Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 469
  • 394
  •   1
Отговори
# 300
момичета, ужасно много ми пада косата  newsm78, притеснявам се да не би да не ми влияе добре маската...днес фризьорката ми пък каза, че много клиентки се оплаквали от маската на миосотис, че им падала косата. а аз след тривитаминола слагам миосотис. ох, не знам, може и от времето да е. някой имал ли е подобен проблем  Praynig

# 301
Анелия, това за билките и фрикциите го четем от толкова време.  Mr. Green
и аз това си мисля от доста време...
Утре съм на прегледа и ще ви пиша после как е минал. Мисля да не споменавам АДЗЕ-то Simple Smile Другият месец ще се постригвам. А тази вечер ще се намажа само с глицерин (тъкмо имам за един път и да свърши), ще спа с него и мисля това да е "маската" ми преди прегледа.
скрита, не ми звучи много достоверно това че от маската миосотис би падала повече-аз я ползвам вече трети месец и не пада повече  Peace да не е сезонно?

# 302
Не споменавай АДЗЕ-то, но попитай дали се вижда разлика между първите ....... сантиметра/сметни си от кога правиш маската и колко ти е порастнала косата за това време долу-горе/ и по дължината.

# 303
Мен основно ме интересува дали наистина има нови косми и дали са здрави (т.е ще растат добре), защото аз пих и капсулите Пантогар от които също се търси ефект за поникване на нови косъмчета... Но утре ще видим какво е станало, защото аз не мога да преценя-определено е порастнала ... да кажем поне с 4см (от 4 до 6 см мисля че трябва да е порастнало-края на Ноември се постригах последно). Обикновено ми расте бързо косата...ама ме няма хич по преценките (нито см, нито кг-ми ако не са по-видими...)
Както и да е... Ще питам въобще какво положително и отрицателно вижда  Mr. Green за да се справя с отрицателното... Друг да се сеща нещо да питам, че сигурно ще забравя повечето неща Rolling Eyes от страх.

# 304
Луната е в зодия Льв Grinning моята зодия

И моята също  Flutter

Игуанка, късмет утре и резултатите да са добри  Peace

Скрита, пробвала ли си досега да си кажеш корените на косата вечер с някое масло (примерно кокосово), да преспиш така, и на другия ден - маска и къпане? На мен именно от това масло ми се струва, че косата ми става по-здрава?!  Rolling Eyes

# 305
момичета, ужасно много ми пада косата  newsm78, притеснявам се да не би да не ми влияе добре маската...днес фризьорката ми пък каза, че много клиентки се оплаквали от маската на миосотис, че им падала косата. а аз след тривитаминола слагам миосотис. ох, не знам, може и от времето да е. някой имал ли е подобен проблем  Praynig
И моята много падаше и си намерих натурална турска къна --моята фризьорка ми даде рецепта как да я смесва и си правя маска -сега съм много доволна  Peace

# 306
а за изправянето на косата много ми се иска да стане с отварата от лайка въпреки че не мога да си го обясня, но ще пробвам.

Жасмина
, не ми се връзвай на мене! Моята коса по принцип расте права, но като правя маската с тривитаминол и малко ми се начупват краищата. Това обаче не значи, че обливането с лайка непременно ще изправи и твоята коса.  Naughty
А и моята отвара от лайка беше гъстичка, може и това да е придало значение...  Thinking

# 307
Игуанка, извинявай, май не успях да намеря точните думи. Имах предвид да попиташ има ли разлика в структурата на косъма близо до корена/например на 2 см. от него/ и по-към средата на косъма.

# 308
Игуанка, извинявай, май не успях да намеря точните думи. Имах предвид да попиташ има ли разлика в структурата на косъма близо до корена/например на 2 см. от него/ и по-към средата на косъма.

# 309
Извинявайте, не знам какво стана. Rolling Eyes Даде ми грешка в базата данни 202 или нещо от сорта. Tired

# 310
И на мен така, Мис арк, ама се усетих навреме...  Rolling Eyes случва се  Mr. Green

kukuleta, можеш ли да напишеш нещо повече за тази натурална турска къна - къде я намери, срещу колко и как точно я приготвяш?! Оцветява ли косата и какъв точно е ефекта?   bouquet

# 311
Здравейте момичета! Гледам, че сте се разписали по темата с балсамите. Аз лично използвам спрея с течна коприна на Глис и съм много доволна, този с маслата странно, но ми изсушаваше косата  Rolling Eyes. А последно си взех и течни кристали от професионалната козметика на Лореал и съм доволна, без тях разресване няма.

Подкрепям Aera, и при мен се получи точно същото-спрея с маслата ми изсушаваше странно косата,а този с течната коприна е наистина много добър(а долкото сега се сещам Aera май имаше руси кичури като мен Rolling Eyes)

Виждам,че все повече от вас започват да залагат главно на маска съставена изцяло от масълца,и аз откакто свърших почивката открих,че това е моя вариант Peace

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 01:54 от poli__5

# 312
При мен започна сезонния косопад  Tired
Къде е Фрау Зазин? Хайде не се крий  Hug покажи се!

# 313
...

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 09:46 от ~WOMANISH~

# 314
...

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 09:48 от ~WOMANISH~

Общи условия

Активация на акаунт