Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 470
  • 394
  •   1
Отговори
# 285
И аз знам, че е за руса, но дали е само за руса не знам.  Simple Smile

# 286
Момичета тва обливане с лайката става ли за тъмна коса, щот аз знам, че е само за руса  Rolling Eyes
Аз сьщо сьм сьс тьмна и не сьм се замисляла Thinking
Питам, защото аз съм с черна, а колкото и пъти да съм чела почти винаги е пишело, че тия обливания с лайка са предимно са руса коса, но може и да не е така  Rolling Eyes

# 287
Момичета тва обливане с лайката става ли за тъмна коса, щот аз знам, че е само за руса  Rolling Eyes

Да, за светли коси е. За руси, кестеняви и тъмно кестеняви. Изсветлява косата.
За тъмните коси имаше други билки за обливане на косата, които потъмняват цвета на косата или поне придават по - свеж тъмен вид на косата (е как се изразих само  Mr. Green).

# 288
За тъмните коси имаше други билки за обливане на косата, които потъмняват цвета на косата или поне придават по - свеж тъмен вид на косата (е как се изразих само  Mr. Green).
Ако не ме лъже паметта розмарина е за тъмна коса  Rolling Eyes

# 289
Лайката е за поддържане на светлите цветове. Ако косата е кестенява се използва карамфил.

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 16:38 от мис арк

# 290
# 291
Здравейте момичета, докато ви изчета и мина целия ден. Аз съм си взела лайка, розмарин и корени от коприва. Правя си различна отвара и  всеки път след миене си обливам косата. От розмарина се получава някакво освежаване на цвета, защото след едно обливане с розмарин, колежките ме питаха дали съм си боядисвала косата. Лайката не съм забелязала да ми изсветлява косата - моята е тъмно кестенява в момента. Снощи си облях косата с отвара от коприва и забелязах много хубав обем след изсушаването - всеки път суша със сушоар, защото ако не я оформя, на другия ден трябва направо пак в банята да влизам. Направо няма укротяване- стърчи във всички посоки.
Да попитам - видях в една аптека шампоан на Милва /ако не се лъжа/ с бира. Някой дали го е ползвал? Отдавна не съм си взимала български шампоан   Blush и мисля да го пробвам. Какво ще кажете?
Много се разписах нещо днес!
Приятен ден на всички!   bouquet

# 292
пОРьчах да ми вземат корени от репей..предполагам,че в аптеката няма да ги има,но все пак..явно лайка няма да ползвам Confused Naughty

# 293
Розмарин и черен чай са подходящи за тъмна коса, придават блясък.

Мис арк, ако се стигне до там, със сигурност ще се разберем на ЛС!  Peace

# 294
а дали ще има ефект ако се смесят отвари от няколко билки??? smile3506 примерно лайка и дъбови кори?

# 295
Разбира се, че ще има ефект. Билките са си билки. А специално лайка+дъбови кори е за блясък.

# 296
дъбовите кори нали бяха за омазняването.а за изправянето на косата много ми се иска да стане с отварата от лайка въпреки че не мога да си го обясня, но ще пробвам.

# 297
Жасмина, нищо лошо няма да стане, ако се смесят различни билки. Само напиши в Гугъл "билки за коса" и ще се увериш сама. Което ме подсеща да питам - някоя от вас пащърнак ползвала ли е - стимулирала растежа на косата?  Rolling Eyes

В този смисъл, аз отдавна се каня да направя смесица между няколко билки, с които да втривам в корените всеки ден, фрикции. Мислех си за корени от репей, коприва и още нещо. Но малко ще поизчакам, защото сега обливам и с лайка, да не стане пък много.  Peace

# 298
мис арк, дано да си доволна от Фито 9. Гледам бързо действаш иначе. Има- няма ...една нощ.  Hug

Анелия, това за билките и фрикциите го четем от толкова време.  Mr. Green

Аз днес направих маска само от масла - квото се сетите. Добавих и газ. Е, няма кво да си кривя душата - залагам на маслата. Разликата от маската вчера и днес е видима.  Thinking

# 299
Днес пише,че е много доре,да се подстригва косата и да се правят маски за сгьставяне на косьма,защото Луната е в зодия Льв Grinning моята зодия и се надявам,че наистина ще се сгьсти ,защото си направих маска... Peace А и се облях с лайка,ама я кажете как се справяте с оцветяването на кьрпата? Thinking[/b][/i][/color]

Общи условия

Активация на акаунт