Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 494
  • 394
  •   1
Отговори
# 90
Хм, и аз да се изкажа за начина на подстригване, абсолютно винаги се подстригвам с посочения метод с навиването на кичурите - никога не съм имала проблем с цъфтежа Simple Smile, косата ми е гъста но КАТЕГОРИЧНО не влиае на растежа  Naughty, моята коса расте изключително бавно. Само веднъж годишно я подстригвам по обикновения начин - свалям си по десетина сантиметра от косата Simple Smile

# 91
При мен се получи същия ефект. Измих косата си както обикновено, скърцаше дори. Полях с отварата от коприва и след като косата ми изсъхна стоеше мръсна, сплъстена... #Crazy

Да не е била прекалено концентрирана отварата?

# 92
Днес колежката ми каза, че чела в някакъв вестник, че косата не бива да се подстригва през м. март, защото все едно си подстригваш акъла  rotfImao
(Няма да преразкавзвам аз какво и отговорих  Mr. Green Twisted Evil Sunglasses)

# 93
# 94
При мен се получи същия ефект. Измих косата си както обикновено, скърцаше дори. Полях с отварата от коприва и след като косата ми изсъхна стоеше мръсна, сплъстена... #Crazy

Да не е била прекалено концентрирана отварата?
И аз това си помислих. Въпреки, че не прекалих честно казано. Сложих нормално количество. Мисля да направя отварата и да си я прибавям към маската. Пак ефект ще има.

# 95
Моят опит показва, че най-добре ми се отразяват 2-3 изравнени с.л. коприва/корени от коприва, на литър вода.
В какъв смисъл ще прибавяш отварата към маската? Как си правиш отварата? newsm78

# 96
Ми ще си направя отвара от една чаша примерно и част от нея ще сложа в едната маска, другата част ще държа в хладилника за втора.  Mr. Green

# 97
Нали целта на отварата е да не се отмива? Не греша, надявам се.

# 98
Знам, че това е целта, ама като не мога да я ползвам без отмиване тва е варианта за мен. За два часа пак някакъв ефект и действие ще има. Надявам се.
 Crazy

# 99
Ако ползваш коприва, а не корени, можеш направо да си пасираш малко и да ползваш сока. Аз веднъж пробвах, защото ме мързеше да правя отвара. Crazy

# 100
Ако ползваш коприва, а не корени, можеш направо да си пасираш малко и да ползваш сока. Аз веднъж пробвах, защото ме мързеше да правя отвара. Crazy
Hug  Добра идея! Ще се възползвам.

# 101
Eeee, мис аркCrossing Arms Защо не даде тази идея по рано?!  Whistling Щях да се възползвам от нея определено!  Simple Smile
Аз пак се маскирах (ама то бездействието какво ли не прави) Новото което добавих във маската е прополис (клеева тинктура) 20 капки. Не очаквам някакви чудеса, де!  Wink
Иначе вече повече от месец хапвам ленено семе и сусамено семе и ми се струва, че косата ми взе да се посъвзема и да ви кажа честно си мисля, че е от семената. Същото важи и за кожата ми - тя има голямо подобрение.  Flutter
А е възможно всичко това да става, защото вече 2 месеца и половина не пуша!  Peace
  Hug

# 102

А е възможно всичко това да става, защото вече 2 месеца и половина не пуша!  Peace
  Hug[/color]

На мен пък точно като спрях да пуша и ми оредя косата (преди почти 3 години)  Joy hahaha bowuu.

# 103
Отдавна обещавам снимка и сега пускам една, но качеството е ужасно, защото е правена с телефон и на изкуствена светлина (извинявам се, за което  Rolling Eyes). Утре ще накарам да ме снимат през деня и мисля, че ще стане по-добре.
http://i262.photobucket.com/albums/ii93/Pancheva/Picture136.jpg

# 104
Започвам "кампания" не пипане на коса и не ресане..само сутрин и вечер.. Rolling Eyes Да видим до колко ще се стьрпя..като я видя на клечки и не мога просто трябва да прокарам рька и да я отплета Crazy..А пьк аз не мога да разбера защо слагам балсам??!?Абсолютно нищо не прави..пак на клечки стой Cry
Aera косата ти наистина е много хубава..като видя далга коса и newsm77 ..Започвам да си подстригвам косата само на нарастваща Луна,защото растяла по-бьрзо..и наистина началото на месеца се подстригах и определено има разлика..обаче не знам от продуктите ли е или от Луната??

П.С утре имам олимпиада по математика..стискайте палци  helpuu и в други ден Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт