Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 436
  • 394
  •   1
Отговори
# 45
Абсолют рипеар-цялата серия ползваше...уж и я бяха препоръчали за изтощена от изрусяване коса newsm78
Днес я гледах тук на цена 25? само маската. #Cussing outА Керастасе не ти ли харесват?(само питам,аз не съм ги ползвала)

Керастаз не съм ползвала. Но бих, доста добри са отзивите за продуктите им. А в нет-а маската Абсолют е 25 лв, с доставката ще е около 30 предполагам.

# 46
Добро утро дами! Отдавна не съм писала, но ви чета всеки ден и не съм пропускала пост почти. От 1 месец отново започнах с маската редовно, но все още няма никакъв резултат, освен омазняване на косата. Но аз съм търпелива и ще чакам Grinning
Относно продуктите на Лореал - момичета със сухи и нормални коси, които са ползвали  Абсолют и Интенс рипеър, казват, че Интенс е много по-добра и подхранваща. Абсолют е тежка серия, за крайно изтощени коси и ако вашата не е такава ще се получи омазняване.
А аз съм използвала Сенси баланс /за чувствителен скалп/ и Ейдж денсифорс /против стареене на косъма, за плътност на косата/. Изобщо не съм доволна, много изсушават, косата няма никакъв обем. Купих ги от Златна рибка, силно се надявам , че не това е проблема с качеството.
Сега съм с 2 шампоана на Ducray и съм изключително доволна.
Обещавам да се включвам по-често, лек ден на всички Hug

# 47
Привет и от мен! Сега съм с поредната експериментална маска - мед, лимон,по-малко от бадемово и рициново масло. Че скоро почвам Тривитаминола, трябваше тази седмица да е, ама нямах кога да отида да си го купя.

Все още ме мъчи въпросът "нов шампоан" и не съм решила кой ще е този път... Керанове, Лореал, като този на Игуанка??!  Whistling

Днес ще полея и с лайка.  Peace

За да не пиша нов пост, правя редакция - днес измих с  шампоан на Билка - за нормална коса, за максимална хидратация и обем. Още е мокра, но има блясък и ухае приятно.  Peace

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 11:31 от Anelia85

# 48
Мис арк имам въпросче към теб,по колко капсули Фитовал пиеше на ден,понеже съм ги пила преди 4 години и тогава пишеше на упътването по 2 капсули,а днес си ги взех и са променили упътването и пише по 1 капсула,та съм в голяма чуденка.Все ми се ще,че една капсула ще е малко newsm78

# 49

Днес ще полея и с лайка.  Peace

Anelia85, всеки път за един път ли си правиш отварата от лайка??  Tired

# 50
До колкото знам като се прави отвара от билка трае до 12ч -така пише поне на някои  Peace аз пък след къпане си цопнах косата в купа с малко оцет и вода  Mr. Green както краси каза  Laughing от 22-ри пак ще съм с АДЗЕ Hug

# 51
iguanka, голяма част от билките обаче се смесват и се държат на тъмно място с дни, да не кажа седмици и месеци (пак отвари за коса), за да взаимодействат..  newsm78

# 52
Кафе - да, всеки път, когато реша, си правя отварата и си я поливам върху косата. Смятам, че така е по-добре!  Peace Няма смисъл да правя количество, което да си губи качествата постепенно...

Както изглежда и аз от другата седмица ще съм на АДЗЕ  Mr. Green

# 53
Мис арк имам въпросче към теб,по колко капсули Фитовал пиеше на ден,понеже съм ги пила преди 4 години и тогава пишеше на упътването по 2 капсули,а днес си ги взех и са променили упътването и пише по 1 капсула,та съм в голяма чуденка.Все ми се ще,че една капсула ще е малко newsm78

Пиех по една, от вчера пак ги започнах, пак по една. Може би са променили концентрацията и затова са сменили дозировката. Flutter

Момичета, малко инфо: всяка събота и неделя от 11ч. по ТВ2 ще се излъчва предаването "В САЛОНА",  ще има съвети за косата и прическите.

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 14:00 от мис арк

# 54
Някой да е ползвал брулаж някакьв вид подстригване,дето се оправял вида на косата и растяла по-бьрзо..Представлява увива се един кичур коса около нещо забравих какво беше и се подстригва само стьрчащите!![/i][/b][/color]

# 55
Някой да е ползвал брулаж някакьв вид подстригване,дето се оправял вида на косата и растяла по-бьрзо..Представлява увива се един кичур коса около нещо забравих какво беше и се подстригва само стьрчащите!![/i][/b][/color]
Стига вече с това!  Stop Косата расте от корена!  Crossing Arms
Анелия, май беше навита за такова подстригване. Дали го направи не помня. Тя обаче май египетска подстрижка му казваше. Не помня точно. Косата се усуква, не се навива около нищо.

# 56
  • София
Стига вече с това!  Stop Косата расте от корена!  Crossing Arms
Анелия, май беше навита за такова подстригване. Дали го направи не помня. Тя обаче май египетска подстрижка му казваше. Не помня точно. Косата се усуква, не се навива около нищо.
И аз го знам като египетска подстрижка. Според мен каквото и да се прави косата не може да расте по-бързо, отколкото си расте по принцип.

# 57
Викче, вярно е, че се подобрява вида на косата, но това става с всяко подстригване. Просто това е начин да се махне цъфтящото без да се намалява дължината.
А относно растежа- дори и да висиш на косата си тя ще си расте така, както си е расла винаги.

# 58
Момичета, Анелия още не е написала отзивите си за измиването с шампоана на Билка, но аз пък си купих от аптеката лайка и в един магазин попаднах на 'лосион за коса' на Билка. Веднага го взех...
Някой да го има или да го е ползвал??  Thinking

# 59
Момичета, Анелия още не е написала отзивите си за измиването с шампоана на Билка, но аз пък си купих от аптеката лайка и в един магазин попаднах на 'лосион за коса' на Билка. Веднага го взех...
Някой да го има или да го е ползвал??  Thinking
По напред в темата се говореше за него мисля.

Общи условия

Активация на акаунт