре.
Съставките:Тривитаминол,ракия,бадемово масло,стимулант,жълтък,аспирин.Без мас ми стои по-добре косата.След малко ще тичам в снега за масла,че привършиха.newsm78Това е от мен newsm10

# 328
Едно време точно такава маска с къна си правех ,т.е добавях към маската,само,че оцветяваща,накисната в черен чай .Натуралната не би трябвало да оцветява,но нямам идея какво се продава ,защото от години не се къносвам.

Друго интересно ,което добавях от време на време ,в името на експеримента  Crazy  беше тютюн от цигара,/бях го прочела в някаква книга с маски или вестник /ама дали е имало някакъв ефект кой знае  Rolling Eyes
Много ми стана интересно за тютюна.
Каква ли му е функцията  newsm78

# 329
Шушулче, не знам дали косата ти боядисана или не, но аз лично, освен домашна маска, отмиващо средство + готова маска, а след това задължително слагам и някакъв продукт без отмиване. В противен случай косата ми се оплита и стои ужасно. Но специално пяната ти препоръчвам да не я слагаш всеки път  Peace.
Моята маска днес - АД3Е, кокосово масло, масло от гроздови семена, 2-3 капки розово масло, 3 капки Цитросепт, ракия. Ха да видим какъв ще е резултатът...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт