Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 480
  • 394
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз сега ще си правя маска, а от два дни пръскам в корените хининова вода смесена с вода от мащерка. Водата от мащерка има подсушаващо действие Rolling Eyes

# 76
Аууу, забравих да споделя, че сутринта -страх, не страх, се пръсках с билковия тоник за коса на Билка. Нямах време да масажирам 10 минути, масажирах една  Mr. Green
После си напръсках цялата коса и разресох.
Вярно, че придава плтност на косъма  Sunglasses
Иначе блясъкът си ми е същия, както преди да го нанеса. Аромата му е билков и не мисля, че не е приятен - мирише на парфюмерия  Joy И още мирише така, но миризмата не е натрапчива.
И все пак - резултатите предстоят. Всяка сутрин до следващото миене на косата ще нанасям сутрин ит него, за да видим ще регулира ли омазняването и блясъка  hahaha

# 77
Hug а само блясък ли е ефекта? Нещо за омазняването...  Flutter
Омазняването беше докато ползвах отварата. Казвам, че има ефект на блясък след приключването на процедурата! Харесва ми!   Peace

# 78
Момичета, някоя от вас има ли впечатления и дали е ползвала шампоани на Рубела? Сега бях до магазина за розова вода и погледа ми попадна на един синьо-зеленикав шампоан на Рубела с екстракт от дъбови кори за всеки тип коса. Пише, че бил срещу себорея, регулирал излишния себум, който произвеждат масните депа и т.н. (това запомних поне) Не беше скъп - около 3-4 лв. Който е порзвал нещо на фирмата, да споделя  Peace

# 79
Момичета, някоя от вас има ли впечатления и дали е ползвала шампоани на Рубела? Сега бях до магазина за розова вода и погледа ми попадна на един синьо-зеленикав шампоан на Рубела с екстракт от дъбови кори за всеки тип коса. Пише, че бил срещу себорея, регулирал излишния себум, който произвеждат масните депа и т.н. (това запомних поне) Не беше скъп - около 3-4 лв. Който е порзвал нещо на фирмата, да споделя  Peace

Аз лично на Рубела  Sick и Арома  Confounded никога нищо не бих използвала....
Това е от личен стар опит с техни продукти!!!   Whistling

# 80
Аз съм ползвала  Rolling Eyes
Ползвала съм на Рубелла - серията  Дева - маски за лице, маска за коса. (нищо от изброените не ми хареса)
Два пъти съм се мила със шампан от серията Ботаник. (не ми хареса)
Шампан Дева със екстракт зелена ябълка и зелен чай (за изтощена коса). Еми... хвърлих го на 4-тото ползване.
Вземала съм на детето шампан ТРА-ЛА-ЛА- кайсия, от никой друг шампоан не е пищяла толкова от щипане във очите.  Хвърлих го...
Ползвала съм и боя за коса Fashion Color - не мога да я похваля!
Единствено този балсам който имам и в момента ми харесва.

# 81
аз съм се подстригвала по този начин, за който пишете в предишните странаци-брулаж ли, египедска подстрижка ли-нещо такова.
Да ви кажа ,че в този период косата ми много цъфффтеше #Cussing out #Cussing out #Cussing out-беше много гадно, но от въпросната подстрижка нямаше абсолютно никакъв по-различен резултат от обикновено обиране на върховете.Моята фризьорка използваше този метод, защото аз неисках да ми се отнема много от дължината-май само това му е положителното на метода Thinking

# 82
Лелеее, само лоши отзиви чувам, а си мислех, че все пак българското си е качествено?! От Билка доста момичета се оказаха доволни... Все пак, ако нещо ми скимне може и да си го взема за резерва (ако не ми хареса - ще си мия банята с него  Mr. Green)

На Дева не съм ползвала нищо!

# 83
 Сега, като прочетох поста на D_e_s_i_t_o си разгледах косата. Нямам цъфнали краища. Явно от горещата ножица е имало ефект.

# 84
kafe много полезна информация!! Hug Това,което запомних,е че трява да се яде от всичко в нормите...и най-вече зеленчуци и плодове!!След вчерашното обливане с оцет косата ми се чуства страхотно, или поне така изглежда Laughing..За продуктите на Дева и аз не сьм доволна,но пьк на някой помагат.. Stop
~WOMANISH~ значи си доволна от копривата,че се чудя какво да я правя в хладиалника стой небутвана,само един пьт я ползвах и ефекта беше мазна коса!! Sick

# 85
BuKu Simple Smile~ , ако си измила косата си добре и после си поляла с отвара от коприва, не виждам от какво може да ти се омазни. Определено не е от копривата.

# 86

~WOMANISH~ значи си доволна от копривата,че се чудя какво да я правя в хладиалника стой небутвана,само един пьт я ползвах и ефекта беше мазна коса!! Sick[/b][/i]

Ами как какво да я правиш?? На супа!!  Whistling

# 87
BuKu Simple Smile~ , ако си измила косата си добре и после си поляла с отвара от коприва, не виждам от какво може да ти се омазни. Определено не е от копривата.
Възможно е мис арк. При мен се получи същия ефект. Измих косата си както обикновено, скърцаше дори. Полях с отварата от коприва и след като косата ми изсъхна стоеше мръсна, сплъстена... #Crazy

# 88
  • Варна
Всеки ден си пръсках косата с коприва в продължение на около месец...изобщо не ми се омазняваше...ефект не видях  Naughty пък и как да омазнява като в 100 гр листа от коприва 84 гр са вода

# 89
На копривата от доста време съм и се решила да пробвам, но това едва след като приключа с цялата кутия лайка. Този път ще бъда по-постоянна!  Laughing

Пък и междувременно ще изчакам да мине малко време, за да ми каже и Кафе как се чувства след употребата на лосиона на Билка, в който също има коприва.  Peace

В сряда и аз най-сетне ще изпробвам метода на египетското подстригване върху косата си и веднага след това ще споделя с вас резулатите. Решила съм да го направя в сряда, защото четвъртък обикновено ми е ден за къпане и така нещата да станат последователно. Че много мразя да отида на фризьор и после да не успея да изкъпя косата си  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт